- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.201
Marga poğaça, börek dedin acıktım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu saate kadar makyajla mi durdun puh sanaaaa :))tabı kı ay makyajımı cıkarıp gelıyorum
yarısmaya katıldın mı vuslatım boğree
Bende oyuna bi basliyorum sonra sikilip siliyorum falan pek sarmiyor beni vuslatim ya :))
Ben de candy saga oyunundan vazgeçemiyorum:)
O kadar sey vardi ama ben sadece a. Salatadna aldim birazcik :)Marga poğaça, börek dedin acıktım:)
Ben de atıştıracak bir şeyler alayımtabı kı ay makyajımı cıkarıp gelıyorum
yarısmaya katıldın mı vuslatım boğree
margus borek yarısmasında sende olNormalde sevmem boyle oyunlari ama simdilik yeni oyun siparisimiz gelene kadar idare edecegim vuslatim yazik bana
Gecen ki yarismayi alman keki mi kazandi :)Ben de atıştıracak bir şeyler alayım
Katıldım canım:)
hıc oyun bılmem ben yaa
Ben de candy saga oyunundan vazgeçemiyorum:)
Yok kalsin almiyim benmargus borek yarısmasında sende ol
gece geldım eve sen aradıgında anca gırmıstım bebegımBu saate kadar makyajla mi durdun puh sanaaaa :))
Ben de bir ara bırakmıştım, şimdi farklı görevler geliyor yenilenmiş, sıkmıyor:)Bende oyuna bi basliyorum sonra sikilip siliyorum falan pek sarmiyor beni vuslatim ya :))
O kadar poğaça, börekler dururken salata mı yenir Margam:)O kadar sey vardi ama ben sadece a. Salatadna aldim birazcik :)
Evet canım, alman keki kazandı:)Gecen ki yarismayi alman keki mi kazandi :)
Şeker oyunu canım:)hıc oyun bılmem ben yaa
kus vurma mı o hıc bılmem hıc oynamam bıde yeteneksızımdır
evt oyle ımıs cnmGecen ki yarismayi alman keki mi kazandi :)
Hc canim istemedi. Birde o mercimek falan iyica sisiriyor insani yiyince hic almiyim dedim :)Ben de bir ara bırakmıştım, şimdi farklı görevler geliyor yenilenmiş, sıkmıyor:)
O kadar poğaça, börekler dururken salata mı yenir Margam:)
Iyi geceler canim :)Ben kaçtım kızlar, öpüyorum sizi
Ohh sevindim hak etmisti :)evt oyle ımıs cnm
Bende seni aradiktan sonra tekrar disari ciktim ozledim ben seni yuklemiycen migece geldım eve sen aradıgında anca gırmıstım bebegım
telın anasını aglattım yuklıcem bebısımm hatta dur denımm kızlar makyaj sılıp kremlenıpp oda topalayıp yatayımm sıze ıyı geclerBende seni aradiktan sonra tekrar disari ciktim ozledim ben seni yuklemiycen mi
Tamam cicim bekliyorum dene bakalim bende pitircigima bakem :)telın anasını aglattım yuklıcem bebısımm hatta dur denımm kızlar makyaj sılıp kremlenıpp oda topalayıp yatayımm sıze ıyı gecler