Sopalık bir BEN. Deli eden, Ex olsun artık dediğim O

Sizin yasadiklariniz da az degilmis. Sinir aninda ben de dun o kadina yazmistim, hemen zeytin yagi misali uste cikti elbette. Hem boyle anlasilmasina ortam aciyorlar hem de suclu ben oluyorum. Her turlu kotu kisi ben oldum. Kiskanc, art niyetli, fesat artik ne derseniz artik. Dun bunlar hic yasanmamis gibi eminim bugun yine birlikte ise gittiler.

ben daha neler yaşadım anlatsam oha dersiniz erkekler salaktır kadınları saf sanıyorlar. Çok üstüne düşmeyip ilgilenmeyince kandırıyoruz diyorlar halbuki umurumda olduğunda öyle bir buluruz ki açıklarını. Sadece inanmak istediğimiz zaman ellerine düşüyoruz. Haklısınız ben o pişkinlikleri çok yaşadım. Evli barklı bir kadından bile böyle bir karşılık almışlığım var. Sana ne sen kimsin falan modunda. Abi evlisin barklısın utan kenara çekil bu ne yüzsüzlük. O yüzden kusura bakılmasın da bazı kadınlar gerçekten kötü. Bunu söylemek istemem ama bu gözler neler gördü hala atlatabilmiş değilim o kadınların yaptıklarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…