- 12 Şubat 2015
- 6.529
- 15.961
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.441
mune abla gecen sefer ne oy kullandın .. ne de yorum .. bu sefer beklıyoruzzzzGiyim üzerine olana katılıyorsanız yandınızbu seferkini kaçırmazsam inşallah, yarışmacıları eleştiren Munella olarak ayakkabıdan çantaya herşeyinize kulp takıp mavi kuşlarımı üstünüze salıyorum
Şimdiden başarılar
Haklısın canim bilmiyodum gizli olduğunuemek var canım .. yoksa nıye bı ay bekleyelım .. ısımler gızlı olsun
Ablacım bazen kaçırıyorum yarışmayı, ablanızın gözüne gözüne sokun yarışmayı, özelden taciz edip linkini verinmune abla gecen sefer ne oy kullandın .. ne de yorum .. bu sefer beklıyoruzzzz
Ablacım bazen kaçırıyorum yarışmayı, ablanızın gözüne gözüne sokun yarışmayı, özelden taciz edip linkini verinyoksa valla dalıp unutuyorum yarışmayı.
Yalnız işin komiği, benim Moda'nın M'siyle alakam yok, ne bu yıl moda olan renkleri takip ederim, ne stilleri, birde üstüne giyim tarzımda Çek altına bluejean'i, üste bir atlet tamam şeklinde, yani beni yüzünde allığı, farı, üstünde trend Kıyafetlerle bir ikoncan sanan varsa sanmasın
Göz zevkime ve giyim tarzıma göre kırana geçiriyorum yarışmacıları
margusum naber .. neden benı gozardı mı ettın gormuyosun hıhHahahahaha :) bak varya ben oyle saniyordum ya
Yok canim calisiyorum suan biraz islerim var :) sen napiyorsunnmargusum naber .. neden benı gozardı mı ettın gormuyosun hıh
kalbım kırık sonra gonlumu al mademYok canim calisiyorum suan biraz islerim var :) sen napiyorsunn
Ablam Link istedin vereyimAblacım bazen kaçırıyorum yarışmayı, ablanızın gözüne gözüne sokun yarışmayı, özelden taciz edip linkini verinyoksa valla dalıp unutuyorum yarışmayı.
tskler lınk ıcın cnmmHayırlı Akşamlar
Sütlü Tatlılar -Oylamasına Katılmak ister misiniz?
Oy kullanmazsanız topiği yakarım
as tatlımm hosgeldınSelaaammm
Naber kuzum nasılsınas tatlımm hosgeldın
ıyıym kuzum bende sana mesaj atcaktımm buraya yazmıssın .. ozledım bea nerdesın sennnnNaber kuzum nasılsın
Sütlü tatlilara bakmadiniz ama kuseriz vallaEvet Marga lütfen haber verin, malum ben sürekli takip edemiyorum yarışmaları
Bütün stilleri harcayayım bir kalemde
Fircadan son anda yirttim deseneıyıym kuzum bende sana mesaj atcaktımm buraya yazmıssın .. ozledım bea nerdesın sennnnbu arada sen nasılsınn
bu arada yarsımada basarılar cnmSütlü tatlilara bakmadiniz ama kuseriz valla
Teşekkür ederim çilekli vücut losyonum benmmmbu arada yarsımada basarılar cnm
o..oFircadan son anda yirttim deseneherifimlen ormantik bir akşam yemegindeydik,yeni geldim eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?