- 12 Şubat 2015
- 6.542
- 16.077
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
hahahaBuralara derken daha yeni açılmış kız topik
hadı bakalım ınsallah margısımmSelam ogretmenim hosgeldiniz:)
Birincisi kim acabaaGeyikte ikinci kanal biziz bundan sonra hahaha :) birinci kimse artik
Ben buna bonus dedim o bana bitli dedi..Ne yaptii anlat baci dur bi şu çayın altını yakiyimda boş geçmesin
geyik topiklerine demek istedimBuralara derken daha yeni açılmış kız topik
ben geldım pink hanım gıdıyo .. devır teslım torenımızı yaptıkYaa.. Benim çok işim var siz sohbet edin ama abratmayın akşam insan okuyacak buraları
Görüşürüz
Nazlı bebeğim hoş geldinEv sahibi beni görmüyor musun
Buralara derken daha yeni açılmış kız topik
28 yaşındayım hayatımda doğru düzgün biri yok ve ben artık anne olmak istiyorum anne dedikce burnumun direği sızlıyorBende iyi sayilirim hayirdir canim niye iyi gitmiyor..
Canini sikan bisimmi var :)
Sohbet ettiğim geyik topikleri hep dağıldı o yüzden bir orda bir burda dolanıyorum
geyik topiklerine demek istedim
Birincisi kim acabaabak şimdi merak ettimm.. benimm çay demli ve kıçı kalın, ortası ince, üstü geniş bardakta olsunn lutfenn..
ben geldım pink hanım gıdıyo .. devır teslım torenımızı yaptık
Bir çayı yapan bulunn.. ben size paket ,paket çay veririm sponsorunuz benimm ..eeee.. şeyy kemm,,kümm,,çay bahçelerim vardaa..Kiz yemedigi tatliyi yapiyor cay demlemekten aciz yaaaaaaa
Aman bu harbiden herşey beklenir sana bitli bana zenci kendide biyikliBen buna bonus dedim o bana bitli dedi..
Benimkine bitli dedigini soylenistimadam beni artik bitli diye seviyor
Dalga geciyolar benle bunlar
Cimcim diyorum keyfi nasil canimSor marga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?