- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.461
Oy verdin mi şekerimBak oy vermezseniz topiği yakacağımtskler lınk ıcın cnmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy verdin mi şekerimBak oy vermezseniz topiği yakacağımtskler lınk ıcın cnmm
Lop lop et olmasinnnnnn o lop etleri eritmek için kendimi yirtiyorum kiziaaammm niye beddua ediyon kiio..o ne guzel afıyet olsun canım lop lop et olsun , sıfa olsun
aa vermez olur muyum vercegım elbett...suan kafamda bı kac kısı var elemeler yapıcamOy verdin mi şekerimBak oy vermezseniz topiği yakacağım
hahah kadın dedıgın kalcalı olur harbıcım bosver aynen beddua gıbı olmus farkettım .. margayla dızınız vardı onun eslıgınde yurursun .. mıllet cıps cekırdek eslıgınde dızı ızler bızımkıler nasılLop lop et olmasinnnnnn o lop etleri eritmek için kendimi yirtiyorum kiziaaammm niye beddua ediyon kii
Evet zeynebim. Bizim kizlarin bi çoğu da katildi,cimcimem,efecikim,caffein,yamukprensesHarbimm yarışmaya sen mi katıldın
hiç komik degilll hihhhhhhahah kadın dedıgın kalcalı olur harbıcım bosver aynen beddua gıbı olmus farkettım .. margayla dızınız vardı onun eslıgınde yurursun .. mıllet cıps cekırdek eslıgınde dızı ızler bızımkıler nasıl
azımlı hatun didim ne didim bızım zeytın dalı elımızde kırıldı sanırımEvet zeynebim. Bizim kizlarin bi çoğu da katildi,cimcimem,efecikim,caffein,yamukprenses
hiç komik degilll hihhhhh
ole mii. Bnde oy veriyimm. bitmedi umarım oylamaEvet zeynebim. Bizim kizlarin bi çoğu da katildi,cimcimem,efecikim,caffein,yamukprenses
hiç komik degilll hihhhhh
bugun basladı ver canımm..harıka gorunuyolarole mii. Bnde oy veriyimm. bitmedi umarım oylama
yok yok kirilmadi ama her an kırılabilir tikkatttazımlı hatun didim ne didim bızım zeytın dalı elımızde kırıldı sanırım
Yok1 hafta var canm,pazara kadar devam ediyor. Bak bakalim begencekmisin tatlilarimizi,en güzel kim yapmış karar verebilcen miole mii. Bnde oy veriyimm. bitmedi umarım oylama
konu nerde. Bulamadımm.. Bayılırım zaten tatlıyaabugun basladı ver canımm..harıka gorunuyolar
tiyo ver hangisi kiminyok yok kirilmadi ama her an kırılabilir tikkattt
Yok1 hafta var canm,pazara kadar devam ediyor. Bak bakalim begencekmisin tatlilarimizi,en güzel kim yapmış karar verebilcen mi
canim yukarida yarışmalar yaziyo ya,orda yemeği seç. Alt alta konular var. Yapilan tatlilar orada. Link vermek yasak,düşmanlarim yakin takipte. Kiblerler benitiyo ver hangisi kimin
hahaaa du bakiimm. Bi tatlı hastası olaraktan ennn beğendiiimi oyliycam. Keşke bnde katılsaydımmcanim yukarida yarışmalar yaziyo ya,orda yemeği seç. Alt alta konular var. Yapilan tatlilar orada. Link vermek yasak,düşmanlarim yakin takipte. Kiblerler beni
katilacagini Bilseydim haber verirdim sanahahaaa du bakiimm. Bi tatlı hastası olaraktan ennn beğendiiimi oyliycam. Keşke bnde katılsaydımm
oyumu kullandımm.. Ayy yok anam kk hatunları çok marifetli ben oy alamazdım bunların arasındakatilacagini Bilseydim haber verirdim sana
Hahaha vatana millete hayırlı olsun canimoyumu kullandımm.. Ayy yok anam kk hatunları çok marifetli ben oy alamazdım bunların arasında
hangisine attığımı solemek yasak mıııHahaha vatana millete hayırlı olsun canim
Oylar açık zaten kime verdiğin görülüyor canmhangisine attığımı solemek yasak mııı
ii soliim o zamnn. İrmikli bişy vardı onu çok beğendimm bizimkilerden birinin mi bariiOylar açık zaten kime verdiğin görülüyor canm