- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
bende iyiym teşekkürler :)) Aynen ya hava baya fena:)) Sende mi İstanbuldansın ?Eh iste fena sayilmam ayilmaya calisiyorum senden naber :)
Hava da pek bulutlu istanbulda ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende iyiym teşekkürler :)) Aynen ya hava baya fena:)) Sende mi İstanbuldansın ?Eh iste fena sayilmam ayilmaya calisiyorum senden naber :)
Hava da pek bulutlu istanbulda ya
Hehee sohbeti çok hoşuma gitmişti ondan :))Isi vardir onun gece musait oluyor genelde gelir
Ne bu pinko hayranligi yahu :)
Hi hi bende istanbuldayim sen de istanbuldaymissin herhalde :) yas kacbende iyiym teşekkürler :)) Aynen ya hava baya fena:)) Sende mi İstanbuldansın ?
Gelir gelir merak etme :)Hehee sohbeti çok hoşuma gitmişti ondan :))
Hehe yaşımız sırrımızdır :)) evet bende istanbuldayımm :)))Hi hi bende istanbuldayim sen de istanbuldaymissin herhalde :) yas kac
Gelir inşallah :))Gelir gelir merak etme :)
Hehe yaşımız sırrımızdır :)) evet bende istanbuldayımm :)))
Evet moda tasarımı okuyorum :)) Şuan var mı tarz yarışması ?Moda okuyorsun oyle mi :)
Tarz yarismasina bekleriz..
Geliyor pinkocugun :)Gelir inşallah :))
Aa evet geldi çünkü mesajımı beğenmiş şimdi :))Geliyor pinkocugun :)
Olmaz mi :) imzalari goremiyorsun sanirsam :) dur linkbatayim ben sana..Evet moda tasarımı okuyorum :)) Şuan var mı tarz yarışması ?
Tamam canım. Peki 1. ye ve katılan herkese verilen ödül nedir acaba ?Olmaz mi :) imzalari goremiyorsun sanirsam :) dur linkbatayim ben sana..
becerebildim mi bariBana da bi ara selam vermeyi ogretiyordun haha:)
Haftasonu eşim evde, geçte uyanıyoruz gündüz onla ilgileniyorum gece daha rahat giriyorumpinkstrap la baya konuşmuştuk 2 gün önce şimdi yok kk da :/ :))
Bekliyorum linki ..Olmaz mi :) imzalari goremiyorsun sanirsam :) dur linkbatayim ben sana..
Hmm demek öyle. .. Napalım valla .. Sohbet ediyoruz margarikotinle ...becerebildim mi bari
Haftasonu eşim evde, geçte uyanıyoruz gündüz onla ilgileniyorum gece daha rahat giriyorum
Napıyorsunuz hanımlar
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-tarz-uye-yarismasi-bahar-kombinleri.810825/Tamam canım. Peki 1. ye ve katılan herkese verilen ödül nedir acaba ?
Sen ne diyorsun cay vermei bile ogrendim :)becerebildim mi bari
Haftasonu eşim evde, geçte uyanıyoruz gündüz onla ilgileniyorum gece daha rahat giriyorum
Napıyorsunuz hanımlar
Moda Yarışması'na mı katılcan? Süpermiş Yemeğe de beklerizHmm demek öyle. .. Napalım valla .. Sohbet ediyoruz margarikotinle ...
Tarzımız sırrımızdır :)) şaka yaa :)) Peki katılan herkese pro üyelik veriliyor mu ? bende çok isterim pro üye olmayı :)) evet katılmak isterim aslında neden olmasın :))http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-tarz-uye-yarismasi-bahar-kombinleri.810825/
Bundan onceki birincilere canta hediye edildi pro uyelik verildi profil kusagi hediye edildi
Sende katilmak ister misin
Simdi diyeceksin ki tarzimda sirrimdir :)
Iyi öğrencisin sen yaSen ne diyorsun cay vermei bile ogrendim :)