- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ben de geldim Hayırlı olsun Margam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naturel yaşama saygı litfeeyynnnHer desin neolacak ak pak hatunum . O harbikiz kiz kendine baksin aile boyu bıyık
Hahahah noldu kız begenmedin mı
içmediğim şeyi ne yapıcam bananiiiiCayi sevmiyorsan demle bari ne olcak eline mi yapisir
hoş bulduk canım fazla iyi gittiği sözylenemez sen nasılsın
Yemedigin tatliyi yapiyorsun ama :) doyette degil misin naber haha
beğenmedim tabi kafama sıkar giderim
içmediğim şeyi ne yapıcam bananiiii
Kafana sıkıp gideceğine,çay koy da git
beğenmedim tabi kafama sıkar giderim
içmediğim şeyi ne yapıcam bananiiii
Cok mu ceza aldi o da kendi tutamayanlardan deseneee :)
ooo sen buralara gelir miydin vuslattttBen de geldim Hayırlı olsun Margam
Yok harbim evliyim 13 yaşını bitirmek üzere olan bi oğlum var yakında gaynana olacagam Konu acacagamOğlun muu kız kaç yasindasin sen,ben seni küçük saniyodum
kimmiş gııı. Merak ettiimmmHahaha ezmezler merak etm sana birini sorxam dedim.okudun mu :)
Vayy evde kalmayı becerdin ha
Helal olsun ya
Çayım gelsin de kimin getirdiğine hiç bakmam
sus kızKafana sıkıp gideceğine,çay koy da git
Buralara derken daha yeni açılmış kız topik
ooo sen buralara gelir miydin vuslatttt
el acması borek yap tatlım sendeÇayın yanına püsküütümüz var mııı :))
Hayirli olsun margam
Ya gecen bir kiz arkadasimiz vardi cimcimdi nicki herhalde biraz cani sıkkın durgun gibiydi nasil oldu diye sorcaktim gordunuz mu ? Ben goremedim dekimmiş gııı. Merak ettiimmm
Bize geldiğinde de sadece oturdu zaten, hiç yardım etmedi gidene kadar hizmet ettirdiKiz yemedigi tatliyi yapiyor cay demlemekten aciz yaaaaaaa
Ne yaptii anlat baci dur bi şu çayın altını yakiyimda boş geçmesinSen onun bana yaptigini biliyor musu
Ooo maşallah sanaa iyi kaynana ol amaYok harbim evliyim 13 yaşını bitirmek üzere olan bi oğlum var yakında gaynana olacagam Konu acacagam
Beybisiiiislm kızlar
Selam ogretmenim hosgeldiniz:)slm kızlar