Sonunda Olanlar Oldu

Kesin çok yakışıklı brad pitt gibi bir adamdır. O yaşta bir adamın evli olma ihtimali de çok yüksek bu arada.
O yaşa kadar bekar kalmış birini biliyorum, çok yakışıklı sayılmazdı ama dünya iyisiydi, bi tane daha biliyorum herifte gram eril enerji yok

+1 Umursamazlık delirtir.
Böyle burnu düşse almayacak bir sevgilim vardı. Ayrıldı mı tam ayrılırmış, şu şu olursa asla durmazmış, tak diye gidermiş falan... Böyle beylik lafları vardı. Bir gün ben buna 24 saat ulaşamadım. Haliyle sordum da, neyse sonunda kavga ettik. Çünkü mantıklı bir açıklaması yoktu, daha doğrusu açıklaması yoktu. Ben de ayrılıyorum senden ulan dedim. Bu da dedi ki bu lafı ettiysen bitmiştir. Ondan sonra bir daha hiç konuşmadım, engellemedim ama iletişim kurmadım. 4 ay sonra tekrar deneyelim diye gelen o oldu. Bir de çok vicdansızsın, taş mısın duvar mısın diye sitem ediyor. Ulan sen değil miydin koparıp atan, beylik laflar eden? Hayır arkasında dursa yine iyi. Sürüne sürüne geri dönüp "izlidim sini" diyen de o. Ben de ben özlemedim dedim. Beklemiş onca ay yazarım diye bir de. Yazmadım valla. Kessen yazmam o durumda, içim kan ağlasa da yazmam. Kuyruğu dik tutmak lazım.

Niye gülüyorsun canım, anlamadım.

Peki sen sevgilinle yakınlaştın mı? Tam mı yakınlaştın yarım mı yakınlaştın çeyrek mi yakınlaştın?
Ben direk kaçan tayfadanim bebeyimsu. Karşiiiim oldu sana iyi günler der yoluma bakarım. Kokoreç gibi yarım çeyrek işi hiç sevmem. Ya hep ya hiç

Ben de obez denecek kadar değilim ama var fazla kilom, evlendiğimde daha beterdim Adam her zaman fitti
Senden hımbıl kilo değil de; kımıl kımıl, balık etli, yatakta kıvrak, etli butlu seksi hatun vaybı alıyorum hep Ders ver şu arkadaşa nasiplensin.

Zekanın farklı farklı türleri var. Ajdar mühendisti mesela. Sayısal zekası var ama sosyal ve duygusal zekası sıfırdı muhtemelen çünkü gerçekten iyi şarkı söylediğine inanıyordu, troll filan değildi yani.

Ama cidden bazı insanlar olur, trollük yaparak para kazanırlar. Bir kız vardı, ekşide görmüştüm, tiktokta yüzünü saklayarak tuhaf hareketler yapıp para kazanıyordu. Aha videosu: Streamable Video

Umutsuz da burada harcadığı enerjisini böyle bir gelir kapısına çevirebilir bence, o potansiyel var.

Aynen. En sonuncu manit engeli açmış. Ben ise heryerden engelledim. Haberimi alıp kuduruyor biliyorum Yine dönen o olacak Affetmem ama surundurmeyi çok severim. Zamanında çok sevdim de ne oldu ? Üzeni üzcez kanki bizde iyilik meleği değiliz sonuçta dimi?

Geçen kocama izlettim ve yüzünü görmenizi istediğim an

Üstüne düşersen kıymete bindiriyorlar kendilerini. O yüzden hiç bozmayacaksın kendini. Sakin kalacaksın. Bir de kabullenmek lazım ya. Bazısı uzun uzun sündürüp öyle ayrılıyor. Ben bir anda ayrılırım, o geceyi acı dolu geçiririm. Sonra gün gün toplarım kendimi.

Bu ne yaa sinirim bozuldu video ya

Aslinda inanmiyordu..
Ona pr denk geldi.Yani adam zaten sarki soyleyemediginin farkindaydi.Bu bir ozguven veya bir inanc degil planli bir sekilde yapilmis hamleydi.Yani adam Trol degildi,torellerin aga babasiydi :) Tabi arkasina aldigi medya destegi ve yapimcilarin eline tutusturmus oldugu text'lerde var.
Popstar sadece bir ses yarismasindan ibaret degildi o zamanlar..
Bir reyting furyasiydi.
Aksi takdirde sesi olan adam cikipta muzla,nane nane'yle kendisine guldurmezdi.
Ben aptal degilim,makine Muehndisi'yim diyerek de arsa cikti zaten :)
Aslinda adam cebini doldurdu,cidden sarki soyleyebilseydi belki bu kadar adindan bahsedilmeyecekti..

Söyledim vaktinde , kk da harcanma , para ve şöhret kazanabileceğin mecralara yönel diye, abisinden korkuyor herhal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…