- 12 Şubat 2015
- 6.490
- 15.739
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.401
valla ben bılemıyorum kac kısı .. ama dıyet topıgı katılacaktı en son..sen kesın mı vvarsınneden ki toplam kaç kişi sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben bılemıyorum kac kısı .. ama dıyet topıgı katılacaktı en son..sen kesın mı vvarsınneden ki toplam kaç kişi sence
bir aksilik çıkmassa evet :))valla ben bılemıyorum kac kısı .. ama dıyet topıgı katılacaktı en son..sen kesın mı vvarsın
hadı bakalımm rakıp olcaz desenebir aksilik çıkmassa evet :))
vaay sen demi varsın kız :))hadı bakalımm rakıp olcaz desene
evtvaay sen demi varsın kız :))
Ben de varimmmmvaay sen demi varsın kız :))
senı cok merak edıyorummBen de varimmmm
Sen bulursun giycek bişeyHehehe öyle tabi:)) ama kararsızım sade mi giyinsem yoksa abartılı mı
tişkür cınımmm :))Sen bulursun giycek bişey
İyi hadi bakalım yarışmaya katılinca beni durt destekleyim seni
aa hıle yokkSen bulursun giycek bişey
İyi hadi bakalım yarışmaya katılinca beni durt destekleyim seni
Belki tanirsin seksu fucudumdansenı cok merak edıyorumm
eneemm bir rakip daha :))Ben de varimmmm
sen benı tanıyamazsın amaBelki tanirsin seksu fucudumdan
Ben olmazsam olmazeneemm bir rakip daha :))
Eleye eleye bulurum kiziiimsen benı tanıyamazsın ama
Kiz ne biliyim ben hileyi gizlimiydiaa hıle yokk
Oylama gizliymis tatlım durtme dionne uyardıtişkür cınımmm :))
aaaaaaOylama gizliymis tatlım durtme dionne uyardı
Ay Mune haniiim sizde de ne kulak varmış ne çabuk haber aldınız kiz benden oy istemediki ben kendim soyledim destekliycemi bilmiyordum. ama vazgeçtim oylama gizliymis zaten ben gidiyomYarışmacılar oylama bitene kadar kendini deşifre edemez, oy isteyemez, diskalifiye olur, birde ben kınarım çok fena
Yok efendim olur mu öyle şey.. Oy istemek resmen insanlık hakkını yemektir .. Haa tabi bunu kendine yakıştıran ister tabi ama .. Ki böyle birşeyi kimse kendine yakıştırmaz ..Yarışmacılar oylama bitene kadar kendini deşifre edemez, oy isteyemez, diskalifiye olur, birde ben kınarım çok fena