- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.168
- 48
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.421
nereye yaa :/Ay Mune haniiim sizde de ne kulak varmış ne çabuk haber aldınız kiz benden oy istemediki ben kendim soyledim destekliycemi bilmiyordum. ama vazgeçtimoylama gizliymis zaten ben gidiyom
Giyim üzerine olana katılıyorsanız yandınızYok efendim olur mu öyle şey.. Oy istemek resmen insanlık hakkını yemektir.. Haa tabi bunu kendine yakıştıran ister tabi ama .. Ki böyle birşeyi kimse kendine yakıştırmaz ..
Mutfak öylece duruyo toplayim ocağa cay koydum demlemeye nereye gidecem başka sonra görüşürüznereye yaa :/
Hehee peki Munella hanım 4 gözle eleştirilerinizi bekliyorumm :))Giyim üzerine olana katılıyorsanız yandınızbu seferkini kaçırmazsam inşallah, yarışmacıları eleştiren Munella olarak ayakkabıdan çantaya herşeyinize kulp takıp mavi kuşlarımı üstünüze salıyorum
Şimdiden başarılar
Sizde mi bu tarz benimi izliyorsunuz Mune hanım :)) Şimdi işte benim stilim mi olmuştu ne :)Giyim üzerine olana katılıyorsanız yandınızbu seferkini kaçırmazsam inşallah, yarışmacıları eleştiren Munella olarak ayakkabıdan çantaya herşeyinize kulp takıp mavi kuşlarımı üstünüze salıyorum
Şimdiden başarılar
Geldiyse kesin birini banlayacak deyip herkes gidiyorMune hanım gelince herkes toz oldu KK 'da :)) .. Kızlar gitmeyin yaa :))
Bana sana haber veririm ablam:)Giyim üzerine olana katılıyorsanız yandınızbu seferkini kaçırmazsam inşallah, yarışmacıları eleştiren Munella olarak ayakkabıdan çantaya herşeyinize kulp takıp mavi kuşlarımı üstünüze salıyorum
Şimdiden başarılar
Mune hanım gitmeyin ya :) sizle konuşmak cidden çok keyifli :)) Tabi ki siz sadece ikaz yaptınız .. Buna lafımız yok efendim.. :))Geldiyse kesin birini banlayacak deyip herkes gidiyor
Birşey demedim sadece ikaz ettim, bilmeden birşey yaparsınız diskalifiye olursunuz diye yol yakınken uyarayım dedim, en iyisi gideyim, siz sohbete devam edin
Yok izlemiyorum ama sitedeki yarışmada birkaç kere yorum yapınca kızlar Munella demeye başladı, 2'de kuş koyuyorumSizde mi bu tarz benimi izliyorsunuz Mune hanım :)) Şimdi işte benim stilim mi olmuştu ne :)
Yemegimi yedim geldim ya :)Kızlar nereye gittiniz yaa :/
afiyet olsun :)Yemegimi yedim geldim ya :)
Evet Marga lütfen haber verin, malum ben sürekli takip edemiyorum yarışmalarıBana sana haber veririm ablam:)
Hahaha bayıldım yemin ederim :))Yok izlemiyorum ama sitedeki yarışmada birkaç kere yorum yapınca kızlar Munella demeye başladı, 2'de kuş koyuyorum
Evet Marga lütfen haber verin, malum ben sürekli takip edemiyorum yarışmaları
Bütün stilleri harcayayım bir kalemde
Tesekkurler gelin birlikte olsun :)afiyet olsun :)
Yalnız işin komiği, benim Moda'nın M'siyle alakam yok, ne bu yıl moda olan renkleri takip ederim, ne stilleri, birde üstüne giyim tarzımda Çek altına bluejean'i, üste bir atlet tamam şeklinde, yani beni yüzünde allığı, farı, üstünde trend Kıyafetlerle bir ikoncan sanan varsa sanmasınZaten topige giren cikan seni soruyor ablam :)
Crusher da moda okuyormus oda senin kucuk versiyonun olur cikar basimiza haha :)
emek var canım .. yoksa nıye bı ay bekleyelım .. ısımler gızlı olsunKiz ne biliyim ben hileyi gizlimiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?