Ev arkadasi degiller. Ex erkek arkadasim annesi ile baska bir evde yasiyorIster geri kafali desinler, ister kiskanc desinler ben baska bir kadinla ev arkadasligi yapan(benle iliskisi oldugu sürede) bir erkekle birlikte olmam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ev arkadasi degiller. Ex erkek arkadasim annesi ile baska bir evde yasiyorIster geri kafali desinler, ister kiskanc desinler ben baska bir kadinla ev arkadasligi yapan(benle iliskisi oldugu sürede) bir erkekle birlikte olmam.
Siz is arkadasini evine aldigi icin ayrilmadiniz mi?Ev arkadasi degiller. Ex erkek arkadasim annesi ile baska bir evde yasiyor
Yok artik kadini anliyorum. Sonucta faydalanacagi biri var. Ne dese yapiyor. Daha ne istesin?
Safsin demissiniz. Cok dogru. Gercektrn saf bir insanim. arkadasim da oyle diyor. Ancak bu olaylarda art niyetli, kotu, kiskanc bir insan oldugum soylendi.
Erkek akadasimin bos bir evi var. Daha once kiraya verdigi. Kadin orada kaliyor. Ancak durum su ki ben baska sehirde yasiyorum. Onunla gorusmek icin geldigimde o evde kaliyordum. Zaten ben geliyorum, kalacak yerim yok diye de kiraya vermiyordu.Siz is arkadasini evine aldigi icin ayrilmadiniz mi?
Kızan kızsın ben söyledim bile zaten erkek arkadaşıda tercihini yapmış. Konu sahibi kızımız hepsini kendi hallerine bırakıp, sırtını dönüp gitse daha mutlu olacak ama kaça kovalanır psikolojisi ile hareket ediyor malesef.Bunu soyledigim icin kizan olacaktir ama kadin yuzsuz zaten. Kendi evime tasinincaya kadar kalacagim. Sen ne dersen de modunda biri
Keske hic umrumda olmasaydi. Duygularim bna engel oluyor ne yazik ki.Zaten ex neden kızıyorsun ki
Sorun ben de sanırım ben daha önce pek çok kez aldatıldım okey anladım ayrılalım dedikten sonra da üzülmedim hatta sinir bile olmadım...
bence bunu bu kadar düşünüp sinir olmak saçma
Çok ilginç cidden ben de direkt aman koy g..tüne modu oluyor...Keske hic umrumda olmasaydi. Duygularim bna engel oluyor ne yazik ki.
Konu sahibi senmişsin zaten, direkt yüzüne söylemiş gibi oldu sorryKızan kızsın ben söyledim bile zaten erkek arkadaşıda tercihini yapmış. Konu sahibi kızımız hepsini kendi hallerine bırakıp, sırtını dönüp gitse daha mutlu olacak ama kaça kovalanır psikolojisi ile hareket ediyor malesef.
Anladim. Yapilacak tek sey aci da ceksen bu iliskiyi bitirmek. Arama sotma gorusme sevgilinle. O kadin icin seni silmis bence. Sen de her yerden sil o zaman. Kac yillik iliskiyi heba etmis 4 ayda tanidigi kadin icin. Bu adama degmez.Sorma. O olay biraz karisik. Ozetle annesinden ayrilip yeni almis oldugu eve gecme karari almis. Erkek arkadasimla 4 aydir falan birlikte calisiyorlar. Yani samimiyet de 4 aylik. Ben de sordum hic mi kiz arkadasi yok? Esi dostu akrabasi yok? Kaldi ki kadin bana bugun sevgilisi oldugunu da soyledi. Eee oyleyse ilk onu arasaydi. O bir care bulsaydi. Hem anlik yasanan bir tartisma sonrasi kapiyi cekip cikmamis.
3 hafta cektim. Sonra yine dayanamayip yazdimAnladim. Yapilacak tek sey aci da ceksen bu iliskiyi bitirmek. Arama sotma gorusme sevgilinle. O kadin icin seni silmis bence. Sen de her yerden sil o zaman. Kac yillik iliskiyi heba etmis 4 ayda tanidigi kadin icin. Bu adama degmez.
Kendini tutmayi ogrenmelisin. Su donem yassdigin aciyi hatirlamalisin oyle anlarda. Su an hayatinda baska biri olsaydi ona tum kapilari coktan kapatmistin.
3 hafta cektim. Sonra yine dayanamayip yazdim
Aaaa olur mu hic? Kadinin baska sevgilisi varmis. Benimki onun abisi sadece. Hastalikta saglikta yaninda olmasi gereken bu sevgili nerede o zaman?Kadon sevgilinizin evinde yasiyor ise beraber gidiyor hastalikta saglikta beraberler 3 hagtadir sevgilinizle konusmuyorsunuz. Hmm.
Iyide siz adamin sevgilisi degilsiniz ki. Kadin adakin sevgilisi. Cift olarak sabirla durumu anlamanizi bekliyorlar.
İyide kadın yüzsüz değil ki ; ev sevgilinizin evi, adam evi gönüllü vermiş , yetmemiş kadına birde şöför olmuş, siz rest çekmişsiniz sevgilinizin umrunda değil, ee nerede kadının yüzsüzlüğü, tamam kadın ahlak anlayışı olarak erkeğin ilişkisini umursamayan bir yapıda olabilir de erkek arkadaşınızda sizin ilişkinizi umursamıyor ki o tercihini yapmış, siz hala iyi niyet falan diye kendinizi avutuyorsunuzBunu soyledigim icin kizan olacaktir ama kadin yuzsuz zaten. Kendi evime tasinincaya kadar kalacagim. Sen ne dersen de modunda biri
O tercihini yapti biliyorum. Birakamayan benim.İyide kadın yüzsüz değil ki ; ev sevgilinizin evi, adam evi gönüllü vermiş , yetmemiş kadına birde şöför olmuş, siz rest çekmişsiniz sevgilinizin umrunda değil, ee nerede kadının yüzsüzlüğü, tamam kadın ahlak anlayışı olarak erkeğin ilişkisini umursamayan bir yapıda olabilir de erkek arkadaşınızda sizin ilişkinizi umursamıyor ki o tercihini yapmış, siz hala iyi niyet falan diye kendinizi avutuyorsunuz
Siz böyle yaptıkça aradıkca kızdıkca zaten ortada bir ilişki yok bi de üstüne ikisi birbirine daha çok yaklaşıyor. Kadının ilişkim var dediği belki sizin ex. Kendinizi küçültmeyin. Onlar kim ki? Her yerden silin adlarını asla ağzınıza almayın aramayın sormayın.