- Konu Sahibi Huy Meselesi
Tatlım bende kaçıyorum sanada hayırlı geceler öptüm görüşürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı gecelerTatlım bende kaçıyorum sanada hayırlı geceler öptüm görüşürüz
Bazen bağımlılık, bazen de sinir yapıyor, dozu kaçırmayalım da. Bana bazen sinir de yapabiliyor yaniHe bağımlılık yapti burdayım emme kimsecikler yok
Selamm :))Bazen bağımlılık, bazen de sinir yapıyor, dozu kaçırmayalım da. Bana bazen sinir de yapabiliyor yani
Selaaaammm :) Kimse yok galiba bugün. Pazar ya...Selamm :))
Buralar genellikle geceleri coşkundur :) hehee .. Doğru bugün pazar .. Lakin hava soğuk .. Nereye gitti bu kızlar :))Selaaaammm :) Kimse yok galiba bugün. Pazar ya...
Bizim bura çok sıcak ilginç bir şekilde Ben de dışarı çıkacaktım da, eşim ders çalışıyor. Eve tıkıldım kaldım.Buralar genellikle geceleri coşkundur :) hehee .. Doğru bugün pazar .. Lakin hava soğuk .. Nereye gitti bu kızlar :))
bende tıklıdım kaldım eve :)) heheBizim bura çok sıcak ilginç bir şekilde Ben de dışarı çıkacaktım da, eşim ders çalışıyor. Eve tıkıldım kaldım.
Yapacak bişey yok. Ben de oturduğum yerden kalkabilsem çıkacam da, kalkamıyorum iştebende tıklıdım kaldım eve :)) hehe
hahaYapacak bişey yok. Ben de oturduğum yerden kalkabilsem çıkacam da, kalkamıyorum işte
Ne rakibi yahu :)Ne oluyoruz rakip mi
Ben varim olmaz mi:)Yaa kimse yok mu pinkstrap sen nerelerdesin bakem ?
Bana da bi ara selam vermeyi ogretiyordun haha:)Olabilir ona iyi geceler demeyi öğretemedim
Zormuş ya napcan canım para ordan geliyorsa mecburen çekiyorsun. Hem en azından kendi işiniz
Olmaz mı :)) Nasılsın canım iyi misin :))Ben varim olmaz mi:)
Gec uyaniinca ben az once gozlerimi actim ya:)Selaaaammm :) Kimse yok galiba bugün. Pazar ya...
Eh iste fena sayilmam ayilmaya calisiyorum senden naber :)Olmaz mı :)) Nasılsın canım iyi misin :))
Isi vardir onun gece musait oluyor genelde gelirpinkstrap la baya konuşmuştuk 2 gün önce şimdi yok kk da :/ :))