- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
heeee anladımSohbet ettiğim geyik topikleri hep dağıldı o yüzden bir orda bir burda dolanıyorum
hıc merak etmeyınız sultanım zıra tez vurulur kellelerı
Arkamdan konuşurlarsa ne yapman gerektiğini biliyorsun
Nazlı bebeğim hoş geldin
pembe
E bitlisinBen buna bonus dedim o bana bitli dedi..
Benimkine bitli dedigini soylenistimadam beni artik bitli diye seviyor
Dalga geciyolar benle bunlar
Bıyık delikanliligin sanindandirAman bu harbiden herşey beklenir sana bitli bana zenci kendide biyikli
Canım benim ya28 yaşındayım hayatımda doğru düzgün biri yok ve ben artık anne olmak istiyorum anne dedikce burnumun direği sızlıyor
Hoşbuldum canımYetistim vuslatim cok hizli bu kk kadinlari. yavas kaliyorum aralarinda yaaaa :)
Hosgeldin canim benimmmmmm sensiz olmaz buralar :)
Bizi terk mi edicen
Senin kekinde güzeldir hı marifetli hatun seni =) ay pardon hamarat diyecektim :)Bir çayı yapan bulunn.. ben size paket ,paket çay veririm sponsorunuz benimm ..eeee.. şeyy kemm,,kümm,,çay bahçelerim vardaa..
Aaaaaa harbinin bıyıkları mı varmışAman bu harbiden herşey beklenir sana bitli bana zenci kendide biyikli
Tirbiyesizlerrr
Hoşbuldum canımArada kaynıyorum beni görmüyorlar
Cimcim diyorum keyfi nasil canim
öyle deme canım ya moralim çok bozuluyo ikide bir ağlıyorumCanım benim yalütfen üzme kendini bu kadar..
Kısmet işi bunlar hayırlısıyla karşına ansızın biri çıkar ,Allah'ın izniyle anne de olursun..
Yaşında ne var ki =)
BıyıklıymışsınE bitlisin
Bıyık delikanliligin sanindandir
Ben bir de telefondan giriyorum düşün , şimdi pc ye geçtim rahat ettimHoşbuldum canım
Ya evet ben yazana kadar 2 sayfa atlıyor
evt hem acele ettın mı .. yagmurdan kacarken doluya tutulmak gıbı olur .. artık kım nederse desın okuma yası arttı .. evlılık yası daCanım benim yalütfen üzme kendini bu kadar..
Kısmet işi bunlar hayırlısıyla karşına ansızın biri çıkar ,Allah'ın izniyle anne de olursun..
Yaşında ne var ki =)