- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.121
Evet. .Bende ewliyim cnm pko war deme bana sakin
Sende mi :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet. .Bende ewliyim cnm pko war deme bana sakin
Napim valla manitayla uğraşıyorum hadi bekliyorum gülüm ister özelden at, istersen profil mesajımdan bebeğim.. Bekliyorum.. :):):) bu arada bir tane yazıp kaçmak yok birkaç tane yazBakiniyorum canimmm :) sen neler yapiyorsun
İyiyim crusher, sen nasılsın? Sahur yaptık uyku tutmadı kk'ya takılayım dedim öyleSelam canım nasılsın bakalım :) neler yapıyorsun :):)
Valla suan muzik dinlemiyorum acayip uykum geldi yarin atsam olur mu:)Napim valla manitayla uğraşıyorum hadi bekliyorum gülüm ister özelden at, istersen profil mesajımdan bebeğim.. Bekliyorum.. :):):) bu arada bir tane yazıp kaçmak yok birkaç tane yaz
_Verda_ tatlımm kuzum fıstıgım nerdesınnn
Gece gece ne misafiri kiz :)Buradayım dionem, misafir geldi çıkmak zorunda kaldım
Sen nerdesin uyuyon mu yoksa?
bende ıyıym canımmm .. cıkmama gerek yarından sonra sınavım var .. opuyorumm .. dualarında banada yer ver canımm olar mıııı
Bu saatte değil cicim, gerçi oldu baya, eşimin amcası yakın oturuyoGece gece ne misafiri kiz :)
Tabi ki ne zaman istersen canım benim :)Valla suan muzik dinlemiyorum acayip uykum geldi yarin atsam olur mu:)
Saol tatlım ben de iyiyim :):):)İyiyim crusher, sen nasılsın? Sahur yaptık uyku tutmadı kk'ya takılayım dedim öyle
Saol tatlım ben de iyiyim :):):)
Yok tatlım avatardaki ben değilim, ama bana aşırı derece benzediği için avatar yaptım bu kızı :):)Resimdeki sen misin canım?
Maşallah güzel bir ışığın var..
coca cola yokmu?Var mıymış sebastian ?
Yoksa çaya, tatlı sohbetemize bekleriz diyecektim :)
Olmaz mi bacim yaaaaaacoca cola yokmu?
Selamlar :) neymis bakalim o :)Slm lar bayanlar
Bi konuda güzel fikirlerinize ihtiyacım var
Hadi yardımcı olun bana
Olmaz mi bacim yaaaaaa
Merak ettim seni atsana ozelden bi resim yaYok tatlım avatardaki ben değilim, ama bana aşırı derece benzediği için avatar yaptım bu kızı :):)
Fici ile kola almak lazim o zaman burayaaa nasilsin bakayim ne zamandit gorunmuuyorsunalayım bir bardakkkkk margiciğimmmm :)