- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
Kapı girişinde sol taraf komple vestiyer gömme dolap
Tuvalet banyo yatak odasina gitmek için koridordan geçiyorsunuz direk girişte değil yani
Kapıyı açar açmaz sizi antre karşılıyor kiler mutfak ve salon şeklinde ...diğer odalara gitmek için resimdeki o küçük koridora giriyorsunuz bağımsız ayrı bı alan gibi ayrı o odalar evden
Şehrin ihtiyacına göre evler yapılıyor aslında ... Birde burda evler koridorlar hep büyük olur bizimki küçük ev öyle diyeyim oturduğumuz bina sıfir yeni yapım şuan binada oturan sadece iki kişiyiz yeni yapılan binalar da bu tarz devam ediyor
Mutfak dolap kulplarıni değiştiricem ortama uysun diye dolapların bir tarzı yok aslında dümdüz klasik dolap içleri mutfak araç gereçlerimde takimlarimda avangart kristal bardaklar falan ...
Alt üst boş bina çok soğuk olduğundan ikişer halı acmistim onuda tek halıya düşürdüm halı çok boğdu havalar guzellesmisken ilk iş halıyı teke düşürmek oldu oda evi değiştirdi biraz ... Şimdi daha rahat bir ev oldu
Ebeveyn banyosu olunca küçücük alanı değerlendirmiş banyo yapmışlar duşakabin olmayan minik bı banyo mecburen kapı pimapen olucak yalnız acayip alan daraltiyordu kapı bende country tarz akordiyon kapı yaptım aynen daha güzel oldu
Açıkçası salon tulumu değiştirip düz sade bir tül alıp mutfak dolabı kulplarıni da değiştirdim mi benim için tamamdır
Mutfak kulpları değişirse evet avangarda uygun farklı bir hava oluşabilir.
Ev antepteymiş yeni fark ettim. O yüzden iç dizaynı değişik geldi bana normalden çok daha büyük ve farklı planlanmış.
Ev ferah duruyor açık renk ve büyük oluşundan dolayı. Güle güle oturmak nasip olsun.