How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sonunda kendi evime taşındım :)

Mutfaktaki avize çok fazla abartılı duruyor. Salon avizesini mutfağa yakıştırmadım. Çok taşlı ve kollu avize mutfak için uygun değil.

Evin içindeki pimapen tuvalet banyo kapısı her zaman bana itici geliyor.

Girişteki eski tip hol havası kocaman girişte sıralı kapılar beğenmedim.

Fakat balkona diyecek sözüm yok, çok iyi.
:)
evın ıcınde pımapen kapısı derken ? ebevyn banyosunun kapısını dıyorsunuz heralde bırtek o var cunku onuda surgulu kapıya cevırdık yerden tasarruf saglamak ıcın
bızde uzun uzun korıdor yerıne tıpkı sızın evınızdekı gıbı tum odalar antreye bakıyor :) dıs kapıdan ıcerı gırınce yatak odası ve soyunma odası harıc evın tum odalarına gırılebılen alan cıkıyor sadece yatak odası ıcın sola donus yapmak gerekıyor

yanı evde hol yok :) kocaman gırıste yok sanırım yanlıs resımlere baktınız emın olamadım

avıze gıbı aksesuarlar tarzında otesınde bıraz ıhtıyac gıbı;oncekı evımde mutfak avızem ferforjeydı mesela daha genc konuklarım olurdu sımdı hem ev hem ıs degısıklıgı gelen mısafırler bulundugumuz muhıt geregı bazı seyler sekıllenıyor oncekı evımde mutfak country tarzdaydı sımdı daha avargarta donustu oyle icap ettı cunku

sımdı evde durum su dıs kapıdan eve gırıyoruz sol kolumuz yonundekı duvar komple gomme dolap, sagda ılk kapı kiler, yanında mutfak, yanında salon, yanında cocuk odası. kucuk bır sola dönus ıle banyo tuvalet yatak odası ve soyunma odası var.
yatakoadasının ıcınde ebevyn banyosu var.

taktır edersınız kı muteahhıt ınsaatı yaparken mudahale edemıyoruz :)

Son düzenleme:
:)
evın ıcınde pımapen kapısı derken ? ebevyn banyosunun kapısını dıyorsunuz heralde bırtek o var cunku onuda surgulu kapıya cevırdık yerden tasarruf saglamak ıcın
bızde uzun uzun korıdor yerıne tıpkı sızın evınızdekı gıbı tum odalar antreye bakıyor :) dıs kapıdan ıcerı gırınce yatak odası ve soyunma odası harıc evın tum odalarına gırılebılen alan cıkıyor sadece yatak odası ıcın sola donus yapmak gerekıyor

yanı evde hol yok :) kocaman gırıste yok sanırım yanlıs resımlere baktınız emın olamadım

avıze gıbı aksesuarlar tarzında otesınde bıraz ıhtıyac gıbı;oncekı evımde mutfak avızem ferforjeydı mesela daha genc konuklarım olurdu sımdı hem ev hem ıs degısıklıgı gelen mısafırler bulundugumuz muhıt geregı bazı seyler sekıllenıyor oncekı evımde mutfak country tarzdaydı sımdı daha avargarta donustu oyle icap ettı cunku

sımdı evde durum su dıs kapıdan eve gırıyoruz sol kolumuz yonundekı duvar komple gomme dolap, sagda ılk kapı kiler, yanında mutfak, yanında salon, yanında cocuk odası. kucuk bır sola dönus ıle banyo tuvalet yatak odası ve soyunma odası var.
yatakoadasının ıcınde ebevyn banyosu var.

taktır edersınız kı muteahhıt ınsaatı yaparken mudahale edemıyoruz :)

Normalde girişte vestiyer olur gömme dolap vs. Odalar da koridorda olur.

Sizinkisi direkt giriş kocaman bir antre 3-4 tane kapı muhtemelen mutfak salon tuvalet vs. Direkt girişte başlıyor. Koridorda sadece yatak odaları var. Bu da eski tip evleri çağrıştırıyor.

Evet sizinle alakalı değil müteahit firmanın yaptığı birşey ama hoş durmuyor.

Pimapen kapının değişmesi iyi olmuş eminim daha güzel olmuştur.

Mutfaktaki avize cidden olmamış dolaplar spor birde ne kadar avangart olabilirki mutfak bu sonuçta birtek camdaki tül ve önündeki bench avangart duruyor. Sırf yorum yapmış olmak için yapmıyorum gözüme takılanları söylemek istedim sadece.

Salon güzel ferah tabi balkon da öyle. Güle güle oturun.

Normalde girişte vestiyer olur gömme dolap vs. Odalar da koridorda olur.

Sizinkisi direkt giriş kocaman bir antre 3-4 tane kapı muhtemelen mutfak salon tuvalet vs. Direkt girişte başlıyor. Koridorda sadece yatak odaları var. Bu da eski tip evleri çağrıştırıyor.

Evet sizinle alakalı değil müteahit firmanın yaptığı birşey ama hoş durmuyor.

Pimapen kapının değişmesi iyi olmuş eminim daha güzel olmuştur.

Mutfaktaki avize cidden olmamış dolaplar spor birde ne kadar avangart olabilirki mutfak bu sonuçta birtek camdaki tül ve önündeki bench avangart duruyor. Sırf yorum yapmış olmak için yapmıyorum gözüme takılanları söylemek istedim sadece.
Kapı girişinde sol taraf komple vestiyer gömme dolap
Tuvalet banyo yatak odasina gitmek için koridordan geçiyorsunuz direk girişte değil yani

Kapıyı açar açmaz sizi antre karşılıyor kiler mutfak ve salon şeklinde ...diğer odalara gitmek için resimdeki o küçük koridora giriyorsunuz bağımsız ayrı bı alan gibi ayrı o odalar evden

Şehrin ihtiyacına göre evler yapılıyor aslında ... Birde burda evler koridorlar hep büyük olur bizimki küçük ev öyle diyeyim oturduğumuz bina sıfir yeni yapım şuan binada oturan sadece iki kişiyiz yeni yapılan binalar da bu tarz devam ediyor

Mutfak dolap kulplarıni değiştiricem ortama uysun diye dolapların bir tarzı yok aslında dümdüz klasik dolap içleri mutfak araç gereçlerimde takimlarimda avangart kristal bardaklar falan ...

Alt üst boş bina çok soğuk olduğundan ikişer halı acmistim onuda tek halıya düşürdüm halı çok boğdu havalar guzellesmisken ilk iş halıyı teke düşürmek oldu oda evi değiştirdi biraz ... Şimdi daha rahat bir ev oldu

Ebeveyn banyosu olunca küçücük alanı değerlendirmiş banyo yapmışlar duşakabin olmayan minik bı banyo mecburen kapı pimapen olucak yalnız acayip alan daraltiyordu kapı bende country tarz akordiyon kapı yaptım aynen daha güzel oldu

Açıkçası salon tulumu değiştirip düz sade bir tül alıp mutfak dolabı kulplarıni da değiştirdim mi benim için tamamdır

Amin çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun inşallah :)
Sormayın valla. Bende kendi evime taşındım. L koltuğum ve bir de TV var odada. TV ünitesi, sehpa, ayna vs almak istiyorum ama burada mobilyacıların pek bilmiyorum. Eşimin de vakti yok. Yaza doğru kısmetse. Benim evim minnak. İyi düşünüp almalıyım.

Sormayın valla. Bende kendi evime taşındım. L koltuğum ve bir de TV var odada. TV ünitesi, sehpa, ayna vs almak istiyorum ama burada mobilyacıların pek bilmiyorum. Eşimin de vakti yok. Yaza doğru kısmetse. Benim evim minnak. İyi düşünüp almalıyım.
N11 Evidea evmanya Ikea gibi sitelerde kurtarıcı eşyalar var yerden tasarruf ve çok amaçlı TV duvara monte ise yanına mobilyanizi destekleyici yönde raflar ve kitaplık daha çok işinizi görebilir

Ev ev degil saray yavrusu mubarek.zaten cok begendigimi ilk sayfaya yazmışım birdaha yazayim bari.boyle bi evim olsun binlerce borcum olsun :)) bazi arkadaşların yorumlarına da ne güldüm ne güldüm haa sanırsın moda evinden firlamislar.şöyle boğmuş böyle kötü durmuş şöyle goz yoruyor flaan:KK70:

Güle güle oturun insallah

Ev ev degil saray yavrusu mubarek.zaten cok begendigimi ilk sayfaya yazmışım birdaha yazayim bari.boyle bi evim olsun binlerce borcum olsun :)) bazi arkadaşların yorumlarına da ne güldüm ne güldüm haa sanırsın moda evinden firlamislar.şöyle boğmuş böyle kötü durmuş şöyle goz yoruyor flaan:KK70:

Güle güle oturun insallah
:D çok teşekkür ederim
Bikac yorumdan acaba ? Mı dedim ama şimdi içim rahatladı açıkçası
Daha guzellerine sahip olun inşallah :KK36:

Valla ben de çok beğendim. Atmosferi sıcacık geldi. Sadece ben daha karanlık seviyorum. Evin konumunu ve duvarları falan.

Back