- 10 Eylül 2011
- 5.611
- 22.482
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Grip misin canım?ya ne iyi gelir pampa
Hepsinden istiyorumOrtaya karışık derken
Ay benim zayıflamaya ihtiyacım varrrBahar yorgunluğu için; mate, malisa, Ihlamur, kırmızı Çay. Günde 2 bardak
Rica ederim
Hangimizin yok kiHepsinden istiyorum
Ay benim zayıflamaya ihtiyacım varrr
Lunammpinkoşum
napıyon ne ediyonLunamm
Napim tatlım, kendi çapımda eğleniyorum öyle, sen naptın? Ders nasıl gidiyornapıyon ne ediyon
bende aynı ya en son mantık sorularının nasıl çözeceğimi anladım ve bıraktım 1 saat önce çalışmayıNapim tatlım, kendi çapımda eğleniyorum öyle, sen naptın? Ders nasıl gidiyor
Bırakma yardım istebende aynı ya en son mantık sorularının nasıl çözeceğimi anladım ve bıraktım 1 saat önce çalışmayı
anladım kız ama çözemediğim olursa yazarım bebişim o kadar şey var ki çalışacak onları düşünmekten çalışamıyorum amann hangi birini başaracam diyorum salıyorumBırakma yardım iste
Soruyu yaz yardımcı olmaya çalışırız
Bak ya Çağırırım Nevreste yle EnHarbiKiz yi görürsün dersi sallamayıanladım kız ama çözemediğim olursa yazarım bebişim o kadar şey var ki çalışacak onları düşünmekten çalışamıyorum amann hangi birini başaracam diyorum salıyorum
ay kovarlar beni değil mi eheheBak ya Çağırırım Nevreste yle EnHarbiKiz yi görürsün dersi sallamayı
Zaten hepsi bildiğin şeyler tekrar yapıyorsun, sıkıntı yapma
Nevoş corçla gelir zaten, harbiyi kestiremiyorumay kovarlar beni değil mi ehehe
öylede işte bazı şeyleri fazla unuttum keşke ilk senemde çalışsaydım bu kadar körelmezdim peh : P
Nevoş corçla gelir zaten, harbiyi kestiremiyorum
Zaman geçtikçe unutuyoruz tabi ama olsun yaparsın sen, ben güveniyorum sana
İnşallah canım benim. Ders çalışacaksan kaç çalışmayacaksan bekle gelip ikna ederler senikaçsam mı napsam kimse gelmeden
sağol canım inşallah güveninizi boşa çıkarmam
ay iki ucu şeyli değnek gibi 0ldu kaçsam dert kaçmasam dertİnşallah canım benim. Ders çalışacaksan kaç çalışmayacaksan bekle gelip ikna ederler seni