- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.281
Kız kiyamaaaamZalımın gızııı
Aminn. Bende bol bol su iceyim dedim,su bitmiş evde. Cesmeden de icmiyorum. Çiçek gibi boynumu büktüm şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız kiyamaaaamZalımın gızııı
Aminn. Bende bol bol su iceyim dedim,su bitmiş evde. Cesmeden de icmiyorum. Çiçek gibi boynumu büktüm şimdiden
Oyy kıyamamZalımın gızııı
Sağol canım güzel ağzınla duana katsan yeterYatağımdayim kız staja da gitmedim kafa rahattttt
Persembe günü senin niyetine de tutarım canım üzülme sen kısmet boyleymis
Benimki sigaradan daha möhümKız kiyamaaaam
Hiç kıskanmadımYatağımdayim kız staja da gitmedim kafa rahattttt
Persembe günü senin niyetine de tutarım canım üzülme sen kısmet boyleymis
Benide kıskandıranlar var yawrum tatlibikiz gibi meselaZalımın gızııı
Yaşmı ee ööö hııı 30 canım evli iki bebeliMaşallah sana kaç yaşındasn naz,evli misin?
Neyini kiskaniyosun mesela
Aa ne guzel 30 yaşında 2 çocuğun var. Ben 27 yasindayim 1 tane bile yok,ufukta görünmüyor bileYaşmı ee ööö hııı 30 canım evli iki bebeli
Yatıyom şu an diyo kafa rahat diyo daha ne olsunNeyini kiskaniyosun mesela
Aa ne guzel 30 yaşında 2 çocuğun var. Ben 27 yasindayim 1 tane bile yok,ufukta görünmüyor bile
Olur canım üzülme benim gibi boğulursun sonra bak sağımdan solumdan geçiyorlar jet gibi daha sabah başım döndüNeyini kiskaniyosun mesela
Aa ne guzel 30 yaşında 2 çocuğun var. Ben 27 yasindayim 1 tane bile yok,ufukta görünmüyor bile
Ha evet öğrenci olmak vardi yaa,tek derdin vizeler olsunYatıyom şu an diyo kafa rahat diyo daha ne olsun
kac yasindalarOlur canım üzülme benim gibi boğulursun sonra bak sağımdan solumdan geçiyorlar jet gibi daha sabah başım döndü
Ama smdi bi sigara olcakti tuttucektin öf beaaaaBenimki sigaradan daha möhüm
[QUOTE="EnHarbiKiz, post: 40588150, member:
kac yasindalar
Maşallah bebislerineOğlum 5 kızım 3 yaşında
Harbi biliyonmu bunları sana ikinci anlatışımDaha önce konuşmuştuk lakin Senin topikde
Ama smdi bi sigara olcakti tuttucektin öf beaaaa
Kız bu yaşlandı iyice çaktırma
Vizelerim de bitti yatarım tabi oh kıskananlarcatlasinnn
Ovffff tripkolik bir harbi görüyorum karsimdaaa
Yok canım ben genelde bdv de milletin derdiyle gerilmekle meşgulüm Seninle konuşduktan sonra girmedim topike heraldeMaşallah bebislerine
Ay gerçekten mi bende yaslaniyom galiba
Zorlan trip attirma kendineeeOvffff tripkolik bir harbi görüyorum karsimdaaa
boşver milletin derdini naz,bizim derdimiz bize yeteri zaten amaaannnYok canım ben genelde bdv de milletin derdiyle gerilmekle meşgulüm Seninle konuşduktan sonra girmedim topike heralde
Nickim uygun değilmi siyah kadın yada harbi kizin dediği gibi zenci hep karanlık:) gece kusu diye degistirmek lazim senin nicki
zenci oldugunu kabul ediyon yaniNickim uygun değilmi siyah kadın yada harbi kizin dediği gibi zenci hep karanlık
Her ediyom tüylüm benimzenci oldugunu kabul ediyon yani