- Konu Sahibi Huy Meselesi
Her siz Kv ler hakkında atıp tutun bende sizi yerden yere vuracamOoo maşallah sanaa iyi kaynana ol ama
Beybisiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her siz Kv ler hakkında atıp tutun bende sizi yerden yere vuracamOoo maşallah sanaa iyi kaynana ol ama
Beybisiiii
Sen de mi telefondan giriyorsun hiç bir şey anlayamadım benEVlwnince anlan E
Canım dikkat et kendine, bu havalar hep hastalık havası: ( Güneşe aldanmaSabah karnıma yemek yedikten sonra bi ağrı girdi üşüttm herhalde dün balkonda oturdum da rüzgar vardı burda
masa degıl o cımbız hıhMune nin maşasını biliyor musun sen bakayım hı
acayip can yakıyo
En son yediğim cımbızın izi hala totomdaMune nin maşasını biliyor musun sen bakayım hı
acayip can yakıyo
Canım ağlama lütfen ...öyle deme canım ya moralim çok bozuluyo ikide bir ağlıyorum
harbi cımbızla çekilmez o iri kıl tanesinden daha ağır anca maşayla gelirmasa degıl o cımbız hıh
Hepiniz duydunuz en çok beni seviyor HarbicimHainnnn
En çok.seni seviyorum ben zaten vuslatim,bunlarin hepsi ööğ kaka
Sananeeee
bdvde ettıgın laflar banlanınca bı yerını tırmalarEn son yediğim cımbızın izi hala totomda
Kaynana değil misiniz,hepiniz hayınsınızHer siz Kv ler hakkında atıp tutun bende sizi yerden yere vuracam
cımbız seni çekmez konulardan sana maşa lazım maşa..En son yediğim cımbızın izi hala totomda
vuslat hep denk gelıyoruz bı tanısamadıkkHepiniz duydunuz en çok beni seviyor Harbicim
Aynen vuslatım sen neler yapıyorsun cicişler nasıl :)Canım dikkat et kendine, bu havalar hep hastalık havası: ( Güneşe aldanma
Ne sandin ya evelallahKaynana değil misiniz,hepiniz hayınsınız
Sen evde kalırsın yandın
kıyılır mı kıyılııırrr mııı pembeye kıyılııır mıpas vermezsen yaparım senı celık tencerelerde kaynatırım canım hıh
Hepiniz duydunuz en çok beni seviyor Harbicim
aynen öyle oluyobdvde ettıgın laflar banlanınca bı yerını tırmalar
cımbız seni çekmez konulardan sana maşa lazım maşa..
güllerin savaşını izlerken daha hızlı koşmalısın koşu bandında
o değilde cihan nasıl öptü dimi gülruyu
gerçi sen de o var senin sevgilin olunca senin adama yapmadığın sürpriz kalmıyordu
kocişime yaparım
kıyılır mı kıyılııırrr mııı pembeye kıyılııır mı
Sen de mi telefondan giriyorsun hiç bir şey anlayamadım ben
Bir de gurur duyuyor ya kaynanalikta yeni bir çağ baslaticam,herşey çok farkli olcak demeni beklerdimNe sandin ya evelallah
ay kulaklarımm .. bı daha sarkı soylerken pamuk ver canım
kocişime yaparım
kıyılır mı kıyılııırrr mııı pembeye kıyılııır mı