- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.341
temmuzda 28 imden gün alacağım kocaman oldum ben kocamaaannnKüçük dediğin de 20 yaş sen 27 miydin abla ? :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
temmuzda 28 imden gün alacağım kocaman oldum ben kocamaaannnKüçük dediğin de 20 yaş sen 27 miydin abla ? :))
ahahha sevabı çok büyükde işte bünye alışık olmayınca sağa sola kafa atıyosun saat yaklaştıkçaraid yemiş böcük gibiyim,ha gözler böyle
Evet abla :)) Büyümüşsün :)) Marga nerde kii ? pinko nerde peki biliyor musun ?temmuzda 28 imden gün alacağım kocaman oldum ben kocamaaannn
bende kafa gitti işteahahha sevabı çok büyükde işte bünye alışık olmayınca sağa sola kafa atıyosun saat yaklaştıkça
pinkonun kocası izine çıktı,evde. çok sık gelemez. marga da buralardadır gelir birazdanEvet abla :)) Büyümüşsün :)) Marga nerde kii ? pinko nerde peki biliyor musun ?
Hmm bekliyorum o zaman :))pinkonun kocası izine çıktı,evde. çok sık gelemez. marga da buralardadır gelir birazdan
e sen napıyosun bakım,okul yok muydu?Hmm bekliyorum o zaman :))
Vaar olmaz mı :)) Gittim geldim valla :)) Şuan dondurma yiyorum valla ne yapayımm :)e sen napıyosun bakım,okul yok muydu?
vayy afiyet olsun istanbulda dondurma sezonu açıldı mı yaaa, hava güzel mi o kadar?Vaar olmaz mı :)) Gittim geldim valla :)) Şuan dondurma yiyorum valla ne yapayımm :)
ALLAH kabul etsin canım :)bende kafa gitti işte
kız oruçlu deme şimdi dondurmayıVaar olmaz mı :)) Gittim geldim valla :)) Şuan dondurma yiyorum valla ne yapayımm :)
güzelde lafmı çok güzel dün gerçi k*çımız donduvayy afiyet olsun istanbulda dondurma sezonu açıldı mı yaaa, hava güzel mi o kadar?
aa ciddi misin ? bugün neden oruç tutuluyor ki?kız oruçlu deme şimdi dondurmayı
güzelde lafmı çok güzel dün gerçi k*çımız dondu
hehe mart ayında geldi dondurmalar :) günde en az 3 tane ard arda yiyorum :)vayy afiyet olsun istanbulda dondurma sezonu açıldı mı yaaa, hava güzel mi o kadar?
üç aylar girdi ya onun içinaa ciddi misin ? bugün neden oruç tutuluyor ki?
hmmmm :))üç aylar girdi ya onun için
ohhh yarasın goçumahehe mart ayında geldi dondurmalar :) günde en az 3 tane ard arda yiyorum :)
boşuna dememişler, istanbulun havasına suyuna,karısına kızına güven olmaz diyekız oruçlu deme şimdi dondurmayı
güzelde lafmı çok güzel dün gerçi k*çımız dondu
teşekkürler efem :))ohhh yarasın goçuma
evet tatlım :)hmmmm :))
doğru demiş diyenlerde eksik demişler erkekleride kızlarından beterboşuna dememişler, istanbulun havasına suyuna,karısına kızına güven olmaz diye