- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
- Konu Sahibi Huy Meselesi
yaparım ben hakkını veririm haketsin yeter kigerçi sen de o var senin sevgilin olunca senin adama yapmadığın sürpriz kalmıyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaparım ben hakkını veririm haketsin yeter kigerçi sen de o var senin sevgilin olunca senin adama yapmadığın sürpriz kalmıyordu
Yok daha yemedi , öptü öptü
aynen öyle oluyo
Kız öpmedi yedi yediii
Tanışalım canım Ben evli, 36 yaşında 4 çocuk annesiyimvuslat hep denk gelıyoruz bı tanısamadıkk
neden benım durumuma cok guzel olms demıyonuzBir de gurur duyuyor ya kaynanalikta yeni bir çağ baslaticam,herşey çok farkli olcak demeni beklerdim
Demi canım :) e var mı yeni birileri :)yaparım ben hakkını veririm haketsin yeter ki
sesim çok güzel benimay kulaklarımm .. bı daha sarkı soylerken pamuk ver canım
bıze el acması borek yap pembişim eksı bortlenım
opusme sahnelerınde yere bak margımmYok daha yemedi , öptü öptü
Halide olayını çok merak ediyorum ya ben...
Sence cihanın annesinin çocuğu öldüde kadına haber vermeden halidenin ebbeğini alıp ona mı verdiler ki
Dizi gittikçe saçmalaşıyor ama yaa,zaten final yapicakmis biliyo musun?Yok daha yemedi , öptü öptü
Halide olayını çok merak ediyorum ya ben...
Sence cihanın annesinin çocuğu öldüde kadına haber vermeden halidenin ebbeğini alıp ona mı verdiler ki
Hııııı anladım galiba şu meseleler..Evlenince anlan diyorum m
Evet ya telden griyorum
bı ara duyalım bu guzel sesı bogurtlen tatlısessesim çok güzel benim
börek yemiyoruz canım
malesef prensesler gibiyim ben baba evinde modundayım halaaDemi canım :) e var mı yeni birileri :)
Tavana bakıyorum benopusme sahnelerınde yere bak margımm
timammm pastalarınız bendennn ayy övünmek gibi olmasınn öyledir az birazz.. buyrun hanımlarr...Senin kekinde güzeldir hı marifetli hatun seni =) ay pardon hamarat diyecektim :)
Cuk oturmuşneden benım durumuma cok guzel olms demıyonuz
evt kroyum yoksa gıdıcıyım ben burda harbı bılıyonuzCuk oturmuş
Olur olur dert etme :)malesef prensesler gibiyim ben baba evinde modundayım halaa
Şu anda öyle bi düşüncem yokta oglum bi 25 ine gelince bilmiyorum artık nasil bir yol izlerim daha çok var tatlımBir de gurur duyuyor ya kaynanalikta yeni bir çağ baslaticam,herşey çok farkli olcak demeni beklerdim
timammm pastalarınız bendennn ayy övünmek gibi olmasınn öyledir az birazz.. buyrun hanımlarr...
Eki Görüntüle 1498368
cok guzel portakalın ustune helva koymak hele elıne saglık kakusumtimammm pastalarınız bendennn ayy övünmek gibi olmasınn öyledir az birazz.. buyrun hanımlarr...
Eki Görüntüle 1498368
Manotonluğa devam canım:)) Yaza girince atıcam üstümden bu manotonluğu İyiler canım, çok şükürAynen vuslatım sen neler yapıyorsun cicişler nasıl :)