Sopalık bir BEN. Deli eden, Ex olsun artık dediğim O

Hatırlıyorum ben önceki konunuzu .ikisinin arasında var bisey çok net ilişki değildir takılmadır ama var yani kabullenin artık bunu ve böylesine bir konuda bile sizi çiğneyen adama arama msj atma krizlerine falan girmeyin ne gerek var degmez . Hayatiniza bakın

Arkadasim gel seni birileri ile tanistirayim diyor. Bak o keyfine bakiyor sen neyi dusunuyorsun diyor. Ama ne bileyim. Onu kalbimden cikaramadim ki. Neden biz kadinlar boyleyiz?

Arkadasim gel seni birileri ile tanistirayim diyor. Bak o keyfine bakiyor sen neyi dusunuyorsun diyor. Ama ne bileyim. Onu kalbimden cikaramadim ki. Neden biz kadinlar boyleyiz?
Yooo biz kadınlar böyle değiliz siz boylesiniz . ( Bunu yargılamak icin değil sizi silkelemek icin böyle yazıyorum) çünkü cidden durum anormal kadın yüzsüz falan değil gayet bisey var aralarında karşılıklı bir durum bu ex sevgilinizde yardımsever değil adi bir adam kapılmış gidiyor e gitsin sizene . Tmm seviyorsunuz ama zamanınızı aklinizi değmeyen birine harcamayın yeterli bence 3 hafta 21 gün kuralı herşey icin gecerli araştırın :) evet gidin yeni insanlarla tanışın yada erken derseniz tatile çıkın hobi bulun kendinize ama ilgilenmeyin su herifle haa ben birgün çıkıp gelirsede tekrar devam etmeyin yine yarı yolda kalırsınız belki evlenince belki evlilik arifesinde ama kalırsınız . Not : Kimsede babasının hayrına memur maddi durumu yerinde olan 4 aydır tanidigi kadina evini vermez .iyilik degil o baska sey .

Sevgilisi yok o sizi geçiştirmek için söylenmiş yalan kacın kurtarın kendinizi biran önce bence kendinize hakim olamaışsnz ama o hayatından memnun onlar sevgili bi erkek bi kadın başbaşayken 3.kişi şeytandr geçmiş olsun sizde sevgili yapın derim hayatınıza bakın

Kadın ultimate sevgiliyi bulmuş, keşke dürüst olsaydı erkek arkadaşınız ve baştan anlatsaydı. Güzelce de iyi günde kötü günde ne yapacak bakmış, tartmış. Yani iyi arkadaş olsalar sizi de kız tanır ve hep beraber takılırsınız. İşte zaten sürekli beraberler, ilişkinize saygı duysa kız sizinle de bir samimiyet kurar ve sınırları olur. Benim de çok erkek arkadaşım var, sabah bazen beraber işe gider geliriz, eşimin de samimi kız arkadaşları var ama kıyaslanmaz bile, anlattığınız insanların tavırları çok saçma. Kadın belki kullanıp başka üst model birini bulabilir miyim diye düşünmüştür. Erkek arkadaşınız da hem sizi idare etmiş ve kıza da hayır diyememiş. Bu bana yapılır mıydı demeyin. Burası 3. Sayfa haberleri ile dolu. Hangisi bunları hak ediyor ? Umarım yakın zamanda atlatır ve unutursunuz.

Siz coktttaaan gozden cikarilmissiniz zaten. Kendi kendinize boşuna sinirleniyorsunuz, biten bitmiş zaten.
Kadina mesaj atmaniz tam rezillik olmuş. O kadinin çokta umurunda degildin zaten daha ne "uzak durmaya cabalama gorusmuyoruz" diyorsun. Vicdana gelip sevgilinin pesini birkacagini mi sandin, iyice keyiflenmiştir.

Baska sevgilim var diyor ama her sey icin benimkini ariyor. Onunki gorunmez sevgili
Sizinki değil o. Bitmiş ilişkiye hala sahiplenme çabası. Sizi istese yanınızda olur, üzmez ve sizin yaşadığınız kokunuzun sindiği eve başka kadını otutturmaz. Birazcık gurur. Erkeklere kızıyoruz ayrılığı hazmedemiyorlar diye ama kadınların da az kalır yanı yok artık.

Biraz once yeni bir gelisme oldu. Ex kisisine o kadinin sevgilisi oldugunu biliyor muydun diye sordum. Biliyormus. Kuru kuru hemen inandim sanmayin. 14 subatta sevgilsii kadina cicek gonderms. Kadin izinli oldugu icin benim Ex kisisi cicegi almis. Fotosunu kadina atmis. Ben boyle soyleyince o fotoyu bana da gonderdi. Cicekteki karti gordum. Gercekten adi olup cismi olmayan kisi varmis. Ismini de okudum ama buraya yazmayayim

Tekrra baslamanin bir anlami yok. Kac yasina geldim. 2.t yilimi verdim. Simdi bir seyler koptu tekrar duzeltip ben bu insanla evlenmeliyim diyecegim noktaya gelmek bile uzun zamn alacak. Peki bu yapilanlari unutturacak kadar yeni ne olabilir? HIC. bir hic ugruna tekrar baslamak mantikli gelmiyor

Ayrilma konusunda biz cok duygusal taraf oldugumuz icin daha zorlaniyoruz diye dusunuyorum. Ya da ben oyle oldugumdan durum budur. Erkeklerde durum farkli onlar hayatina bakiyor.

Farkli sehirlerde yasiyoruz. Ayni yerde olsak zaten boyle durumlarin olusmasina musade etmezdim. Ben boyle anlatinca muhtemelen kiskandigimi dusunenler olmustur ama benim hissettigim kiskanclik da degildi. Biz bu olaylardan dolayi kopmusuz ama onun duzeltmek ya da degistirmek gibi bir niyeti yok. Aksine ayni seyi bana ragmen surduruyor
Hadi eve getirdin (ki bu bana buyuk saygisizlik oldugunu ona belirttim) neden işe birlikte gidersiniz?
Ustteki yorumda yazdim. Kadinin sevgilisinin gonderdigi cicegin fotosunu gordum. Oyle biri vamis ama neye yarar? Olan bize oldu.

Belki de dogrusu budur. Bu olay da vesile olmustur

Çiçek olayı dümen olabilir kanmayın derim hemen.Ayrica erkek arkadaşınız size değer vermiyor.Bu kadınla aralarında bir şey var bence.

Tamam hepimiz normal olmaya çalışıyoruz aşırı kıskançlığım da yoktur ancak elinin tanımadığım kadının gelip benim erkek arkadaşımı evinde kalması ne yahu? Bu kadar da geniş olamam.Bence siz sonuna kadar haklısınız.Hayatımda böyle birşey duymadım.

Dumen degil. Onun calisma masasindaydi ve notu da okudum. Cicekci sagolsun kocaman kocaman yazmis.
tam anlayamadım dümen değil dediğiniz için soruyorum. Ortada bir çiçek ve üstünde kocaman yazılı bir not var. Normalde şüpheci biri değilimdir ama bu sizin konu şüpheye açık olmakta fayda olan bir durum bana kalırsa. Kendisi arayıp bir çiçek sipariş etmiş neden olmasın? Ben mesela kendime kocamın adına çiçek göndersem üstüne güzel not ve "kocan" yazsam. Buradaki kim bunun bir dümen olduğunu anlayabilir? Ki çiçeği de adam teslim almış. Kimse görmeden alayım da demiş olabilir. Hatta yolda geçerken kendi eliyle alıp getirmiş bile olabilir. Bu bir kanıt değil bence

Benzer bir senaryoyu arkadasim soyledi ama pek mumkun degil. Oncelikle neden kadina direk vermek yerine boyle sahte bir isimle kadinin orada olmadigi gun o cicegi gondersin? Sonra niye o cicegin fotosunu ceksin? Kaldi ki ben bunu 14 Subattan 1 hafta sonra ogreniyorum. Bu oyuna ne gerek var ki. Zaten konusmuyorduk.

bence sizin inanmaya ihtiyacınız var bu yüzden mümkün görünmüyor. tarihin ne önemi var ki isterseniz 1 ay sonra öğrenin elinde bir fotoğraf var ve siz sorarsanız çıkarır gösterir. Sevgili hani kadın hani kadına atmış mı o bile muamma. Zaten konuşmuyorsunuz ama tamamen ayrıldık dediniz mi kendisine dediyseniz bile aman ikna ederim nasıl olsa demiş olablir ya da bana güvenmiyorsun silahıyla üste çıkabilirdi zaten. Elinde de sevgilisi var zaten kozu olunca hayatta şüphelenmezsiniz hem sizi idare eder hem yakınında birini. Kadına da güvenmiyorum doğrusu. Benzer bir şeyi ben yaşamıştım.

KArşıdaki kişi instagramdan bir paylaşım gönderirken yanlışlıkla bir kızla sohbet grubu açmıştı bana sonra da ilkokul arkadaşımdı yeni bulduk falan dedi. Kız mesaj atıyor falan tabi ben ilkokul arkadaşı nasılsa diye oralı olmuyorum ama yine de kadınsal içgüdüler iş başında. Bir kaç tartışma sonrası ayrıldık ve ben asla yapmayacağım bir şey yapıp kıza mesaj attım sen kimsin arkadaş diye. Kızın tavrını bir görseniz. O ne dediyse doğrudur ilkokul arkadaşıyım ne saygısızsınız güvenmiyorsunuz bana yazıyorsunuz utanmadan bilmem neler. aylar sonra görüştüğümüzde itiraf ediyor ki kızı facebooktan bulmuş ilkokulla uzaktan yakından ilgisi yokmuş. Yani her senaryoya açık olun derim. İç güdülerinizi dinleyin bu tür konularda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…