- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.261
Hava mı attın şimdi sen banaBizde özel sektörüz ama tatilizz..
Memur değilizz ama tatilizz,,
Tamam tamaam kıskanma
BeybisiiiGinayyddiiinnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hava mı attın şimdi sen banaBizde özel sektörüz ama tatilizz..
Memur değilizz ama tatilizz,,
Tamam tamaam kıskanma
BeybisiiiGinayyddiiinnnnn
Selamm
Günaydin kız bu ne hiddet bu ne celal
döverim uleynnnnNoluyo len
Nabersin
LiLyaNa sana hava atıyo gasp edek miHava mı attın şimdi sen bana
Beybisiii
Yok yok havadan falan değil resmen çocuk gibi direniyorum uyumamak için Bu arada günaydınnnnn kızlar demek arada kaybolanlar burda takılıyorHavalardan midir diyecegim ama cok sicakta yok :)
Niye kız naptik
döverim uleynnnn
EdelimmmmmLiLyaNa sana hava atıyo gasp edek mi
GünaydinYok yok havadan falan değil resmen çocuk gibi direniyorum uyumamak için Bu arada günaydınnnnn kızlar demek arada kaybolanlar burda takılıyor
gece konuşuyosunuz sabah kimse yokkNiye kız naptik
Edelimmmmm
Ama benim gücüm yokNiye kız naptik
Edelimmmmm
Harbicim bana hergün tatil Ohhh misss Çayımı aldım sohbete geldimGünaydin
Gece kusuyuz bizgece konuşuyosunuz sabah kimse yokk
Allah kabul etsin minnos,bende orucum. Neyseki sigara içmiyorumAma benim gücüm yok
Bugün oruç tutuyorm ve sigara içmem lazım
Basım catliyooo
Dövme de bi masaj yapıver bana ya
döverim uleynnnn
Ohhh hayat sana güzel desene Azcik zengin olayim bende birakicam işi gücüHarbicim bana hergün tatil Ohhh misss Çayımı aldım sohbete geldim
Arada atarım havamı kaçarımmHava mı attın şimdi sen bana
Beybisiii
Kız ne ediyonGinayyddiiinnnnn
Allah kabuletsin canım bi kaç saate geçer baş ağrın bak oruç herkese nasib olmuyor ben gece patladımAma benim gücüm yok
Bugün oruç tutuyorm ve sigara içmem lazım
Basım catliyooo
Seni de allah kabul etsin güzel saclimGece kusuyuz biz
Allah kabul etsin minnos,bende orucum. Neyseki sigara içmiyorum
Heee canım ben koycak yer bulamıyom paralarıBebelere yatırım yapıyorumBizamanlar bende sizin gibiydim hem çalışıp hem KK laf yetiştiriyordum Yaşlandım artıkOhhh hayat sana güzel desene Azcik zengin olayim bende birakicam işi gücü
Yatağımdayim kız staja da gitmedim kafa rahatttttKız ne ediyon
Persembe günü senin niyetine de tutarım canım üzülme sen kısmet boyleymisAllah kabuletsin canım bi kaç saate geçer baş ağrın bak oruç herkese nasib olmuyor ben gece patladım
Zalımın gızıııArada atarım havamı kaçarımm
Aminn. Bende bol bol su iceyim dedim,su bitmiş evde. Cesmeden de icmiyorum. Çiçek gibi boynumu büktüm şimdidenSeni de allah kabul etsin güzel saclim
Dün gece depoliycaktim sigarayı ama bi tane icebildim uykudan uyandığım icin
Maşallah sana kaç yaşındasn naz,evli misin?Heee canım ben koycak yer bulamıyom paralarıBebelere yatırım yapıyorumBizamanlar bende sizin gibiydim hem çalışıp hem KK laf yetiştiriyordum Yaşlandım artık