- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.141
Canim askim gecmis olsun :)Bundan sonrası için Küstüm anlamında o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim askim gecmis olsun :)Bundan sonrası için Küstüm anlamında o
Hahaha cenem sagolsun :)Senin saçların çok mu güzelmiş topiklerde oyle okudum
Ne Gülüyon beCanim askim gecmis olsun :)
Hahahaha sarilma ya tamam dalga gecmiycem soz :)Ne Gülüyon be
Gidip kocama sarılayım da Gör, resim yollarım
Heee niye kizBundan sonrası için Küstüm anlamında o
Banane sende sinir olHahahaha sarilma ya tamam dalga gecmiycem soz :)
Çünkü hiç güzel arkadaşlık yapmıyorsunuz, takımımın maçı var biriniz inşallah yenilir diyo, ardından gelip dalga geçiyo sana kalsa ligi dinamitle patlatırsın.Heee niye kiz
Bende bişey var sandm hay tüküreyim senin maçına tüküren ya da kusan smiley istiyorumÇünkü hiç güzel arkadaşlık yapmıyorsunuz, takımımın maçı var biriniz inşallah yenilir diyo, ardından gelip dalga geçiyo sana kalsa ligi dinamitle patlatırsın.
Biriniz hayır Duası etmiyorsunuz
Bak işte derdimi önemsemiyorsunBende bişey var sandm hay tüküreyim senin maçına tüküren ya da kusan smiley istiyorum
ne diycen ki?Soyle ona sebastian agzimi actirtmasin
Aç kizzzzz,hak ediyodur kesin hoş geldinnSoyle ona sebastian agzimi actirtmasin
Sen+ben= birizBak işte derdimi önemsemiyorsun
O benim smileyim
ne diycen ki?
Bak işte derdimi önemsemiyorsun
O benim smileyim
ne diycen ki?
Hoş buldum canimm azimi bi acsam varyaaAç kizzzzz,hak ediyodur kesin hoş geldinn
Ac bakım çürük var mı HahahahHoş buldum canimm azimi bi acsam varyaa
Orası da doğruSen+ben= biriz
Canım kavga görmek istiyor, keşke açsaydın ağzınıValla onuda sebastian düşünsün hahahah
Vitrin camına bakarak çekilsöyle margaya sebastian,moda yarışmasına katılmak için kırk takla atıyorum,söyle ona bana boy aynası alsın
Yamıhh naberrrsöyle margaya sebastian,moda yarışmasına katılmak için kırk takla atıyorum,söyle ona bana boy aynası alsın