- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.381
çocuk mu var evde :))Gelen seslere bak oda oda degil oyub parki sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çocuk mu var evde :))Gelen seslere bak oda oda degil oyub parki sanki
marga link verir misin dostumm :))Gelen seslere bak oda oda degil oyub parki sanki
Bilmiyorum ki biri yere kut kut basiyor..çocuk mu var evde :))
Yarisma linki mi :)marga link verir misin dostumm :))
aynen canım.Yarisma linki mi :)
Kurallari oku mutlaka iki sefer etme bosuna :)hemen bakıyorum tatlım ..
tatlım anlamadığım nokta var şimdi boydan çekeceğiz ya tarihin yazılı olduğu kağıdı nereye koyacağım ?
tatlım anlamadığım nokta var şimdi boydan çekeceğiz ya tarihin yazılı olduğu kağıdı nereye koyacağım ?
tamam canım bekliyorumm :))Bak sana bundan onceki yarisma libklerini atayim ornek olarak ordaki resimlere bak olur mu
Ahanda geldimmmBugün gezmelerdeydim hava çok güzeldiZorlan trip attirma kendineee
boşver milletin derdini naz,bizim derdimiz bize yeteri zaten amaaannn
Pijama giy kız sen ne kadar kararsizsin Bi gir yarışmaya heralde giyecek birşeylerin vardir tatlım modacısin sende olmayacakta bizdemi olacak kıyafet biz düşünelim ne giycez diye hayatimAnammm acep ne giysemm :))
oo baya kalabalık olacak deseneeeAnammm acep ne giysemm :))
Hehehe öyle tabi:)) ama kararsızım sade mi giyinsem yoksa abartılı mıPijama giy kız sen ne kadar kararsizsin Bi gir yarışmaya heralde giyecek birşeylerin vardir tatlım modacısin sende olmayacakta bizdemi olacak kıyafet biz düşünelim ne giycez diye hayatim
iyidir senden :))slm hanımlar nasılsınız
neden ki toplam kaç kişi senceoo baya kalabalık olacak deseneee