- 9 Nisan 2014
- 1.972
- 1.310
- 158
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Özel olsa gaça gaça gidecem deeee.Hangi şehirdesin canım senBurada ki devlet hastaneleri de öyle...Hatta hamileyken birine dalacaktım neredeyse sinirden Sonra gittim özele rahatladım:)
Ok. CanimTamam canım :)) Chrome yi bir türlü sevemedim ama en güzeli exploler ya da yandex lakin yandex'i yüklemedim ben.
Saka yaptim zaten bosver dogal yollar en guzeli :)Amin canım. İlaç tavsiyesi yasak, belki özelden yazarım.
Şuan kaçıyorum oralardan
Sen hamile topiklerine bir dal bak nasıl özeniyorsun
HmmSağlık bakanlığı, hasta hakları, bimere şikayet ettim zaten. Hakkariiiiiii
Hayırlı geceler canım görüşürüzOyy saat 3e geliyorBen kaçar
Herkese hayırlı geceler
sana da tatlım.Oyy saat 3e geliyorBen kaçar
Herkese hayırlı geceler
Şuan kaçıyorum oralardan
HmmAllah kurtarsın. Kurtarma ihtimali var demi? Kalıcı mısınız orda?
Sağ ol canım. İstersek seneye İstanbul'a falan gideriz, eşim çok istiyor ama o da sıkıntı. Çok büyük yer. Korkuyorum. Ankara'da mutlu mesut yaşıyordum yaa. İşi gücü bırakıp geldik buralara, hayırlısı olsun bakalım... 3 sene daha burada kalırız gibime geliyor. Belli de olmaz. Ben atanırım belki. Eşim askere falan gider. Nasip...Şuan kaçıyorum oralardan
Şuan kaçıyorum oralardan
Canım linki sil yasak link vermekkızlar ne söyleyecektim size bdv de bir bayanın elektrik faturası 39.000 Tl gelmiş kadıncağız resimde attı, Yazık bayana yaacaba bir yanlışlık mı oldu ?
aa öyle mi dur hemen siliyorum.Canım linki sil yasak link vermek
yanlışlık vardır muhtemelen ya, ev nihayetinde o kadar nasıl gelecek
Ankara hakikaten mis gibi şehir.. Düzenli temiz.Sağ ol canım. İstersek seneye İstanbul'a falan gideriz, eşim çok istiyor ama o da sıkıntı. Çok büyük yer. Korkuyorum. Ankara'da mutlu mesut yaşıyordum yaa. İşi gücü bırakıp geldik buralara, hayırlısı olsun bakalım... 3 sene daha burada kalırız gibime geliyor. Belli de olmaz. Ben atanırım belki. Eşim askere falan gider. Nasip...
Iyi yaptınLinki sildim canım ..
Ben de bir alemim :) Essahtan güvenli yerde oturuyormuşum gibi. Paronayak oldum iyice...Ankara hakikaten mis gibi şehir.. Düzenli temiz.
istanbuldan da korkma o kadar ben istanbuldayım iyi yerde oturursan bi sorun yaşamazsın pek, hakkariden güvenli en azından, inşallah atanırsın canım
cidden bazen büyük bir şok geçiriyoruz şu faturalarlaIyi yaptın
yazık ya bende dün gördüm, insanın kalbine iner o faturayı görünce
ben bi kere yanlış yerine bakıp 250 okuyuncaoldum neyse ki 100 liraymış , bu da çok ama yapacak birşey yok
:)) 1 2 sene zor biraz senin için çalışmak, şimdi hamilelik, sonra bebek derken askıya alırsın mecburen.Ben de bir alemim :) Essahtan güvenli yerde oturuyormuşum gibi. Paronayak oldum iyice...Çalışma zahmetine katlansam olur herhalde. İyi dileklerin için teşekkür ederim canım
Birde biz evde 2 kişiyiz yüksek ödüyoruz herşeyicidden bazen büyük bir şok geçiriyoruz şu faturalarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?