- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.701
teşekkürler :)İşte böyle, hep pozitif düşünmeye çalış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler :)İşte böyle, hep pozitif düşünmeye çalış
Bak yaaaaa ne diyo hala,şekilli utandiyorsun beniÇok tatlısın Bu tatlılıkla insanı kendine çekiyorsun:) İyiyim ben de canım
Hem değmez hem de kendi ahiretini yakarsın canım. Benim abim de intihar etti ve hep dua ediyorum onun için Rabbim bağışlasın diye.aynen ya değmez :))
Ayy çok üzüldüm vuslat,Rabbim affetsin,mekanı cennet olsun inşallah...Hem değmez hem de kendi ahiretini yakarsın canım. Benim abim de intihar etti ve hep dua ediyorum onun için Rabbim bağışlasın diye.
Var ya çevreme senin gibi insanlar olsun başka birşey istemem, pozitif esprili kişiliklere bayılıyorumBak yaaaaa ne diyo hala,şekilli utandiyorsun beni
Çoluk çocuk napiyo,bitti mi ödevleriniz
Amin canım, İnşaAllah.Ayy çok üzüldüm vuslat,Rabbim affetsin,mekanı cennet olsun inşallah...
Var ya çevreme senin gibi insanlar olsun başka birşey istemem, pozitif esprili kişiliklere bayılıyorum
Bugün rahatlar tatil yapıyorlar çocuklar:))
Bu kadar yüz verme bana,tepene çıkarsam görürsün
arbiiiii nerdesın beaaa
Bu kadar yüz verme bana,tepene çıkarsam görürsün
Yalanççııı gezdirmezsin kiii ayarlarimla oynama vuslat
Senin gibisini tepemde de gezdiririm ben kuzu:)
Ay evet,sarı civcicim,gelmiyo artik nedenseBir üye vardı millan onun yorumları da çok hoş, esprili:))
Kaç kilosun ki Çok kilolu değilsen gezdiririmYalanççııı gezdirmezsin kiii ayarlarimla oynama vuslat
Ay evet,sarı civcicim,gelmiyo artik nedense
58.2 kiloyum,mini minnagimKaç kilosun ki Çok kilolu değilsen gezdiririm
Evet ben de görmüyorum Tarz yarışmasında görüyordum daha çok:)
Tamam taşıma kapasiteme uygun kilon58.2 kiloyum,mini minnagim
O biseye küstü bence ama neye küstü bilmiyorum. Profiline yazmış elim varmıyor gelmek istemiyorum diye
Tamam taşıma kapasiteme uygun kilon
Öyle mi Umarım tekrar gelir:)
Yemek topiğinde Almanya dan birileri vardı sanki :))Sohbetin ortasına pat diye daldim ama kusura bakmayin. burada almanca bilen bir hatun var midir acaba bir şey sormak istiyorum da?:)
Hannesli naberr türkçe biliyorum işine yarar miSohbetin ortasına pat diye daldim ama kusura bakmayin. burada almanca bilen bir hatun var midir acaba bir şey sormak istiyorum da?:)
O bilmiyor mu kiHannesli naberr türkçe biliyorum işine yarar mi