How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sonunda kendi evime taşındım :)

Kapı girişinde sol taraf komple vestiyer gömme dolap
Tuvalet banyo yatak odasina gitmek için koridordan geçiyorsunuz direk girişte değil yani

Kapıyı açar açmaz sizi antre karşılıyor kiler mutfak ve salon şeklinde ...diğer odalara gitmek için resimdeki o küçük koridora giriyorsunuz bağımsız ayrı bı alan gibi ayrı o odalar evden

Şehrin ihtiyacına göre evler yapılıyor aslında ... Birde burda evler koridorlar hep büyük olur bizimki küçük ev öyle diyeyim oturduğumuz bina sıfir yeni yapım şuan binada oturan sadece iki kişiyiz yeni yapılan binalar da bu tarz devam ediyor

Mutfak dolap kulplarıni değiştiricem ortama uysun diye dolapların bir tarzı yok aslında dümdüz klasik dolap içleri mutfak araç gereçlerimde takimlarimda avangart kristal bardaklar falan ...

Alt üst boş bina çok soğuk olduğundan ikişer halı acmistim onuda tek halıya düşürdüm halı çok boğdu havalar guzellesmisken ilk iş halıyı teke düşürmek oldu oda evi değiştirdi biraz ... Şimdi daha rahat bir ev oldu

Ebeveyn banyosu olunca küçücük alanı değerlendirmiş banyo yapmışlar duşakabin olmayan minik bı banyo mecburen kapı pimapen olucak yalnız acayip alan daraltiyordu kapı bende country tarz akordiyon kapı yaptım aynen daha güzel oldu

Açıkçası salon tulumu değiştirip düz sade bir tül alıp mutfak dolabı kulplarıni da değiştirdim mi benim için tamamdır

Mutfak kulpları değişirse evet avangarda uygun farklı bir hava oluşabilir.

Ev antepteymiş yeni fark ettim. O yüzden iç dizaynı değişik geldi bana normalden çok daha büyük ve farklı planlanmış.

Ev ferah duruyor açık renk ve büyük oluşundan dolayı. Güle güle oturmak nasip olsun.

Mutfak kulpları değişirse evet avangarda uygun farklı bir hava oluşabilir.

Ev antepteymiş yeni fark ettim. O yüzden iç dizaynı değişik geldi bana normalden çok daha büyük ve farklı planlanmış.

Ev ferah duruyor açık renk ve büyük oluşundan dolayı. Güle güle oturmak nasip olsun.

Teşekkür ederim sizinde eviniz çok güzel ağız tadıyla sağlıkla oturun inşallah

Ev ev degil saray yavrusu mubarek.zaten cok begendigimi ilk sayfaya yazmışım birdaha yazayim bari.boyle bi evim olsun binlerce borcum olsun :)) bazi arkadaşların yorumlarına da ne güldüm ne güldüm haa sanırsın moda evinden firlamislar.şöyle boğmuş böyle kötü durmuş şöyle goz yoruyor flaan:KK70:

Güle güle oturun insallah

Herkes istediği yorumu yapmakta özgür. Zevkler birbirinden farklıdır sen beğenirsin ben beğenmem bu çok normal.

Ev için birşey söyleyen olmadı en azından ben görmedim. Yorumlar eşyalar üzerine ve evde boğucu bir hava kesinlikle yok ev çok ferah sadece bazı aksesuarlar bazı yerlerde yanlış kullanılmış.

Sanırsın değil zannersin bu arada.

Herkes istediği yorumu yapmakta özgür. Zevkler birbirinden farklıdır sen beğenirsin ben beğenmem bu çok normal.

Ev için birşey söyleyen olmadı en azından ben görmedim. Yorumlar eşyalar üzerine ve evde boğucu bir hava kesinlikle yok ev çok ferah sadece bazı aksesuarlar bazı yerlerde yanlış kullanılmış.

Kastedilen siz değilsiniz :)

Hadi yaa gercekten mi bak seeenn :D

Verdiğiniz eşsiz bilgiler içinde ayrica tesekkurler :deli:

Hadi yaa gercekten mi bak seeenn :KK70:

Verdiğiniz eşsiz bilgiler içinde ayrica tesekkurler :deli:
Hanımlar :KK68:
Çaya beklerim
Gezmeye görmeye gelmek isterseniz burda da bı eviniz var

Cok sagol canim valla bi çayını içmiş kadar oldum :KK50:
:KK200: valla bak gel bı Antep turu yap antepde ne var diye gelenler tekrar tekrar geliyor burayı böyle bilmiyorduk diye
Rum kalede tekneyle gezelim
Bağ evinde çeşit çeşit yiyip içelim
Atatürk'ün burdaki evini göstereyim oyuncak müzesini falan :) bakırcılar çarşısına girdik mi cikamayiz zaten
Kardeşin esin dostunla gel :)

:KK200: valla bak gel bı Antep turu yap antepde ne var diye gelenler tekrar tekrar geliyor burayı böyle bilmiyorduk diye
Rum kalede tekneyle gezelim
Bağ evinde çeşit çeşit yiyip içelim
Atatürk'ün burdaki evini göstereyim oyuncak müzesini falan :) bakırcılar çarşısına girdik mi cikamayiz zaten
Kardeşin esin dostunla gel :)
Canim benim yaa bu anlattiklarin muazzam,okuyunca bile nasil heveslendiriyo insani.cok naziksin gercekten.eger bir gün yolum düşerse insallah.nasip kısmet.harikasin cok tesekkur ederim :KK200::KK200::KK200:

Çok beğendim evinizi, hayırlı olsun oncelikle^^
Salonunuzun bır duvarına hali ve koltuklarla uyumlu- cicekli-canli bir duvar kağıdı yaptırsaniz nasıl olur?
Şunun gibi mesela:
Screenshot_20180331-191551.png

Bizim ev de klasik-acik renkli bir aile evi. Annem geçen yıllarda gerçekten marjinal bir duvar kağıdı aldi-tek duvar için. Başlarda biraz yadirgadik ama sonra çok sevdik. Her türlü aile fotoğrafı o duvarın önündeki koltukta çekilir oldu. Ablamın söz fotoğraflarında da aynı şekilde çekilmiş resimler, sonradan bakınca sanki stüdyo ortamı gibi durmuş :) yani bizim evimize renk katti- canlılık verdi. Bence siz de böyle bir karar alabilirsiniz.

Çok beğendim evinizi, hayırlı olsun oncelikle^^
Salonunuzun bır duvarına hali ve koltuklarla uyumlu- cicekli-canli bir duvar kağıdı yaptırsaniz nasıl olur?
Şunun gibi mesela:
Eki Görüntüle 2131157
Bizim ev de klasik-acik renkli bir aile evi. Annem geçen yıllarda gerçekten marjinal bir duvar kağıdı aldi-tek duvar için. Başlarda biraz yadirgadik ama sonra çok sevdik. Her türlü aile fotoğrafı o duvarın önündeki koltukta çekilir oldu. Ablamın söz fotoğraflarında da aynı şekilde çekilmiş resimler, sonradan bakınca sanki stüdyo ortamı gibi durmuş :) yani bizim evimize renk katti- canlılık verdi. Bence siz de böyle bir karar alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun inşallah :) oneriniz içinde çok teşekkür ederim
Ben yatak odasının yatak başlığı olan kısma duvar kağıdı düşünüyorum aslında :)

masllah...ıcım acıldı...huzurla agız tadıyla oturun ınş...

Güle güle otur Nis Rabbim sağlık huzur mutluluk eksik etmesin yuvanızdan :KK200:
Ben taşındığımda ilk 1 ay kadar sanki bir yabancının eviymiş gibi gelmişti , sonra sonra alıştım , şimdi de yıllardır bu evdeymişim gibi geliyor :halay:
1 ay içinde ev mevlüdü okutmayı düşünüyorum ya nasip ya kısmet :)
N nscckts

Güle güle otur Nis Rabbim sağlık huzur mutluluk eksik etmesin yuvanızdan :KK200:
Ben taşındığımda ilk 1 ay kadar sanki bir yabancının eviymiş gibi gelmişti , sonra sonra alıştım , şimdi de yıllardır bu evdeymişim gibi geliyor :halay:
1 ay içinde ev mevlüdü okutmayı düşünüyorum ya nasip ya kısmet :)
N nscckts
Canım amin sağolasın cümlemizin
Nasip olsun inşallah
Daha iyileri de sizlerin olsun :KK200::KK36:

Back