How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sonunda kendi evime taşındım :)

Sevgili nscckts,

Oncelikle gule gule oturun yeni evinizde. Allah mutlulugunuzu daim etsin.

Neden mimar veya ic mimarla calismayi tercih etmediginizi sorabilir miyim ozel degilse?

Sevgili nscckts,

Oncelikle gule gule oturun yeni evinizde. Allah mutlulugunuzu daim etsin.

Neden mimar veya ic mimarla calismayi tercih etmediginizi sorabilir miyim ozel degilse?
Merhaba
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Açıkçası yapılmış hazır ev aldım . Kendim evi yaptıracak olsam kesinlikle mimarla çalışırdım kuzenim mimar en yakınım :). Dolabı, aynası bile içinde oturmaya hazır bir evdi bu . Sıfır inşaattan yeni çıkmış evdi . Bunları kirdirip yerine başka birşey yaptirmaktansa bunu kullanırım mutfağı banyoyu yenilemek istersem o zaman başka seçenek düşünürüm :)

Yoksa benim tarzım contry . Musluklarimi
Screenshot_2018-04-15-17-42-04-468.jpeg

Banyomu
Screenshot_2018-04-15-17-44-06-337.jpeg

Mutfağını
Screenshot_2018-04-15-17-43-12-019.jpeg

Böyle isterdim :)
Antepde böyle evler 600 binden başlıyor :) oda bütçemi aşıyor

Sevgili nscckts,

Kuzeniniz sizi ne kadar yonlendirdi bilmiyorum ama boyle bir sansiniz varken mutlaka her konuyu danisin, seve seve yardimci olacaktir.

Aslinda country tarzini tam manasiyla yasamak icin oncelikle yapilarin country tarzina uygun, bol pencereli ve bahceli olmasi gerek. Bu anlayis maalesef su an icin yok. Apartman hayatinda country stilini yasatmak her zaman cok mumkun olmuyor ve ulkemizde country stili oldugu iddia edilen tasarimlar maalesef pek bu sifati hak etmiyor. Country denince akla hep beyaz mobilya ve cicekli kumaslar gelir halbuki o isin asli oyle degil. Ortadaki fotografa bakin, country stili izlenimi vermesi icin beyaza boyanan bir klasik mobilyaya olumune minimalist ve cagdas bir Artema Istanbul batarya ve lavabo, minimalist bir aynali dolap kullanilmis. Ic mimar aksam trafigini dusunuyordu galiba.

Madem ki bu gibi yanlisliklar ve bilincsizlikler sizlere 600'den satiliyor cok rahatlikla soyleyebilirim ki o parayi hak etmiyorlar.

Apartman yasaminda countrynin modasi geciyor bu arada, tavsiyem ya baska bir begeneceginiz stil bulun ya da evinizi kuzeninizle birlikte mutlaka uce bese bakarak yenileyin.

Sevgili nscckts,

Kuzeniniz sizi ne kadar yonlendirdi bilmiyorum ama boyle bir sansiniz varken mutlaka her konuyu danisin, seve seve yardimci olacaktir.

Aslinda country tarzini tam manasiyla yasamak icin oncelikle yapilarin country tarzina uygun, bol pencereli ve bahceli olmasi gerek. Bu anlayis maalesef su an icin yok. Apartman hayatinda country stilini yasatmak her zaman cok mumkun olmuyor ve ulkemizde country stili oldugu iddia edilen tasarimlar maalesef pek bu sifati hak etmiyor. Country denince akla hep beyaz mobilya ve cicekli kumaslar gelir halbuki o isin asli oyle degil. Ortadaki fotografa bakin, country stili izlenimi vermesi icin beyaza boyanan bir klasik mobilyaya olumune minimalist ve cagdas bir Artema Istanbul batarya ve lavabo, minimalist bir aynali dolap kullanilmis. Ic mimar aksam trafigini dusunuyordu galiba.

Madem ki bu gibi yanlisliklar ve bilincsizlikler sizlere 600'den satiliyor cok rahatlikla soyleyebilirim ki o parayi hak etmiyorlar.

Apartman yasaminda countrynin modasi geciyor bu arada, tavsiyem ya baska bir begeneceginiz stil bulun ya da evinizi kuzeninizle birlikte mutlaka uce bese bakarak yenileyin.
Teşekkür ederim :)

• Beğen
Reactions: glo
bayılddıııımmmm evin çok güzel gerçekten ferah temiz, güle güle huzurla mutlulukla otur ağzının tadı bozulmasın. tek bir tavsiyem olacak mutfakta yerin var kaloriferin yerini değiştirip oraya daha geniş bir masa koyabilirsin.

bayılddıııımmmm evin çok güzel gerçekten ferah temiz, güle güle huzurla mutlulukla otur ağzının tadı bozulmasın. tek bir tavsiyem olacak mutfakta yerin var kaloriferin yerini değiştirip oraya daha geniş bir masa koyabilirsin.
cok tesekkur ederım sagolun :)
daha ıyısı sızın olsun ınsallah
benım oncekı masam 8 kısılıktı ozellıkle kucuk ıle degıstırdım
bız yazın balkonda kısın oturma odasında yıyoruz cunku mutfakta kullanmıyoruz masayı o sebeple
onerınız ıcın yıne de tesekkur ederım :)

yaa begenmene cok sevındım cok tesekkur ederım
:KK200:
amin daha guzelı senın olsun hayalındekını nasıp etsın allah :KK36:
benim evim 1970-1980liler gibi bişey :) modern evim yok ki :KK33:kayınvalidemin evi modern şeklinde.. :) çalışıyorum evime iyi bakamiyorum balkon olsa ah ah ne iyi diyorum nerdeee:)

Evin guzel gule gule otur hem genis evin en ust kat herhalde havadar
:KK68:
cok tesekkur ederım
aslında su ana kadar oturdugum en kucuk ev tam olarak 180 m2 imiş ... antebın evlerı hep buyuk olur bu yenı yapılar boyle daha kucuk
en ustun bır altını tercıh ettım ama pısmanım suan kı aklım olsa en ust daıreyı alırdım ust komsunun tum pıslıgı bızde malesef :(

cok tesekkur ederım
aslında su ana kadar oturdugum en kucuk ev tam olarak 180 m2 imiş ... antebın evlerı hep buyuk olur bu yenı yapılar boyle daha kucuk
en ustun bır altını tercıh ettım ama pısmanım suan kı aklım olsa en ust daıreyı alırdım ust komsunun tum pıslıgı bızde malesef :KK43:
Aynen ayni sikinti bende de var arakattayim ust komsumun tum pisligini cekiyorum bende suanki aklim olsa en ust alirdim ki en ust arastirmaya basladim bile ama evimde kiyamiyorum benim evimde seninki kadar buyuk ve guzel bidaha oyle daire bulamam diye endiseleniyorum

cok tesekkur ederım
en ustun bır altını tercıh ettım ama pısmanım suan kı aklım olsa en ust daıreyı alırdım ust komsunun tum pıslıgı bızde malesef :KK43:
Daire sizinmi

Aynen ayni sikinti bende de var arakattayim ust komsumun tum pisligini cekiyorum bende suanki aklim olsa en ust alirdim ki en ust arastirmaya basladim bile ama evimde kiyamiyorum benim evimde seninki kadar buyuk ve guzel bidaha oyle daire bulamam diye endiseleniyorum
mutlaka bulunur da tasınma ayrı bır dert :( hem masraf hem cok yorucu zaman harcanan bırsey . pis komşu yuzunden olan bızlere oluyor malesef

Back