Sizin yasadiklariniz da az degilmis. Sinir aninda ben de dun o kadina yazmistim, hemen zeytin yagi misali uste cikti elbette. Hem boyle anlasilmasina ortam aciyorlar hem de suclu ben oluyorum. Her turlu kotu kisi ben oldum. Kiskanc, art niyetli, fesat artik ne derseniz artik. Dun bunlar hic yasanmamis gibi eminim bugun yine birlikte ise gittiler.bence sizin inanmaya ihtiyacınız var bu yüzden mümkün görünmüyor. tarihin ne önemi var ki isterseniz 1 ay sonra öğrenin elinde bir fotoğraf var ve siz sorarsanız çıkarır gösterir. Sevgili hani kadın hani kadına atmış mı o bile muamma. Zaten konuşmuyorsunuz ama tamamen ayrıldık dediniz mi kendisine dediyseniz bile aman ikna ederim nasıl olsa demiş olablir ya da bana güvenmiyorsun silahıyla üste çıkabilirdi zaten. Elinde de sevgilisi var zaten kozu olunca hayatta şüphelenmezsiniz hem sizi idare eder hem yakınında birini. Kadına da güvenmiyorum doğrusu. Benzer bir şeyi ben yaşamıştım.
KArşıdaki kişi instagramdan bir paylaşım gönderirken yanlışlıkla bir kızla sohbet grubu açmıştı bana sonra da ilkokul arkadaşımdı yeni bulduk falan dedi. Kız mesaj atıyor falan tabi ben ilkokul arkadaşı nasılsa diye oralı olmuyorum ama yine de kadınsal içgüdüler iş başında. Bir kaç tartışma sonrası ayrıldık ve ben asla yapmayacağım bir şey yapıp kıza mesaj attım sen kimsin arkadaş diye. Kızın tavrını bir görseniz. O ne dediyse doğrudur ilkokul arkadaşıyım ne saygısızsınız güvenmiyorsunuz bana yazıyorsunuz utanmadan bilmem neler. aylar sonra görüştüğümüzde itiraf ediyor ki kızı facebooktan bulmuş ilkokulla uzaktan yakından ilgisi yokmuş. Yani her senaryoya açık olun derim. İç güdülerinizi dinleyin bu tür konularda.