- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.741
Kutladım bence sen unuttun dur bulcamCıkss kutlamadın:)) Benim doğum günüme çok var daha kuzum, kasımda Bol bol vaktin var yani hihihh:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kutladım bence sen unuttun dur bulcamCıkss kutlamadın:)) Benim doğum günüme çok var daha kuzum, kasımda Bol bol vaktin var yani hihihh:))
Ayy tamam tamam kutlamıştın canım, unuttum Ama pastasız kutladınKutladım bence sen unuttun dur bulcam
Hatta ilk ben kutladım öbür geyikte :))Ayy tamam tamam kutlamıştın canım, unuttum Ama pastasız kutladın
Hahahahah cok seker kim yapti bunuuuuEki Görüntüle 1507071 Iyi ki doğmuş benim prensesim
Tesekkur ederim canimmm benimmm
EvetHatta ilk ben kutladım öbür geyikte :))
Doğru pasta yoktu, laf edecek birşey buldun
Ben tabikiHahahahah cok seker kim yapti bunuuuu
Tesekkur ederim kizlar :)
Ellerine saglik canim benimmmmm :)Ben tabiki
Amin kuzum Huzurlu, sağlıklı, mutlu uzun senelere canımTesekkur ederim canimmm benimmm
Allah hepimize uzun omurler versinnnn :)
Tesekkur ederimmm canim benimmmmm hepimize saglikli uzun sevdiklerimizle gecirecegimiz omurler versin rabbimm :)Amin kuzum Huzurlu, sağlıklı, mutlu uzun senelere canım
Bana da yapıcak doğum günümdeEllerine saglik canim benimmmmm :)
TamamEvet
Ben de yazdıktan sonra onu aklımdan geçiriyordum, yine üste çıkacak birşey buldum diye 7 ay sonra pastamı isterim
Afiyet olsun derdim ama kocama afiyet olacakEllerine saglik canim benimmmmm :)
Kıskançlık damarın tuttuBana da yapıcak doğum günümde
Tamam
Afiyet olsun derdim ama kocama afiyet olacak
Off bir bilsen ne kıskanç olduğumu yanında tutmazsın beniKıskançlık damarın tuttu
Bunlarin hepsini album yapcammmm :)Ben tabiki
Biliyorum kiOff bir bilsen ne kıskanç olduğumu yanında tutmazsın beni
Az bekle hemen yapma ben de pasta yapıp ekleyeyim sonra yap:)) Bir insan bu kadar mı kıskanç olur yaBunlarin hepsini album yapcammmm :)
Kim kiskanc yaaaaa hahahaAz bekle hemen yapma ben de pasta yapıp ekleyeyim sonra yap:)) Bir insan bu kadar mı kıskanç olur ya
:))Biliyorum ki