- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.741
Kutladım bence sen unuttun dur bulcamCıkss kutlamadın:)) Benim doğum günüme çok var daha kuzum, kasımdaBol bol vaktin var yani hihihh:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kutladım bence sen unuttun dur bulcamCıkss kutlamadın:)) Benim doğum günüme çok var daha kuzum, kasımdaBol bol vaktin var yani hihihh:))
Ayy tamam tamam kutlamıştın canım, unuttumKutladım bence sen unuttun dur bulcam![]()
Hatta ilk ben kutladımAyy tamam tamam kutlamıştın canım, unuttumAma pastasız kutladın
![]()
Hahahahah cok seker kim yapti bunuuuu
Tesekkur ederim canimmm benimmm
EvetHatta ilk ben kutladımöbür geyikte :))
Doğru pasta yoktu, laf edecek birşey buldun![]()
Ben tabikiHahahahah cok seker kim yapti bunuuuu
Tesekkur ederim kizlar :)
Ellerine saglik canim benimmmmm :)Ben tabiki![]()
Amin kuzumTesekkur ederim canimmm benimmm
Allah hepimize uzun omurler versinnnn :)
Tesekkur ederimmm canim benimmmmm hepimize saglikli uzun sevdiklerimizle gecirecegimiz omurler versin rabbimm :)Amin kuzumHuzurlu, sağlıklı, mutlu uzun senelere canım
![]()
Bana da yapıcak doğum günümdeEllerine saglik canim benimmmmm :)
TamamEvet
Ben de yazdıktan sonra onu aklımdan geçiriyordum, yine üste çıkacak birşey buldum diye7 ay sonra pastamı isterim
![]()
Afiyet olsun derdim ama kocama afiyet olacakEllerine saglik canim benimmmmm :)
Off bir bilsen ne kıskanç olduğumu yanında tutmazsın beniKıskançlık damarın tuttu![]()
Bunlarin hepsini album yapcammmm :)Ben tabiki![]()
Biliyorum kiOff bir bilsen ne kıskanç olduğumu yanında tutmazsın beni![]()
Az bekle hemen yapma ben de pasta yapıp ekleyeyim sonra yap:)) Bir insan bu kadar mı kıskanç olur yaBunlarin hepsini album yapcammmm :)
Kim kiskanc yaaaaa hahahaAz bekle hemen yapma ben de pasta yapıp ekleyeyim sonra yap:)) Bir insan bu kadar mı kıskanç olur ya![]()
:))Biliyorum ki![]()