- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.181
Ben de buralardayım canım:) Dolanıp duruyorum KK da NasılsınBuralardayim canim sohbet etmeye vaktim yok su aralar : ) kk ya bakip cikiyorum. Sen nelerelerdesin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de buralardayım canım:) Dolanıp duruyorum KK da NasılsınBuralardayim canim sohbet etmeye vaktim yok su aralar : ) kk ya bakip cikiyorum. Sen nelerelerdesin :)
Sevimliiii
Iyiyim tatlim benim oyun oynuyorum:) sen nasilsin :)Ben de buralardayım canım:) Dolanıp duruyorum KK da Nasılsın
Ben de iyiyim şükür canımNe oyunu oynuyorsun:)Iyiyim tatlim benim oyun oynuyorum:) sen nasilsin :)
Ben de iyiyim şükür canımNe oyunu oynuyorsun:)
İyiymiş, bilgi tazeliyorsun yani:)Online bilgi yarismasi her dalda sorular soruyorlar meydan okuyorsun birilerine veya toplu kisilerle online olarak yarisiyorsun falan filan : )
Tarih bilgim zayif sanardim ama suan en buyuk yuzdem tarihten baya dogry cevap vermisim:)
Sevimliiii
margusummBen de iyiyim şükür canımNe oyunu oynuyorsun:)
cnm hangı yarısma , oyun oOnline bilgi yarismasi her dalda sorular soruyorlar meydan okuyorsun birilerine veya toplu kisilerle online olarak yarisiyorsun falan filan : )
Tarih bilgim zayif sanardim ama suan en buyuk yuzdem tarihten baya dogry cevap vermisim:)
A.selam canım, iyiyim:) Sen nasılsınmargusumm
vuslatcım nasılsın
cumletennn s.a aa dostlar uzaktan ızleyenler yazanlar
Ozelden yaparim play storedan indirdim reklama girmesincnm hangı yarısma , oyun o
Aleykumselam sekerim : ) bugun bekledim seni aksam yemeginmargusumm
vuslatcım nasılsın
cumletennn s.a aa dostlar uzaktan ızleyenler yazanlar
Bana da yaz, ben de merak ettim:)Ozelden yaparim play storedan indirdim reklama girmesin
Normalde sevmem boyle oyunlari ama simdilik yeni oyun siparisimiz gelene kadar idare edecegim vuslatim yazik banaİyiymiş, bilgi tazeliyorsun yani:)
Bize yok mu onlardanAleykumselam sekerim : ) bugun bekledim seni aksam yemegin
Amerikan salatasi mercimek.kofteleri pohacalar borekler yaptim neredeydinnnnn :)
anammmmmAleykumselam sekerim : ) bugun bekledim seni aksam yemegin
Amerikan salatasi mercimek.kofteleri pohacalar borekler yaptim neredeydinnnnn :)
ıyıyım vuslatcım :) sızlerı gordum daha ıyı oldumA.selam canım, iyiyim:) Sen nasılsın
Normalde sevmem boyle oyunlari ama simdilik yeni oyun siparisimiz gelene kadar idare edecegim vuslatim yazik bana
Gerçekten miıyıyım vuslatcım :) sızlerı gordum daha ıyı oldum
tabı kı ay makyajımı cıkarıp gelıyorumGerçekten mi
Kacirdin amaaaaa gerci ayirdim senin icin gel daha var :)anammmmm
askomm supersın sen
telımm kafayı yedı bu ara
bugun baska yere sozum vardı yarına