• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda yaptı yapacağını

sevmekten

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
376
6
68
Gaziantep
selam arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve 7 aylık bi oğlum var bu 2 yıl içinde neler neler yaşadım kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz daha 1aylık evliyken kaynanamdan dayak yedim neden oğluyla telefonla neden yanında konuşmuyomuşum daha neler neler eşime anlattım bişey demedi hiç onun üzerine ben yukrda eşimle tartışıyodumbeni annemlere yollamıyolardı annemleride bize koymuyolardı o yüzden tartışıyoduk kaynanamlar aşağıdan sesimizi duyup kapıyı çaldılar daha kapıyı açar açmaz kaynanam kayınbabam kaynım üzerime saldırdılar üstelik ben onda 1 aylık hamileydim eşimin gözü önünde bana dayak attılar eşim yine bişey demedi ölece bakıp durdu bunlara rağmen yine sabrettim çocuğum için kaldım o evde ama değişen hiçbişey olmadı annemler ben 6 aylık hamileyken bize geldiler kaynanamın annemlere etmediği hakaret kelmadı niye geldiniz diye ve kovuldular yine kimse bişey demedi olayı bizimkiler yine kapattı ama en son yapılan şey yenilir yutulur değildi daha ben 10 günlük lohusayken kayınvalidemden yine dayak yedim bana sahipsizsin annen baban seni istemiyo diye daha sölemedğim o kadar hakaretler küfürler ettiki anlatamam artı annem doğumdada doğumdan sonrada yanıma gelemedi yine kaldım orda gitmedim baba evine ama 2 gün sonra yine geldi yine şiddet uyguladı bana hatta gırtlağıma yapıştı kayınvalidem kayınbabam geldi aldı beni elinden benimde artık canıma tak etti ve babamı aradım gel beni al diye babamda kardeşimle birlikte gelmiş kapıyı çalmış yine kaynanam cama çıkmış olmaz hakareti yağdırmuş bunun üzerine kardeşim dayanamayıp oda karşılık vermiş babamda ve karakolluk olduk 12 günlük bebeğimle karakollara düştüm üstelik eşim evde yoktun bu olaylar yaşanırken buna rağmen olayın üstünden 7 ay geçti ben baba evindeyim o günden beri birkez olsun aramadı benide oğlunuda birkez olsun olayı benden dinlemedi boşanıcam diyip duruyo kayınvalidemin ifadelerini duydum mahkemeliğiz zaten birsürü yalan dolan ben onu dövmüşüm öle diyomuş anlıcanız çok kötü iftiraya maruz kaldım ve bu iftiralar yüzünden yuvam yıkılıyo eşim geldiğimden beri dava açtım deyip duruyo ama 7 ay oldu hla dava açılmadı sizce ben napmalıyım davayı benim açmamı bekliyo sanırım:59::59:

valla hiçbir şey söyleyemedim ilk anda; arkadaşım neden bekledin bu zamana kadar, neden hamile kaldın :( tez elden aç davanı kurtul bu insanlardan canına kastın mı var. boşan demek kolaydır bekarlar için; ama hepimizin canı tatlı, hepimiz ana kuzusuyuz ve buradan bakınca herkes çok rahat ayrıl diyecektir sana. eşinin aramasını bekleme, aramasın zaten, ne yapacaksın geri mi döneceksin aradığında? sana huzur yok bence o evde, allah'a şükret ki yine kurtulmuşsun bir şekilde ellerinden, daha kötüsü de olabilirdi. herkes kendi yoluna bence artık... azıcık değer ver kendine. hayırlısı olsun hakkında canım.

ailem kabullenemiyo bi türlü boşannmamı çevrem herkes kendince yorum yapıyo en çokta babam engel oluyo bana napcamı bilmiyorum ya bi yandan hergün bi yalanlarını duymaktan sıkıldım kafayı yiycem ya valla

ailem kabullenemiyo bi türlü boşannmamı çevrem herkes kendince yorum yapıyo en çokta babam engel oluyo bana napcamı bilmiyorum ya bi yandan hergün bi yalanlarını duymaktan sıkıldım kafayı yiycem ya valla

boşanmanı kabul etmiyorlar dayak yemene ne diyorlar.. başına bişey gelince ah vah etmenin bir anlamı varmı??
sen kimse için değil kendin için boşan

Aç davanı kurtul canım ne bu böyle? Okurken benim içim gitti! Şiddet uygulamak da neyin nesi? Yuh !!

Dayak yerken sesini bile çıkarmayan kocanızın evine dönüp ömür boyu bu şiddete maruz kalmak mı istiyorsunuz? Alah uzun sağlıklı ömür versin ama böyle bir ortama birde çocuk dahil etmeniz bence büyük bir hata olmuş...Kurtulmuşsunuz yeni bir sayfa açıp arkanıza bakmadan düzeninizi kurun o aileden size hayır yok

Son düzenleme:
Sana bunca yapılanlara rağmen eşine sahip çıkamayan adamdan ne koca nede baba olur güzelimm....Valla beni 5 yıl öncesine götürdü yaşadıkların bu olayların hepsini bende yaşadım.Tek şansım çocuğum yoktu benim.Bırak gitsin kendisi gibi bi kadın bulsun oğlunaaa:63:...Ya varya çok sinirlendim böyle kaynanaları evire çevire dövmek lazımmmm:57:.....Bu dünyanın birde öbür dünyası var acaba Allaha nasıl hesap verecekler.....:47:

İlk mesajda uç bir konu..
Bunca olana rağmen, ailenin yanında olmana rağmen, nasıl bu evliliği kurtarırım gibi abuk bir soru..
Hiç inandırıcı değil..

beni tek üzen tarafı oğlumun bi yanının bükük kalcak olması inanın bütün kıyafetlerimiz bütün eşyalarımız hala o evde hiçbirşey almadan geldim ben babamın evine bundan 3 ay önce bizi karakola çağırdılar nedense eşim dilekçe vermiş evimin bütün eşyalarını götürfüler evimi talan ettiler diye ordaki polislerede durumu azda olsa anlattım eşimi aradılar sen neden böle yapıyosun dediler sonuçta o senin karın çocuğunun annesi onlar öle diyince bi yanlışlık oldu ben demiş avukatım yazdı o dilekçeyi ben görmedim demiş halbuki dilekçenin altında imzası var işte böle karaktersiz

Okurken çok sinirlendim eşin olacak o kukla adam annesinden yana seçimini yapmış ama yinede durumunda boşansanda annen ve baban seni üzecekler elalem ne der aklıyla yaşadıkları için senin hangi yer daha yaşanılır ise ona göre karar ver eğer kaynanayı çekerim dersen bil ki o çocuğun büyüyüp sana sahip çıkacak ve belki bir gün o babasını dövecek, karar senin!

YA RABBİ SEN AKLIMA MUKAYET OL.....
daha neler duyacağız yaa
hayatımda görmedim duymadım böyle çirkinlik...
arkadaşım birazcık aklın varsa sakın oraya dönmek gibi bir hata yapma ...
o nasıl bir adamki kendi namusuna bu derece aşağılık muamelesi yaptırıyor..
insanın kendi anası babası evladına vurmaya kıyamazken onlar kim oluyorda bu cahil cesaretini kendilerinde buluyorlar...
kendi kızları bu muameleye maruz kalsa hoşmu görecekler insancıklar ....
boşan gitsin hayatına yeni bi yön çiz....
bidahada o insanların yakınından bile geçme...

Son düzenleme:
beni tek üzen tarafı oğlumun bi yanının bükük kalcak olması inanın bütün kıyafetlerimiz bütün eşyalarımız hala o evde hiçbirşey almadan geldim ben babamın evine bundan 3 ay önce bizi karakola çağırdılar nedense eşim dilekçe vermiş evimin bütün eşyalarını götürfüler evimi talan ettiler diye ordaki polislerede durumu azda olsa anlattım eşimi aradılar sen neden böle yapıyosun dediler sonuçta o senin karın çocuğunun annesi onlar öle diyince bi yanlışlık oldu ben demiş avukatım yazdı o dilekçeyi ben görmedim demiş halbuki dilekçenin altında imzası var işte böle karaktersiz

Yaaaa bırak arkadaşım eşyası onun olsunn...Çocuğun içinde üzülme hiç...Öyle dengesiz insanların yanında büyümektense senin yanında büyüsün daha iyiiii...Yaa sen yazdıkça sanki beni anlatıyosun..bende herşeyi bırakıp dönmüştüm...Kıyafetlerimi bile yollamamışlardı terbiyesizler naapacaklarsaaa:47:

selam arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve 7 aylık bi oğlum var bu 2 yıl içinde neler neler yaşadım kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz daha 1aylık evliyken kaynanamdan dayak yedim neden oğluyla telefonla neden yanında konuşmuyomuşum daha neler neler eşime anlattım bişey demedi hiç onun üzerine ben yukrda eşimle tartışıyodumbeni annemlere yollamıyolardı annemleride bize koymuyolardı o yüzden tartışıyoduk kaynanamlar aşağıdan sesimizi duyup kapıyı çaldılar daha kapıyı açar açmaz kaynanam kayınbabam kaynım üzerime saldırdılar üstelik ben onda 1 aylık hamileydim eşimin gözü önünde bana dayak attılar eşim yine bişey demedi ölece bakıp durdu bunlara rağmen yine sabrettim çocuğum için kaldım o evde ama değişen hiçbişey olmadı annemler ben 6 aylık hamileyken bize geldiler kaynanamın annemlere etmediği hakaret kelmadı niye geldiniz diye ve kovuldular yine kimse bişey demedi olayı bizimkiler yine kapattı ama en son yapılan şey yenilir yutulur değildi daha ben 10 günlük lohusayken kayınvalidemden yine dayak yedim bana sahipsizsin annen baban seni istemiyo diye daha sölemedğim o kadar hakaretler küfürler ettiki anlatamam artı annem doğumdada doğumdan sonrada yanıma gelemedi yine kaldım orda gitmedim baba evine ama 2 gün sonra yine geldi yine şiddet uyguladı bana hatta gırtlağıma yapıştı kayınvalidem kayınbabam geldi aldı beni elinden benimde artık canıma tak etti ve babamı aradım gel beni al diye babamda kardeşimle birlikte gelmiş kapıyı çalmış yine kaynanam cama çıkmış olmaz hakareti yağdırmuş bunun üzerine kardeşim dayanamayıp oda karşılık vermiş babamda ve karakolluk olduk 12 günlük bebeğimle karakollara düştüm üstelik eşim evde yoktun bu olaylar yaşanırken buna rağmen olayın üstünden 7 ay geçti ben baba evindeyim o günden beri birkez olsun aramadı benide oğlunuda birkez olsun olayı benden dinlemedi boşanıcam diyip duruyo kayınvalidemin ifadelerini duydum mahkemeliğiz zaten birsürü yalan dolan ben onu dövmüşüm öle diyomuş anlıcanız çok kötü iftiraya maruz kaldım ve bu iftiralar yüzünden yuvam yıkılıyo eşim geldiğimden beri dava açtım deyip duruyo ama 7 ay oldu hla dava açılmadı sizce ben napmalıyım davayı benim açmamı bekliyo sanırım:59::59:

Canım benim Allah daha büyük iftiralardan korusun. O kaynanan olacak ş...siz kadın geberene kadar sana huzur vermez. Neden mi? Kocan sana bu zamana kadar sahip çıkmadığı ve de 7 aydır aramadığına göre bu zamandan sonra da sahip çıkmayacağı için...

Çocuğunun da iyiliğini düşünüyorsan istenmediğin o eve bir daha dönme bence.

Hakkında hayırlısı olsun inşllh.

ya bana belkı cani diyebılırsınız buyuk de konusmak ıstemıyorum ama 1 aylık hamıleyken kaynanam benı dovcek hepsı ustume yuruyecek benım kocamda bı sey demıyecek ben ondan olan o cocugu aldırıp arkama bıle bakmazdım heralde

böle hassas bi konuda yalan sölücek kadar küçülmedim ben ben evliliğimi nasıl kurtarırım demedim ne yapmam lazım diye sordum inanıp inanmamk size kalmış

Yaaaa bırak arkadaşım eşyası onun olsunn...Çocuğun içinde üzülme hiç...Öyle dengesiz insanların yanında büyümektense senin yanında büyüsün daha iyiiii...Yaa sen yazdıkça sanki beni anlatıyosun..bende herşeyi bırakıp dönmüştüm...Kıyafetlerimi bile yollamamışlardı terbiyesizler naapacaklarsaaa
ben eşyada falan değilim bana yapılan haksızlık zoruma gidiyo 7 ay oldu evimin yüzünü bile görmedimki 7 aydır duymadığım yalan kalmadı daha bide kaynım arayıp sen kardeşim gibi bi kocayı bulamazsın avrat olmak kolay değil çekmeden avrat olunmaz diye abuk sabuk konuştu kardeşime kararını sordum ne diyosun diye dedi abi kendisinide çocuğunuda istemiyorum dedi bana dedi ya böle bişey olmaz ya daha birde mahkemeler oluyo kaynanam gözümün içine canımı çekcek miş bakıyo ve ben orda elden ayaktan kesiliyorum

böle hassas bi konuda yalan sölücek kadar küçülmedim ben ben evliliğimi nasıl kurtarırım demedim ne yapmam lazım diye sordum inanıp inanmamk size kalmış
var böyle cani kocalar,kaynanalar,görümceler ben samimiyetine inandım ama çok vahim olaylar anlatılıp kocaya dönenler oluyor bizde burda üzüldüğümüz ve sinir olduğumuzla kalakalıyoruz

ya bana belkı cani diyebılırsınız buyuk de konusmak ıstemıyorum ama 1 aylık hamıleyken kaynanam benı dovcek hepsı ustume yuruyecek benım kocamda bı sey demıyecek ben ondan olan o cocugu aldırıp arkama bıle bakmazdım heralde

babamda aynısını söledi ama kıyamadım nasıl bir cana kıyabilirimki onun bi suçu yokki yoksa biliyorum haketmiyo bu çocuğu ama olduktan sonra yapamazdım

Back