- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.721
Yemek topiğinde Almanya dan birileri vardı sanki :))
Google Translate işe yaramadı mı?
Hannesli naberrtürkçe biliyorum işine yarar mi
Civata çıkıyor çevirideSimdi ben çikolata yedim bayagi ama kalori kismina yeni gözüm takildi. " 1 riegel " dediği şey 1 adet mi demek acaba? Eğer öyleyse ölüm orucuna girecegim:)
Translate de cıvata yaziyoSimdi ben çikolata yedim bayagi ama kalori kismina yeni gözüm takildi. " 1 riegel " dediği şey 1 adet mi demek acaba? Eğer öyleyse ölüm orucuna girecegim:)
Böyle bir kalıp cikolatinin yarisini:))Civata çıkıyor çeviridene yedin sen
Sen neden geyiğe gelmiyorsun hiç, 2 dedikodu yaparız
Oyy ne güzel duruyor :)) bölünmüş yada Parça anlamına geliyor olabilir o zaman, kelime anlamlarında onlar da var. Kızlar gelince sorarız. Afiyet olsun bi Parça da bize verBöyle bir kalıp cikolatinin yarisini:))
Ben ders calisiyorum da buralara girersem cikamam diye korkuyorum:) yoksa arada bir gizliden takip ediyorum:)
Oyy ne güzel duruyor :)) bölünmüş yada Parça anlamına geliyor olabilir o zaman, kelime anlamlarında onlar da var. Kızlar gelince sorarız. Afiyet olsun bi Parça da bize ver
Gözün Üzerimizdeyse tamam o zaman, eninde sonunda gelcen demek ki
Allah zihin açıklığı versin canimKaloriyi görünce Evin derinliklerine kaldirdim cikolatayi... Bir parçası değil hepsi sizin olsun:))
Gelecegimm insallah ya kedinin cigere bakmasi gibi izlemeye son vermem lazim su sinavlardan kurtulursam eğer:)
:)) ben hiç kalori hesaplamadan yiyorum. Çikolata söz konusu olunca Gözüme gelmiyorKaloriyi görünce Evin derinliklerine kaldirdim cikolatayi... Bir parçası değil hepsi sizin olsun:))
Gelecegimm insallah ya kedinin cigere bakmasi gibi izlemeye son vermem lazim su sinavlardan kurtulursam eğer:)
HarbiAllah zihin açıklığı versin canim
Ooo yes
Ne şapşal demi bu smileyOoo yes
Yooo çok tatli benceNe şapşal demi bu smiley
Tesekkur ederimmm :))Allah zihin açıklığı versin canim
:)) ben hiç kalori hesaplamadan yiyorum. Çikolata söz konusu olunca Gözüme gelmiyor
Ne sınavı bu arada? İnşallah istediğin sonucu alırsın
Biter biter, bunlarda geride kalır. Boşluğa düşüp ararsın hatta sınav yok mu diyeTesekkur ederimmm :))
Ah ben evde oturup ders calisinca kilomu kontrol etmekte zorlaniyorum ya mecbur bakiyorum ama iste yedikten sonra yaptigim için bir ise yaramiyor tabi:))))
KPSS asamasindan sonra şimdi kurumların yazili sözlü sinavlarina hazirlaniyorum. Bitmez bir çile:)
Ben de isterim doğum günümde
Sen yeter ki iste :)) tarihi de söyle gerisi bendeBen de isterim doğum günümde
Cıkss kutlamadın:)) Benim doğum günüme çok var daha kuzum, kasımdaSen yeter ki iste :)) tarihi de söyle gerisi bende
Kutladım ki ben seninkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?