- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.161
Mağazalarda,soyunma kabinlerinde cekinmis ama kk yazılı kagitla cekinmeyi unutmuş yavrum kiyamamVitrin camına bakarak çekil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mağazalarda,soyunma kabinlerinde cekinmis ama kk yazılı kagitla cekinmeyi unutmuş yavrum kiyamamVitrin camına bakarak çekil
Orası da doğru
Canım kavga görmek istiyor, keşke açsaydın ağzını
yok en sonunda apartmanın asansörüne sandalyeye dayayıp zeminden 10.kata basıp o arada çekilicemVitrin camına bakarak çekil
Gerçekten miMağazalarda,soyunma kabinlerinde cekinmis ama kk yazılı kagitla cekinmeyi unutmuş yavrum kiyamam
Iğrenç bir yeme alışkanlığın var datlumAyy keske kavga edebilen bi cift olsaydik genelde kendi kendime ederim ben tadi olmuyo azim hep acik arada sineklere yariyo iste öğğ
he valla girdim mağazanın kabinine çıkmak bilmedim,sırada bekleyenlerin ufff puuff sesleri arasında çekildim,en son güvenlik kabine anonsuyla irkildimMağazalarda,soyunma kabinlerinde cekinmis ama kk yazılı kagitla cekinmeyi unutmuş yavrum kiyamam
kız en namahrem sırlarımı millete vermeMağazalarda,soyunma kabinlerinde cekinmis ama kk yazılı kagitla cekinmeyi unutmuş yavrum kiyamam
Ne güzel işte boşver, kavga etmemeniz daha güzel.Ayy keske kavga edebilen bi cift olsaydik genelde kendi kendime ederim ben tadi olmuyo azim hep acik arada sineklere yariyo iste öğğ
Ay yazık kıyamamyok en sonunda apartmanın asansörüne sandalyeye dayayıp zeminden 10.kata basıp o arada çekilicem
Öğğ midem bulandi esprilerimeIğrenç bir yeme alışkanlığın var datlum
herkesin bildiği sır değildir beybisikız en namahrem sırlarımı millete verme
Saol cnm ama kavga etmekte ayri bi action yaaNe güzel işte boşver, kavga etmemeniz daha güzel.
Ay yazık kıyamam
Hahaha bugün pek bi formundasinÖğğ midem bulandi esprilerime
Özur diliyorum sayin kk sakinleri
gerçekten,güvenlik kabine anonsundan sonra zar zor toparlanıp çıktım başka mağaza kabinine girdim orada çekilmeye devam ettimama eve gelince kk yazılı kağıdı unuttuğumu farkettim,ne çektim beeeGerçekten mi
Yoğ yiaa sacmalamaca iste sende ne var ne yok ?Hahaha bugün pek bi formundasin
Öğğ midem bulandi esprilerime
Özur diliyorum sayin kk sakinleri
Vay be emeğe bak, takdir ettim çabanıgerçekten,güvenlik kabine anonsundan sonra zar zor toparlanıp çıktım başka mağaza kabinine girdim orada çekilmeye devam ettimama eve gelince kk yazılı kağıdı unuttuğumu farkettim,ne çektim beee
Ayy nickine bayildim bende vampire yampir diyorum hahahahah
tecrübeyi ben ilk mağazada edindim zaten,ikincisinde daha çok kabini olan mağaza seçtimduy bunları margaaammm,yamuğa bir yardım,boy aynasıııııVay be emeğe bak, takdir ettim çabanı
Bir dahakine tecrüben olmuş oldu
teşekkürederim canım,farketmez kendisi kardeşim olur zaten,ben de yampir yamığım zaten,olmadı değilmi bu espiriAyy nickine bayildim bende vampire yampir diyorum hahahahah
tecrübeyi ben ilk mağazada edindim zaten,ikincisinde daha çok kabini olan mağaza seçtimduy bunları margaaammm,yamuğa bir yardım,boy aynasııııı