- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- Konu Sahibi Lookinside
İki yıl artık ucu ucuna yaşayıp iyice her şeyinden tasarruf edip bir an önce okulunu bitir. Babana karşı da mırın kırın olma. Çok doğal bir şeymiş gibi anlat. Arkadaşlarımın çoğu mezun olamadı falan de. İngilizce çok zor de. Bir şekilde idare et yani. Okulu bitirip paranı kazanmaya başlayınca rahatlarsın. Okul bitene kadar sıkılıp yorulup pes etme. Yorucu günler seni bekliyor.
psikoloji bir de. Benim hayalim pdr idi ama 12bin sıralamamAnkara'ya yetmedi. Şehir dışına olan yerlere de göndermediler, Ankara'da başka şey okudum. En azından istediğin şeyi okuyorsun. Ve yolun yarısı bitmiş. Dolu tarafından bak. Baban bıraktırmaya kalkarsa da mutlaka karşı gel. Ayrıca daha bütler falan yok mu? Verebileceğin ders kalmadı mı bitti mi okul? Fazla ders alıp iki buçuk seneyi Kısaltma şansın yok mu?
psikoloji bir de. Benim hayalim pdr idi ama 12bin sıralamamAnkara'ya yetmedi. Şehir dışına olan yerlere de göndermediler, Ankara'da başka şey okudum. En azından istediğin şeyi okuyorsun. Ve yolun yarısı bitmiş. Dolu tarafından bak. Baban bıraktırmaya kalkarsa da mutlaka karşı gel. Ayrıca daha bütler falan yok mu? Verebileceğin ders kalmadı mı bitti mi okul? Fazla ders alıp iki buçuk seneyi Kısaltma şansın yok mu?