- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
HahaYerim seni kız
Bir de doğumdan sonra bol kıyafet yerine karnını daha sıkı tutacak kıyafetler, mesele likralı taytlar daha sıkı tutuyor:)
Göz teması kurduğum için dikkatimi çekiyor insanların bakma şekli, boş bakanda çokYok artik lebron james
Guzel bakan guzel dusunur veee mutluluk paylastikca cogalir
o ney ki ilk defa duyuyorum.Ama hic reklam yok ORBITUM da
Çarpıya bas neden kapattığını bildir bir daha onu görmezsin, yada engelleyen programlar var canım.bazen çok iğrenç reklam veriyolar solucan, bağırsak vs. miğdem bulanıyor. Nasıl kaldırabilirim ki acaba ?
Canım ben de bulunduğum şehire ilk geldiğim zamanlarda çok kötüydüm, hergün ağlıyordum ve alışamam buraya diyordum ama zamanla alışıyor insan... Bebeğin için sağlam durmaya çalış canım:)Gelirim canım yaaa. Kendime güveniyorum aslında ama ne bileyim ne eve ne bu memlekete alışabildim. Bunalım takılıyorum bu aralar. Hiç geçmeyecek gibi. Dışarı çıkamıyorum can sıkıntısından. Hastaneden hastaneye. Bi de eşimin arkadaşları çağırırsa bizi... Öyle...
Oyy bana de ne ignesiymis o,ben bahanede bulmam:))benim esim ve aileside oyle etine dolgunlarBenim eşim de 188 boyunda 62 kilo. Gram almıyor. Çok üzülüyorum. Eski sevgilim bir iğneyle kilo almıştı. Ondan vurduralım diyorum hep bir bahane. Bu yaz halledicem, dayanamıyorum artık. Bizim aile baskül ailesi gibi olduğu için herkes onun haline üzülüyor.
Amaaaann... İlkel bir hastane, insanları it yurduna koymayan doktorlar, kendini bir şey zanneden, işini düzgün yapmayan sekreterler... Randevulu hastasın karnın burnunda sıra bekliyorsun, sen 24 numarasın içeri 83 numaralı hasta giriyor, hakkını savunmaya kalktığında da resmen hakaret işitiyorsun. Dün intihar etmediğim için çok şanslıyım. Hüngür hüngür ağladım resmen hastanede. Normalde aksi, hakkını savunan, kavgacı bir tipimdir ama o kadar bunaldım ki sadece ağlayabildim.inanırım bak, zaten eriyip gidecen yakında
Aa neden ki ya, hayırdır sorun ne?
Tamam yapışhamile kalırsam paçana yapışırım artık
Göz teması kurduğum için dikkatimi çekiyor insanların bakma şekli, boş bakanda çokRenkli gözlülerin gözlerini okuyamıyorum, onlar mı bakamıyor acaba
Ay canım yaAmaaaann... İlkel bir hastane, insanları it yurduna koymayan doktorlar, kendini bir şey zanneden, işini düzgün yapmayan sekreterler... Randevulu hastasın karnın burnunda sıra bekliyorsun, sen 24 numarasın içeri 83 numaralı hasta giriyor, hakkını savunmaya kalktığında da resmen hakaret işitiyorsun. Dün intihar etmediğim için çok şanslıyım. Hüngür hüngür ağladım resmen hastanede. Normalde aksi, hakkını savunan, kavgacı bir tipimdir ama o kadar bunaldım ki sadece ağlayabildim.
Inşallah harbi hamile kalsa belki özenirim diye onu bekliyorumTamam yapışSen hele müjdeyi ver bize, doğumdan sonrasını hallederiz kuzum :)
Teşekkürler :)) En aznından göz zevkimi bozmuyor şuanÇarpıya bas neden kapattığını bildir bir daha onu görmezsin, yada engelleyen programlar var canım.
Hangi şehirdesin canım senAmaaaann... İlkel bir hastane, insanları it yurduna koymayan doktorlar, kendini bir şey zanneden, işini düzgün yapmayan sekreterler... Randevulu hastasın karnın burnunda sıra bekliyorsun, sen 24 numarasın içeri 83 numaralı hasta giriyor, hakkını savunmaya kalktığında da resmen hakaret işitiyorsun. Dün intihar etmediğim için çok şanslıyım. Hüngür hüngür ağladım resmen hastanede. Normalde aksi, hakkını savunan, kavgacı bir tipimdir ama o kadar bunaldım ki sadece ağlayabildim.
Bu da iyiTeşekkürler :)) En aznından göz zevkimi bozmuyor şuan
Çalışıyorum aslında... Güçlü bir kadınımdır ama ne bileyim insan bazen çaresizleşiyor. Hele de burası söz konusu olunca...Canım ben de bulunduğum şehire ilk geldiğim zamanlarda çok kötüydüm, hergün ağlıyordum ve alışamam buraya diyordum ama zamanla alışıyor insan... Bebeğin için sağlam durmaya çalış canım:)
ORBITUM tarayici YÜKLE teline yada bilgisayara rahat et.o ney ki ilk defa duyuyorum.
Ben bi tanesini taniyorum cok dehset bakiyohamile kalırsam paçana yapışırım artık
Göz teması kurduğum için dikkatimi çekiyor insanların bakma şekli, boş bakanda çokRenkli gözlülerin gözlerini okuyamıyorum, onlar mı bakamıyor acaba
Amin canım. İlaç tavsiyesi yasak, belki özelden yazarım.Oyy bana de ne ignesiymis o,ben bahanede bulmam:))benim esim ve aileside oyle etine dolgunlarbenim halim onlar icin icler acisi :))Tek umudum gebelikti onda da alamadim Aman canim bebegin saglikli sihhatli bir dogsunda gerisi hallolur
Inşallah harbi hamile kalsa belki özenirim diye onu bekliyorum
Sağlık bakanlığı, hasta hakları, bimere şikayet ettim zaten. HakkariiiiiiiAy canım ya
şikayet et bimere nasıl adam oluyorlar bak gör sonra. Biz şikayet ettik bi kere sağlık bakanlığını da aradık, anında dönüş yapıp bilgi de verdiler. Nerde yaşıyorsun?
Allah sana bağışlasın diyelim o zamanBen bi tanesini taniyorum cok dehset bakiyo
Tamam canım :)) Chrome yi bir türlü sevemedim ama en güzeli exploler ya da yandex lakin yandex'i yüklemedim ben.ORBITUM tarayici YÜKLE teline yada bilgisayara rahat et.Ama resim söyleyemiyorum resim sürükleyeceğini zaman cromdan gir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?