- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.168
- 48
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.701
teşekkürler :)İşte böyle, hep pozitif düşünmeye çalış
Bak yaaaaa ne diyo hala,şekilli utandiyorsun beniÇok tatlısınBu tatlılıkla insanı kendine çekiyorsun:) İyiyim ben de canım
Hem değmez hem de kendi ahiretini yakarsın canım. Benim abim de intihar etti ve hep dua ediyorum onun için Rabbim bağışlasın diye.aynen ya değmez :))
Ayy çok üzüldüm vuslat,Rabbim affetsin,mekanı cennet olsun inşallah...Hem değmez hem de kendi ahiretini yakarsın canım. Benim abim de intihar etti ve hep dua ediyorum onun için Rabbim bağışlasın diye.
Var ya çevreme senin gibi insanlar olsun başka birşey istemem, pozitif esprili kişiliklere bayılıyorumBak yaaaaa ne diyo hala,şekilli utandiyorsun beni
Çoluk çocuk napiyo,bitti mi ödevleriniz
Amin canım, İnşaAllah.Ayy çok üzüldüm vuslat,Rabbim affetsin,mekanı cennet olsun inşallah...
Var ya çevreme senin gibi insanlar olsun başka birşey istemem, pozitif esprili kişiliklere bayılıyorum
Bugün rahatlar tatil yapıyorlar çocuklar:))
Bu kadar yüz verme bana,tepene çıkarsam görürsün
arbiiiii nerdesın beaaa
Bu kadar yüz verme bana,tepene çıkarsam görürsün
Yalanççııı gezdirmezsin kiii
Senin gibisini tepemde de gezdiririm ben kuzu:)
Ay evet,sarı civcicim,gelmiyo artik nedenseBir üye vardımillan onun yorumları da çok hoş, esprili:))
Kaç kilosun kiYalanççııı gezdirmezsin kiiiayarlarimla oynama vuslat
Ay evet,sarı civcicim,gelmiyo artik nedense
58.2 kiloyum,mini minnagimKaç kilosun kiÇok kilolu değilsen gezdiririm
Evet ben de görmüyorumTarz yarışmasında görüyordum daha çok:)
Tamam taşıma kapasiteme uygun kilon58.2 kiloyum,mini minnagim
O biseye küstü bence ama neye küstü bilmiyorum. Profiline yazmış elim varmıyor gelmek istemiyorum diye
Tamam taşıma kapasiteme uygun kilon
Öyle miUmarım tekrar gelir:)
Yemek topiğinde Almanya dan birileri vardı sanki :))Sohbetin ortasına pat diye daldim ama kusura bakmayin. burada almanca bilen bir hatun var midir acaba bir şey sormak istiyorum da?:)
Hannesli naberrSohbetin ortasına pat diye daldim ama kusura bakmayin. burada almanca bilen bir hatun var midir acaba bir şey sormak istiyorum da?:)
O bilmiyor mu kiHannesli naberrtürkçe biliyorum işine yarar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?