- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.241
Bugun biraz durgun mu desem yoksa variz harikayiz mi desem bilemedim :)Naberr kiscelerr.. Topikte alem nasll
Naber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun biraz durgun mu desem yoksa variz harikayiz mi desem bilemedim :)Naberr kiscelerr.. Topikte alem nasll
iğlik şukur canm.. Sendenn.. Ben gece kuşuyum. Gunduz takılmam pek siteye..Bugun biraz durgun mu desem yoksa variz harikayiz mi desem bilemedim :)
Naber
iğlik şukur canm.. Sendenn.. Ben gece kuşuyum. Gunduz takılmam pek siteye..
ayyy nickimi mi değiştrsem gece kuşu diyeee yakıştı sankimmm
Havalardan midir diyecegim ama cok sicakta yok :)Uyuyamıyorum eşimden korkmasamSabaha kadar oturcam noluyor bize yaw
Yok canim niye kusura bakalimUwwww sabah 6 lar bana gore değil. en fazla 3 u buluo benmki.
bu arada net.imde yine skntı var. Cevaplarım gecikirse kusura bkma canm
Bende gece kuslarindanim eşim evde olmayinca gec saatlere kadar takılıyorum keşke evde olsada takılmadan uyusak
SelammHayırlı olsun selamlar
Günaydin kız bu ne hiddet bu ne celalgünaydınnn
yoksunuz tabii
Noluyo lengünaydınnn
yoksunuz tabii
Selamm
Gündeme kız bu ne hiddet bu ne celal
Iyiyimm şekerim,pazartesi sendromundayim sen napiyosun nasilsinNoluyo len
Nabersin
Offf bende de war o kahvaltı bile yapmadım o sebeptenn ilk defa işe yarıyor böylelikle sendrom yemek yemiyomIyiyimm şekerim,pazartesi sendromundayim sen napiyosun nasilsin
sendromun faydalari akşama kadar yatagimda yatmak istiyorum yaaa,çok mu şey istiyorumOfff bende de war o kahvaltı bile yapmadım o sebeptenn ilk defa işe yarıyor böylelikle sendrom yemek yemiyom
Çok şey istiyosunsendromun faydalari akşama kadar yatagimda yatmak istiyorum yaaa,çok mu şey istiyorum
Biz özel sektörüz resmi tatiller teğet geçiyoorrrrÇok şey istiyosun
23 nisan resmi tatil yatış yawrum sabret....
Bizde özel sektörüz ama tatilizz..Biz özel sektörüz resmi tatiller teğet geçiyoorrrr