- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Selam harbim :) naberHelloooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam harbim :) naberHelloooo
Bu yarismada yok canim kazen abi oyle dedi :)20 tl,parayi basar alırsın ama katılan herkese veriliyor diye biliyorum ben
Sen yemek yarismasindan ni aldin prolugu :)20 tl,parayi basar alırsın ama katılan herkese veriliyor diye biliyorum ben
Dusun dusun :) ne giyeceksin merak ettim vallahi :)Hihiii bende tarz yarısmasına katılsam mı katılırsam ne giysem diye düşünüyorum
Paramlan aldim ben kankiSen yemek yarismasindan ni aldin prolugu :)
He dogru 30 tlyok kız 30 tl baktım ben
Iyidir guzum senden naberSelam harbim :) naber
Pro kartta 10 lira indirim yaptin demek haHe dogru 30 tl
Dusa girdim ciktim usudum hatta mayistim dizi izleyim dedim iki diziyi ayni anda izliyorum ne kadar hos :)Iyidir guzum senden naber
Ya baya oldu hatırlamiyorum 30 da olabilirPro kartta 10 lira indirim yaptin demek ha
Parayla aldinn ama ne kadar oldugunu bilmiyon daha haha:)Paramlan aldim ben kanki
Hahahaha değişik bi kişiliksin margam yaaDusa girdim ciktim usudum hatta mayistim dizi izleyim dedim iki diziyi ayni anda izliyorum ne kadar hos :)
Bende 30 a almistim hep bildim bileli 30 yahu :)Ya baya oldu hatırlamiyorum 30 da olabilir
Ne diyecegimi bilemedim1 ekmek yedim lan
Kocam ödedi o yüzden,mali konularla ilgilenmiyorum. Sunu al la bana diyorum aliyoParayla aldinn ama ne kadar oldugunu bilmiyon daha haha:)
Sağol bebişimNe diyecegimi bilemedim
Yarasin tosunuma be
Bir part ondan bi part ondan izliyorumHahahaha değişik bi kişiliksin margam yaa
Allah canını almaya 1 ekmeği nasıl yedinSağol bebişim
Evin muhasebesiyle kocan ilgileniyor demek :)Kocam ödedi o yüzden,mali konularla ilgilenmiyorum. Sunu al la bana diyorum aliyo