- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.201
Marga poğaça, börek dedin acıktım
:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu saate kadar makyajla mi durdun puh sanaaaa :))tabı kıay makyajımı cıkarıp gelıyorum
yarısmaya katıldın mı vuslatım boğree![]()
Bende oyuna bi basliyorum sonra sikilip siliyorum falan pek sarmiyor beni vuslatim ya :))
Ben de candy saga oyunundan vazgeçemiyorum:)
O kadar sey vardi ama ben sadece a. Salatadna aldim birazcik :)Marga poğaça, börek dedin acıktım:)
Ben de atıştıracak bir şeyler alayımtabı kıay makyajımı cıkarıp gelıyorum
yarısmaya katıldın mı vuslatım boğree![]()
margus borek yarısmasında sende olNormalde sevmem boyle oyunlari ama simdilik yeni oyun siparisimiz gelene kadar idare edecegim vuslatim yazik bana![]()
Gecen ki yarismayi alman keki mi kazandi :)Ben de atıştıracak bir şeyler alayım
Katıldım canım:)
hıc oyun bılmem ben yaa
Ben de candy saga oyunundan vazgeçemiyorum:)
Yok kalsin almiyim benmargus borek yarısmasında sende ol
gece geldım eve sen aradıgında anca gırmıstım bebegımBu saate kadar makyajla mi durdun puh sanaaaa :))
Ben de bir ara bırakmıştım, şimdi farklı görevler geliyor yenilenmiş, sıkmıyor:)Bende oyuna bi basliyorum sonra sikilip siliyorum falan pek sarmiyor beni vuslatim ya :))
O kadar poğaça, börekler dururken salata mı yenir Margam:)O kadar sey vardi ama ben sadece a. Salatadna aldim birazcik :)
Evet canım, alman keki kazandı:)Gecen ki yarismayi alman keki mi kazandi :)
hıc oyun bılmem ben yaa
kus vurma mı o hıc bılmem hıc oynamam bıde yeteneksızımdır![]()
evt oyle ımıs cnmGecen ki yarismayi alman keki mi kazandi :)
Hc canim istemedi. Birde o mercimek falan iyica sisiriyor insani yiyince hic almiyim dedim :)Ben de bir ara bırakmıştım, şimdi farklı görevler geliyor yenilenmiş, sıkmıyor:)
O kadar poğaça, börekler dururken salata mı yenir Margam:)
Iyi geceler canim :)Ben kaçtım kızlar, öpüyorum sizi![]()
Ohh sevindim hak etmisti :)evt oyle ımıs cnm
Bende seni aradiktan sonra tekrar disari ciktimgece geldım eve sen aradıgında anca gırmıstım bebegım![]()
telın anasını aglattım yuklıcem bebısımm hatta dur denımmBende seni aradiktan sonra tekrar disari ciktimozledim ben seni yuklemiycen mi
![]()
Tamam cicim bekliyorum dene bakalim bende pitircigima bakem :)telın anasını aglattım yuklıcem bebısımm hatta dur denımmkızlar makyaj sılıp kremlenıpp oda topalayıp yatayımm
sıze ıyı gecler
![]()