- 11 Aralık 2018
- 40.393
- 250.956
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Sen bilgili bi ablaya benziyorsun, sence sevgilimi aramalı mıyım canımsu?Şahsen hem kiloluyum hem de ruhi sıkıntım var
Yapma altıma edicem artık işeme sinirim kalmayacak yapma yapmaSen bilgili bi ablaya benziyorsun, sence sevgilimi aramalı mıyım canımsu?
O yaşa kadar bekar kalmış birini biliyorum, çok yakışıklı sayılmazdı ama dünya iyisiydi, bi tane daha biliyorum herifte gram eril enerji yokKesin çok yakışıklı brad pitt gibi bir adamdır. O yaşta bir adamın evli olma ihtimali de çok yüksek bu arada.
Niye gülüyorsun canım, anlamadım.Yapma altıma edicem artık işeme sinirim kalmayacak yapma yapma
Kocam o yaşa kadar bekardı benimO yaşa kadar bekar kalmış birini biliyorum, çok yakışıklı sayılmazdı ama dünya iyisiydi, bi tane daha biliyorum herifte gram eril enerji yok
+1 Umursamazlık delirtir.Kızım bu işler bence özgüven e bakıyor. Bne bekarım ama acayip güvenirim kendime. Benim en iyi yaptığım şey böyle kopma durumlarinda asla umursamamak. Ayrılır devam ederim yoluma hemde baya baya eğlenirim gezer tozar para pulu savurururm. Çevremde şükür baya iyi. Ben umursamadikca deliriyolar mesela. Ayrıldığım ve beni aramayan 2. Şans istemeyen hickimse olmadı daha miladimda. Bunu da umursamazligima bağlıyorum birde güzelim lan yaslan yok yaniBunu yapsın hiç değilse.. Miknatıs gibi cekmezse bende bişey bilmiyorum diyicemde kime ne diyom. Yine kayboldu bakın hele..
Ben direk kaçan tayfadanim bebeyimsu. Karşiiiim oldu sana iyi günler der yoluma bakarım. Kokoreç gibi yarım çeyrek işi hiç sevmem. Ya hep ya hiçNiye gülüyorsun canım, anlamadım.
Peki sen sevgilinle yakınlaştın mı? Tam mı yakınlaştın yarım mı yakınlaştın çeyrek mi yakınlaştın?
Senden hımbıl kilo değil de; kımıl kımıl, balık etli, yatakta kıvrak, etli butlu seksi hatun vaybı alıyorum hepBen de obez denecek kadar değilim ama var fazla kilom, evlendiğimde daha beterdimAdam her zaman fitti
Umutsuzunki de bekar. Omen Tanrem.Kocam o yaşa kadar bekardı benim
Zekanın farklı farklı türleri var. Ajdar mühendisti mesela. Sayısal zekası var ama sosyal ve duygusal zekası sıfırdı muhtemelen çünkü gerçekten iyi şarkı söylediğine inanıyordu, troll filan değildi yani.Yani umutsuzmasa'nin tek problemi fazla kilolari mi ?
Bu kiz cok akilli..
Birileri Ajdar'a benzetmisti bugun.Mantikli bir benzetme.
Baksana 5k olmus.
Ajdar da sarki soyleyemedigini bilirdi,insanlarin kendisi ile dalga gectigini de net bir bicimde fark ederdi.Buna ragmen surekli kendisini on planda tutup cok iyi bir sanatci oldugunu savunurdu..
Gercekten de zamaninda Serdar Ortac'tan bile daha cok ekstraya giderdi..
Tv'ler,barlar... Dalga gecilip eglenilen adam Nisantasi'ndan 5.dairesini almisti 4 ay icerisinde. :)
Kazanci nedir onu bilemiyorum da tehlikeli bir zihni var bu kizin.. :)
Aynen. En sonuncu manit engeli açmış. Ben ise heryerden engelledim. Haberimi alıp kuduruyor biliyorum+1 Umursamazlık delirtir.
Böyle burnu düşse almayacak bir sevgilim vardı. Ayrıldı mı tam ayrılırmış, şu şu olursa asla durmazmış, tak diye gidermiş falan... Böyle beylik lafları vardı. Bir gün ben buna 24 saat ulaşamadım. Haliyle sordum da, neyse sonunda kavga ettik. Çünkü mantıklı bir açıklaması yoktu, daha doğrusu açıklaması yoktu. Ben de ayrılıyorum senden ulan dedim. Bu da dedi ki bu lafı ettiysen bitmiştir. Ondan sonra bir daha hiç konuşmadım, engellemedim ama iletişim kurmadım. 4 ay sonra tekrar deneyelim diye gelen o oldu.Bir de çok vicdansızsın, taş mısın duvar mısın diye sitem ediyor. Ulan sen değil miydin koparıp atan, beylik laflar eden? Hayır arkasında dursa yine iyi. Sürüne sürüne geri dönüp "izlidim sini" diyen de o. Ben de ben özlemedim dedim. Beklemiş onca ay yazarım diye bir de. Yazmadım valla. Kessen yazmam o durumda, içim kan ağlasa da yazmam. Kuyruğu dik tutmak lazım.
Geçen kocama izlettim ve yüzünü görmenizi istediğim anZekanın farklı farklı türleri var. Ajdar mühendisti mesela. Sayısal zekası var ama sosyal ve duygusal zekası sıfırdı muhtemelen çünkü gerçekten iyi şarkı söylediğine inanıyordu, troll filan değildi yani.
Ama cidden bazı insanlar olur, trollük yaparak para kazanırlar. Bir kız vardı, ekşide görmüştüm, tiktokta yüzünü saklayarak tuhaf hareketler yapıp para kazanıyordu. Aha videosu: Streamable Video
Umutsuz da burada harcadığı enerjisini böyle bir gelir kapısına çevirebilir bence, o potansiyel var.
Kahkaha attım şuan. Tahmin edebiliyorum çünküGeçen kocama izlettim ve yüzünü görmenizi istediğim an
Osbiri çekmiş çay keyfi yapıyor şu an Mahmut Abi pardon umutsuz.theblackswan
KudrAlobar
Bestiee
Katibin Ruhu
Bibibella
damaged lemon
Görüyonuz dimi Umutsuzuu hele saldı bizi foruma kendinde tık yok. Kız adam bunu telefonla arayıp sevip sevip bırakmasın ya da bu arayıp Tulaaay diye bagirmasin adamın evin önünde bunun gibi bir Umutsuz konusunu daha bu forumun ciğeri kaldırmaz
Üstüne düşersen kıymete bindiriyorlar kendilerini. O yüzden hiç bozmayacaksın kendini. Sakin kalacaksın. Bir de kabullenmek lazım ya. Bazısı uzun uzun sündürüp öyle ayrılıyor. Ben bir anda ayrılırım, o geceyi acı dolu geçiririm. Sonra gün gün toplarım kendimi.Aynen. En sonuncu manit engeli açmış. Ben ise heryerden engelledim. Haberimi alıp kuduruyor biliyorumYine dönen o olacak Affetmem ama surundurmeyi çok severim. Zamanında çok sevdim de ne oldu ? Üzeni üzcez kanki bizde iyilik meleği değiliz sonuçta dimi?
Lannnnn zahhahahshshshshaOsbiri çekmiş çay keyfi yapıyor şu an Mahmut Abi pardon umutsuz.
Bu ne yaa sinirim bozuldu video yaZekanın farklı farklı türleri var. Ajdar mühendisti mesela. Sayısal zekası var ama sosyal ve duygusal zekası sıfırdı muhtemelen çünkü gerçekten iyi şarkı söylediğine inanıyordu, troll filan değildi yani.
Ama cidden bazı insanlar olur, trollük yaparak para kazanırlar. Bir kız vardı, ekşide görmüştüm, tiktokta yüzünü saklayarak tuhaf hareketler yapıp para kazanıyordu. Aha videosu: Streamable Video
Umutsuz da burada harcadığı enerjisini böyle bir gelir kapısına çevirebilir bence, o potansiyel var.
Aslinda inanmiyordu..Zekanın farklı farklı türleri var. Ajdar mühendisti mesela. Sayısal zekası var ama sosyal ve duygusal zekası sıfırdı muhtemelen çünkü gerçekten iyi şarkı söylediğine inanıyordu, troll filan değildi yani.
Söyledim vaktinde , kk da harcanma , para ve şöhret kazanabileceğin mecralara yönel diye, abisinden korkuyor herhal.Zekanın farklı farklı türleri var. Ajdar mühendisti mesela. Sayısal zekası var ama sosyal ve duygusal zekası sıfırdı muhtemelen çünkü gerçekten iyi şarkı söylediğine inanıyordu, troll filan değildi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?