- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bu aksam caylar senden mi bende simdi cay koydummm :)Yemek yedik, şimdi çay koydum demlenmesini bekliyorum Margam:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu aksam caylar senden mi bende simdi cay koydummm :)Yemek yedik, şimdi çay koydum demlenmesini bekliyorum Margam:)
Değmeyin keyfime diyorsun:)) 5-1 olmuş daha yazıktır karşı takımaAynen kuzum kasimpasayla oynuyoruz iki de kirmizi kart var 6. Golde gelsin :)
Vuslatim bak kakoa ne yapmis benim icin istemistim yapmis kiz yaaaa :)5-1 mi iyi gidiyormuş:))
Olsun olsun atalim :)Değmeyin keyfime diyorsun:)) 5-1 olmuş daha yazıktır karşı takıma
Bir demlik benden, bir demlik senden anca yeter topiğe Margam:))Bu aksam caylar senden mi bende simdi cay koydummm :)
Dimi yaaa :) bugun caylar bizden..Bir demlik benden, bir demlik senden anca yeter topiğe Margam:))
yok kuzum gecer mıyımm 70000 gorcez ınsAaaaaa dalga geciyooo :)
Ohaa:)yok kuzum gecer mıyımm 70000 gorcez ıns
el acması borek fırında az bekleyın getırcem onu daDimi yaaa :) bugun caylar bizden..
Gelenler kurabiye falan getirir artik :)
Vayy Kakaoya bak sen, çok ince düşünmüş:) Ne var yani ben de 25 Nisan da yapar eklerim Kıskançlık yaptım sanki azıcık
Evet, eli boş gelmesinler değil mi yani:))Dimi yaaa :) bugun caylar bizden..
Gelenler kurabiye falan getirir artik :)
En iyi pasta yapana hediye yollayacağım hahahaVayy Kakaoya bak sen, çok ince düşünmüş:) Ne var yani ben de 25 Nisan da yapar eklerim Kıskançlık yaptım sanki azıcık
vaaaayyy manita mı yaptınçay içtiğim birileri var lutfen rahatsız etmeyınız
evet gelmesinler bir de tolin gibi yanmış kurabiye yapmasınlar hahahaEvet, eli boş gelmesinler değil mi yani:))
Bekliyorum çabuk ol :) acıktımmmm :)el acması borek fırında az bekleyın getırcem onu da
sen benım kurabıyeme kurban ol kokmuşşşşevet gelmesinler bir de tolin gibi yanmış kurabiye yapmasınlar hahaha