- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Net koptu yaHarbi nereye kayboldu Yatıyorum demişti, uyuya mı kaldı:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Net koptu yaHarbi nereye kayboldu Yatıyorum demişti, uyuya mı kaldı:))
Ben hemen başlamıştım konuşmayaNet koptu ya
GördümBen hemen başlamıştım konuşmaya
Durduramıyorum kendimiGördüm
Doğru diyosun cok zormus gercekten makinalarla ama yinede herşeyiyle ilgilenmesi gerekiyo.Tabi Canım kolay mı babam da bi ara Çok uğraşırdı, çiftliğimiz vardı hayvan Alıp dururdu sattık bitti çok şükür
Iyi karışmıyorum,gidiyorm ben. Iyi geceler herkeseDurduramıyorum kendimi
Karışma bana
Oğlun Büyüyünce ona devredip o yanına gelir :)Doğru diyosun cok zormus gercekten makinalarla ama yinede herşeyiyle ilgilenmesi gerekiyo.
Aman ne yapiyim alıştım bende yalnızlığa
Nereye yaIyi karışmıyorum,gidiyorm ben. Iyi geceler herkese
Kafana sıkar giderim yarın pazar olabilir am ben çalışıyorum ve de erken kalkmam lazim canm. GörüşürüzNereye ya
Dürt beni
Aman yok ya gitmesin oglum okusun tertemiz iş sahibi olsun ne işi var çiftlikteOğlun Büyüyünce ona devredip o yanına gelir :)
Oğlunda ne gider ya gerçi
iyi geceler Balım, rüyanda ne göreceğimi biliyorsunKafana sıkar giderim yarın pazar olabilir ama ben çalışıyorum ve de erken kalkmam lazim canm. Görüşürüz
Inşallah temennimiz o tabi. Baba mesleğini pek tercih etmiyor çocuklar zaten :)Aman yok ya gitmesin oglum okusun tertemiz iş sahibi olsun ne işi var çiftlikte
Baba da zaten bıkmış devrede bilse hemen devredecek alan yok çok para istiyo 1000 inek koca tesisInşallah temennimiz o tabi. Baba mesleğini pek tercih etmiyor çocuklar zaten :)
Çok parayı bir anda vermek zor tabiBaba da zaten bıkmış devrede bilse hemen devredecek alan yok çok para istiyo 1000 inek koca tesis
Aman napiyim girmeseymis kaynimla ortakÇok parayı bir anda vermek zor tabi
Kaynın orda durmuyor mu?Aman napiyim girmeseymis kaynimla ortak
Yok oda şehirde başka işi var kendisin bi şirkette genel müdür hafta sonları gidiyo sadece esim sürekli ordaKaynın orda durmuyor mu?
Birine de güvenip bırakamıyor tabi napcakYok oda şehirde başka işi var kendisin bi şirkette genel müdür hafta sonları gidiyo sadece esim sürekli orda
Evet aynen öyle canımBirine de güvenip bırakamıyor tabi napcak