- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.161
:) Sağol canım :) sohbet edelim yaa canım çok sıkılıyor :)Bu aralar öyle cicim, iyi gecelerin olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) Sağol canım :) sohbet edelim yaa canım çok sıkılıyor :)Bu aralar öyle cicim, iyi gecelerin olsun..
Edelim şekercim, :)):) Sağol canım :) sohbet edelim yaa canım çok sıkılıyor :)
Yok canım öğrenciyim üni. peki sen ?Edelim şekercim, :))
Çalışıyo musun?
Benim ünv çoktan bitti canım, ev hanımı moduna girdimYok canım öğrenciyim üni. peki sen ?
Hadi yaa :) peki sakıncası olmazsa yaşın kaç ? Ama istemiyorsan söyleme. 20 ler de de diyebilirsin :)Benim ünv çoktan bitti canım, ev hanımı moduna girdim
Ahhh bu yazin bana bir ani hatirlatti . Crus yas kacHadi yaa :) peki sakıncası olmazsa yaşın kaç ? Ama istemiyorsan söyleme. 20 ler de de diyebilirsin :)
Hadi yaa :) peki sakıncası olmazsa yaşın kaç ? Ama istemiyorsan söyleme. 20 ler de de diyebilirsin :)
Ahhh bu yazin bana bir ani hatirlatti . Crus yas kac
-Yasimi suylumeemmmm
Insan yasindan desifre olabilirmis ondan demiyoHaha 28 e giricem canım.. Niye söylemiyim.. Geçen gün ömürden..
Sen kaç yaşındasın peki?
Bana der benceInsan yasindan desifre olabilirmis ondan demiyo
Ahahahahahaaa yaşımız sırrımızdır şaka yaa dedim ya 20 diyeAhhh bu yazin bana bir ani hatirlatti . Crus yas kac
-Yasimi suylumeemmmm
Görünen o , muhabberin dibine vuruyoruz halbuki haberin yohBuralar cok issiz kalmis
Vuslatim :)
Nerelerdesin Margam, hiç sohbet edemiyoruzVuslatim :)
Buralardayim canim sohbet etmeye vaktim yok su aralar : ) kk ya bakip cikiyorum. Sen nelerelerdesin :)Nerelerdesin Margam, hiç sohbet edemiyoruz
Buralardayim canim sohbet etmeye vaktim yok su aralar : ) kk ya bakip cikiyorum. Sen nelerelerdesin :)