- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.681
Haha Olabilir, geyik bölümünde ki bütün topik kapılarını tıklatalımAy evettt,bende bakiniyorum. Sanki bizden gizli bi topik var orda takiliyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha Olabilir, geyik bölümünde ki bütün topik kapılarını tıklatalımAy evettt,bende bakiniyorum. Sanki bizden gizli bi topik var orda takiliyolar
Bdv ye konu açtım , belki bana yardımcı olursunuzAnlat,merak ettim yahu
Görmedim,bakayim canmBdv ye konu açtım , belki bana yardımcı olursunuz
Tamam bulamassan profilimden doğru bak görürsün direk.Görmedim,bakayim canm
Gördüğüm şeyler hiç hoşuma gitmedi çıkar bu hastalıklı düşünceleri aklından intihar ederek kimi cezalandiriyosun? Ailene yazıkdeğil mı?Tamam bulamassan profilimden doğru bak görürsün direk.
beni umursuyorlar mı diye bir sor ?Gördüğüm şeyler hiç hoşuma gitmedi çıkar bu hastalıklı düşünceleri aklından intihar ederek kimi cezalandiriyosun? Ailene yazıkdeğil mı?
Her anne baba evladını umursar. Sana kizmasi,senin sevmedigi anlamina gelmez ki canim benim. Suan duygusal bir boşlukta olabilirsin,bu hayatin sonu demek değil ki...beni umursuyorlar mı diye bir sor ?
ama bir bilsen o kadar çok bunaldım ki .. profilime bak hep hüzün dolu profil mesajları yazdım .. kafam gitti iyice..Her anne baba evladını umursar. Sana kizmasi,senin sevmedigi anlamina gelmez ki canim benim. Suan duygusal bir boşlukta olabilirsin,bu hayatin sonu demek değil ki...
ama bir bilsen o kadar çok bunaldım ki .. profilime bak hep hüzün dolu profil mesajları yazdım .. kafam gitti iyice..
Hoş geldinnnben geldımmmm
merhaba :) artık böyle saçma şeyleri kafamdan atmaya çalışıyorum biliyor musun :)) gerçekten yorumları okuyunca kendimi dövesim geldi .. :)Hoş geldinnn
Çok sevindim senin adına canim,hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz Ölek mi yanimerhaba :) artık böyle saçma şeyleri kafamdan atmaya çalışıyorum biliyor musun :)) gerçekten yorumları okuyunca kendimi dövesim geldi .. :)
AminnnnGeceniz mübarak, dualarınız kabul olsun İnşaAllah:)
evet ya gerizekalı arkadaşım ve mal olan hoşlandığım çocuk için değmez :)) ölsem haberleri bile olmaz :)Çok sevindim senin adına canim,hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz Ölek mi yani
Aminnnn
İşte böyle, hep pozitif düşünmeye çalışmerhaba :) artık böyle saçma şeyleri kafamdan atmaya çalışıyorum biliyor musun :)) gerçekten yorumları okuyunca kendimi dövesim geldi .. :)
Nasılsın HarbimÇok sevindim senin adına canim,hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz Ölek mi yani
Aminnnn
Aynen yaa,ay haberleri olsa ne? 3 gün sonra unutur geri zekalilarevet ya gerizekalı arkadaşım ve mal olan hoşlandığım çocuk için değmez :)) ölsem haberleri bile olmaz :)
Baba harbim didi iyiyim senNasılsın Harbim
aynen ya değmez :))Aynen yaa,ay haberleri olsa ne? 3 gün sonra unutur geri zekalilar
Baba harbim didi iyiyim sen
Çok tatlısın Bu tatlılıkla insanı kendine çekiyorsun:) İyiyim ben de canımAynen yaa,ay haberleri olsa ne? 3 gün sonra unutur geri zekalilar
Baba harbim didi iyiyim sen