- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.181
Hahahah yalniz degilim oleyyyteşekkürederim canım,farketmez kendisi kardeşim olur zaten,ben de yampir yanığım zaten,olmadı deimi bu espiri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah yalniz degilim oleyyyteşekkürederim canım,farketmez kendisi kardeşim olur zaten,ben de yampir yanığım zaten,olmadı deimi bu espiri
sende bendensin demek gel yanaş hele sarılayımHahahah yalniz degilim oleyyy
Ahh canimmm bizde kendimize kulup acalim espriyalpalayanlar diye kuss şmdi hadisende bendensin demek gel yanaş hele sarılayım
ben şimdi çalışma aşamasındayım,yakında bende espiriler yapabilicemAhh canimmm bizde kendimize kulup acalim espriyalpalayanlar diye kuss şmdi hadi
Saka mi yoksa formulunu bende isterimben şimdi çalışma aşamasındayım,yakında bende espiriler yapabilicem
ömrüm boyunca espiri yaptığını sanıp milletin gülmesini beklerken kendi kendine gülmenin acısı tarif edilemez,formül kk ya takılacaksın yetiyor,şimdi ufaktan ufaktan kocam,annem kıkırdamaya başladı ama onların da ayıp olmasın diye güldüklerinden şüpheliyimSaka mi yoksa formulunu bende isterim
Ayyy alemsin burdan ogrenmekten se gulmelerini beklemek daha komik bende durup durup guluyorum oyle hahahahömrüm boyunca espiri yaptığını sanıp milletin gülmesini beklerken kendi kendine gülmenin acısı tarif edilemez,formül kk ya takılacaksın yetiyor,şimdi ufaktan ufaktan kocam,annem kıkırdamaya başladı ama onların da ayıp olmasın diye güldüklerinden şüpheliyim
Ayyy alemsin burdan ogrenmekten se gulmelerini beklemek daha komik bende durup durup guluyorum oyle hahahah
Hani ben!Sen+ben= biriz
Haha yamugum varya hayat enerjimsin yaaa sen :)
neyse gideyim ben bir kombin daha yapayım,saat 12 ye yaklaşıyor,asansörde kimsecikler olmaz,denk getirip çekileyim,tanıştığıma memnun oldum persephoneH,görüşürüz
Tolin 2 hahahaMağazalarda,soyunma kabinlerinde cekinmis ama kk yazılı kagitla cekinmeyi unutmuş yavrum kiyamam
Ben buradayım da millet beni ciddi sanıp kaçtı sanırsamNerdesinizz
Sen bizim askimizin meyvesisin lop tavsanimmmHani ben!
Pinko bana kizdiSen bizim askimizin meyvesisin lop tavsanimmm
Cok ciddi uyesin sen 2015 kk enlerinde en ciddi uyeye seni yazmazsam marga degilimBen buradayım da millet beni ciddi sanıp kaçtı sanırsam
iyi bir şey mi dedin kötü mü ,bak gece gece kafam basmıyoCok ciddi uyesin sen 2015 kk enlerinde en ciddi uyeye seni yazmazsam marga degilim
O kimmis de kiziyo biyiklarini yolarim ben onunPinko bana kizdi
Kötü bisey tabii ki deeee sana yaşlı dedi yamıhhhh ben olsam bu topigi ateşe veririmiyi bir şey mi dedin kötü mü ,bak gece gece kafam basmıyo
O kimmis de kiziyo biyiklarini yolarim ben onun