selam arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve 7 aylık bi oğlum var bu 2 yıl içinde neler neler yaşadım kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz daha 1aylık evliyken kaynanamdan dayak yedim neden oğluyla telefonla neden yanında konuşmuyomuşum daha neler neler eşime anlattım bişey demedi hiç onun üzerine ben yukrda eşimle tartışıyodumbeni annemlere yollamıyolardı annemleride bize koymuyolardı o yüzden tartışıyoduk kaynanamlar aşağıdan sesimizi duyup kapıyı çaldılar daha kapıyı açar açmaz kaynanam kayınbabam kaynım üzerime saldırdılar üstelik ben onda 1 aylık hamileydim eşimin gözü önünde bana dayak attılar eşim yine bişey demedi ölece bakıp durdu bunlara rağmen yine sabrettim çocuğum için kaldım o evde ama değişen hiçbişey olmadı annemler ben 6 aylık hamileyken bize geldiler kaynanamın annemlere etmediği hakaret kelmadı niye geldiniz diye ve kovuldular yine kimse bişey demedi olayı bizimkiler yine kapattı ama en son yapılan şey yenilir yutulur değildi daha ben 10 günlük lohusayken kayınvalidemden yine dayak yedim bana sahipsizsin annen baban seni istemiyo diye daha sölemedğim o kadar hakaretler küfürler ettiki anlatamam artı annem doğumdada doğumdan sonrada yanıma gelemedi yine kaldım orda gitmedim baba evine ama 2 gün sonra yine geldi yine şiddet uyguladı bana hatta gırtlağıma yapıştı kayınvalidem kayınbabam geldi aldı beni elinden benimde artık canıma tak etti ve babamı aradım gel beni al diye babamda kardeşimle birlikte gelmiş kapıyı çalmış yine kaynanam cama çıkmış olmaz hakareti yağdırmuş bunun üzerine kardeşim dayanamayıp oda karşılık vermiş babamda ve karakolluk olduk 12 günlük bebeğimle karakollara düştüm üstelik eşim evde yoktun bu olaylar yaşanırken buna rağmen olayın üstünden 7 ay geçti ben baba evindeyim o günden beri birkez olsun aramadı benide oğlunuda birkez olsun olayı benden dinlemedi boşanıcam diyip duruyo kayınvalidemin ifadelerini duydum mahkemeliğiz zaten birsürü yalan dolan ben onu dövmüşüm öle diyomuş anlıcanız çok kötü iftiraya maruz kaldım ve bu iftiralar yüzünden yuvam yıkılıyo eşim geldiğimden beri dava açtım deyip duruyo ama 7 ay oldu hla dava açılmadı sizce ben napmalıyım davayı benim açmamı bekliyo sanırım