- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.241
Bugun biraz durgun mu desem yoksa variz harikayiz mi desem bilemedim :)Naberr kiscelerr.. Topikte alem nasll
Naber
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun biraz durgun mu desem yoksa variz harikayiz mi desem bilemedim :)Naberr kiscelerr.. Topikte alem nasll
iğlik şukur canm.. Sendenn.. Ben gece kuşuyum. Gunduz takılmam pek siteye..Bugun biraz durgun mu desem yoksa variz harikayiz mi desem bilemedim :)
Naber
iğlik şukur canm.. Sendenn.. Ben gece kuşuyum. Gunduz takılmam pek siteye..
ayyy nickimi mi değiştrsem gece kuşu diyeeeyakıştı sankimmm
Havalardan midir diyecegim ama cok sicakta yok :)Uyuyamıyorumeşimden korkmasam
Sabaha kadar oturcam noluyor bize yaw
![]()
Yok canim niye kusura bakalimUwwww sabah 6 lar bana gore değil.en fazla 3 u buluo benmki.
bu arada net.imde yine skntı var. Cevaplarım gecikirse kusura bkma canm
Bende gece kuslarindanim eşim evde olmayinca gec saatlere kadar takılıyorumkeşke evde olsada takılmadan uyusak
![]()
SelammHayırlı olsun selamlar![]()
Günaydin kız bu ne hiddet bu ne celalgünaydınnn
yoksunuz tabii![]()
Noluyo lengünaydınnn
yoksunuz tabii![]()
Selamm
Gündeme kız bu ne hiddet bu ne celal![]()
Iyiyimm şekerim,pazartesi sendromundayimNoluyo len
Nabersin![]()
Offf bende de war o kahvaltı bile yapmadım o sebeptenn ilk defa işe yarıyor böylelikle sendrom yemek yemiyomIyiyimm şekerim,pazartesi sendromundayimsen napiyosun nasilsin
Offf bende de war o kahvaltı bile yapmadım o sebeptenn ilk defa işe yarıyor böylelikle sendrom yemek yemiyom![]()
Çok şey istiyosunsendromun faydalari
akşama kadar yatagimda yatmak istiyorum yaaa,çok mu şey istiyorum
![]()
Biz özel sektörüz resmi tatiller teğet geçiyoorrrrÇok şey istiyosun
23 nisan resmi tatil yatış yawrum sabret....![]()
Bizde özel sektörüz ama tatilizz..Biz özel sektörüz resmi tatiller teğet geçiyoorrrr![]()