- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.201
Ayyyy sen ciddi uyeleri yasli uye olarak mi goruyorsun puh sanaKötü bisey tabii ki deeee sana yaşlı dedi yamıhhhh ben olsam bu topigi ateşe veririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy sen ciddi uyeleri yasli uye olarak mi goruyorsun puh sanaKötü bisey tabii ki deeee sana yaşlı dedi yamıhhhh ben olsam bu topigi ateşe veririm
cayır cayır yanacaksınııııııııııızKötü bisey tabii ki deeee sana yaşlı dedi yamıhhhh ben olsam bu topigi ateşe veririm
Kor atesler de mi :) of ki ne ofcayır cayır yanacaksınızıııııııııııı
hiiiççç üstüme alınmadım,benim ruhum gençAyyyy sen ciddi uyeleri yasli uye olarak mi goruyorsun puh sana
Ya harbi kendini yasli goruyor ondan saldiriyor millete bu kadar huysuz olmasinin sebebi bu :)hiiiççç üstüme alınmadım,benim ruhum genç
bence de margam,kıskanıyor bizim gibi gençleriYa harbi kendini yasli goruyor ondan saldiriyor millete bu kadar huysuz olmasinin sebebi bu :)
Bunlar küsmeyi takmıyor ya ben de küsüm ama takan yokben küsüm size ..(canı sıkılan ama küslüğünde haklı ve giden üye modu by by)
Bizim oylama Başlıyor. Senin ki niye daha geç?Ya harbi kendini yasli goruyor ondan saldiriyor millete bu kadar huysuz olmasinin sebebi bu :)
benim asansörde sandalye tepesinde çekilmiş harika resmimi bekliyor çünküBunlar küsmeyi takmıyor ya ben de küsün ama takan yok
Bizim oylama Başlıyor. Senin ki niye daha geç?
selam ben yamuktanışalımben küsüm size ..(canı sıkılan ama küslüğünde haklı ve giden üye modu by by)
selam ben yamuktanışalım
Bunlar küsmeyi takmıyor ya ben de küsün ama takan yok
Bizim oylama Başlıyor. Senin ki niye daha geç?
Niye kustun dombly:)ben küsüm size ..(canı sıkılan ama küslüğünde haklı ve giden üye modu by by)
bak yapmazsan benim iğrenç espirime maruz kalırsın,hadi yap o yüzdenmerhaba yamuk ben de luna aklıma ilk gelen espriyi yapmamak için zor tuttum kendimi
sevmediniz beniNiye kustun dombly:)
Senin var yaaa saCini keserim uyudugun yerdeYa harbi kendini yasli goruyor ondan saldiriyor millete bu kadar huysuz olmasinin sebebi bu :)
Sana yamıh dedim,yamıhım dedimm,bagrima bastimmm aneyyy aneyyy vayyy leleeyyyyy bennn nedemmm nerelere gideemmmmm (burda ağıt yakan smiley neden yok)bence de margam,kıskanıyor bizim gibi gençleri
Bencedeeeebence de margam,kıskanıyor bizim gibi gençleri
Ben seni çok seviyom lunam,bunlar sevmesede olur hepsi sidikli ve bitli zatensevmediniz beni
merhaba ben de dik üçgen namı diğer alaluna(sen demeden ben diyim)bak yapmazsan benim iğrenç espirime maruz kalırsın,hadi yap o yüzden
Babam gibi konustun harbim :)Senin var yaaa saCini keserim uyudugun yerde
Sana yamıh dedim,yamıhım dedimm,bagrima bastimmm aneyyy aneyyy vayyy leleeyyyyy bennn nedemmm nerelere gideemmmmm (burda ağıt yakan smiley neden yok)