- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Traştan sonra arko traş losyonu kullanıyorm,mis gibi kokuyorumAaaaaa harbinin bıyıkları mı varmış
geçen konu okudum
kadınlarda traş modası diye hahaha
Abacur neeee ne yanıyor ne iyiAbacur yanca zaman durumu kotubaşında esarp battaniyenin altinda saklanio
Ama abacur yanmayaca zaman göbek atio
Yol yolTirbiyesizlerrrbitli saçlarını yolarim ben onlarin
hahahaTraştan sonra arko traş losyonu kullanıyorm,mis gibi kokuyorum
Reklam yasak ağır ol hanım ! kuralları okumuyor musunuzTraştan sonra arko traş losyonu kullanıyorm,mis gibi kokuyorum
Ağlama canim,Rabbim herseyin hayirlisini versinöyle deme canım ya moralim çok bozuluyo ikide bir ağlıyorum
Dimi ama =) Beklemekte fayda var ya ..evt hem acele ettın mı .. yagmurdan kacarken doluya tutulmak gıbı olur .. artık kım nederse desın okuma yası arttı .. evlılık yası da
Ben de telefondan yazıyorum, pcyi unuttum artık:)) Ayaklarını mı üşüttün canımBen bir de telefondan giriyorum düşün , şimdi pc ye geçtim rahat ettim
Karnım ağrıyor vuslatım
Sebastiana söylerim seni
Abacur neeee ne yanıyor ne iyi
iyi değil mi :)
banane siz çay çorba istiyosunuz zahmetlisinizSebastiana söylerim seni
evt kesınlıkle .. guzel bı sey evlılık falan ama sorumllugu derdı tasası .. lafı bılem var bekarlık sultanlıktırDimi ama =) Beklemekte fayda var ya ..
Erken evlenince de sorunlar çok oluyor bence
Sabah karnıma yemek yedikten sonra bi ağrı girdi üşüttm herhalde dün balkonda oturdum da rüzgar vardı burdaBen de telefondan yazıyorum, pcyi unuttum artık:)) Ayaklarını mı üşüttün canım
Sen evde kalırsın yandınbanane siz çay çorba istiyosunuz zahmetlisiniz
pas vermezsen yaparım senı celık tencerelerde kaynatırım canım hıh
Hainnnniviiit
En çok.seni seviyorum ben zaten vuslatim,bunlarin hepsi ööğ kakaYol yolEn çok beni sevin sevgiye açım ben
SananeeeeReklam yasak ağır ol hanım ! kuralları okumuyor musunuz
ekşın yaratalım biraz
evt kesınlıkle .. guzel bı sey evlılık falan ama sorumllugu derdı tasası .. lafı bılem var bekarlık sultanlıktırne demıs hadıse prensesler gıbıydım ben baba evınde
Mune nin maşasını biliyor musun sen bakayım hıHainnnn
En çok.seni seviyorum ben zaten vuslatim,bunlarin hepsi ööğ kaka
Sananeeee