- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hahayyy ne olcek kız ilerde beraber kullanırlar kocacigi ile bir sen bir ben diyerek ama harbide cok kıllı ne yalan söyleyim
Yüzü o kadarsa diger taraflarını hic düşünemiyorum ağda yetişmez bizim 3 ay giden ağda harbi ye 10 dk de biterfıs fıs fıs demekki doğruymuşş bende duymuştumm.. kıllı olduğunuu..
Var takımım canim sagolTraş takımı varmiymiş bari ödünç alsın evli değilse ben hediye de ederim yoksa
Sen nerden biliyosunDüğün zaman damat tarafı tıraş seti almış buna o alması gerekirken hahaha
Ahanda kim gelmişnapıyonuz
terliği çıkar yapıştır ağzına diyor annağlık iç güdülerimAhanda kim gelmiş
Anagg angarada deniz var mi anaaggg
Benide tebrik eeeeett bugun benim doğum günümOoooo margamm şimdidenn tebriklerr nice yaşlarr göresinn yavruuu..
Yüzü o kadarsa diger taraflarını hic düşünemiyorum ağda yetişmez bizim 3 ay giden ağda harbi ye 10 dk de biter
Hahahahterliği çıkar yapıştır ağzına diyor annağlık iç güdülerim
Nice yillara canimmmBenide tebrik eeeeett bugun benim doğum günüm
heee şu ponponlu çeyiz terliğiylen de mibacaklarimin resmini attirma şimdi bana
Hahahahtopuklu terligin topuguylan vur
Çok teşekkür ederim tatlımNice yillara canimmm
Heee ağzı büzüşsünheee şu ponponlu çeyiz terliğiylen de mi
HahahahÇok teşekkür ederim tatlım
Iyde bunlarda kıllı
Ben bunun neresini kesiiyim en iyisi mangal yakiyim barbekü partisi cok iyi dusunmussun çok teşekkür ederim caaaanim benimNice yillara canimmm
Ben biraz iş yapiyim akşam oluyo sonra gelirim öptüm herkesiHahahahsana da yaranamiyorum haaa
Rica ederim canim,o kurtlardan hiç bir farkin kalmadi suanBen bunun neresini kesiiyim en iyisi mangal yakiyim barbekü partisi cok iyi dusunmussun çok teşekkür ederim caaaanim benim
İyi ya işte akşama yemek çıkar oh mis gibi kuzu mmmRica ederim canim,o kurtlardan hiç bir farkin kalmadi suan
Etmemmiii nice mutluu yıllaraaa sağlıkla ,,huzurla evladınla sevdiklerinle uzunnn ömürler göresinnn.. iyiki doğdunnBenide tebrik eeeeett bugun benim doğum günüm
Çok teşekkür ederim tatlı kakaom benim canimsinEtmemmiii nice mutluu yıllaraaa sağlıkla ,,huzurla evladınla sevdiklerinle uzunnn ömürler göresinnn.. iyiki doğdunn
Çok teşekkür ederim tatlı kakaom benim canimsin