Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)Mutfaktaki avize çok fazla abartılı duruyor. Salon avizesini mutfağa yakıştırmadım. Çok taşlı ve kollu avize mutfak için uygun değil.
Evin içindeki pimapen tuvalet banyo kapısı her zaman bana itici geliyor.
Girişteki eski tip hol havası kocaman girişte sıralı kapılar beğenmedim.
Fakat balkona diyecek sözüm yok, çok iyi.
ınsallah daha ıyısı sızın olsun :) saolunohh masallah darisi bize burasi ist degil sanirim
tahmin etmistim istanbulda boyle buyuk ev kalmadi varda cok cok ucuk fiyatlarınsallah daha ıyısı sızın olsun :) saolun
burası gazıantep
cok tesekkur ederımtahmin etmistim istanbulda boyle buyuk ev kalmadi varda cok cok ucuk fiyatlar
gule gule oturun
:)
evın ıcınde pımapen kapısı derken ? ebevyn banyosunun kapısını dıyorsunuz heralde bırtek o var cunku onuda surgulu kapıya cevırdık yerden tasarruf saglamak ıcın
bızde uzun uzun korıdor yerıne tıpkı sızın evınızdekı gıbı tum odalar antreye bakıyor :) dıs kapıdan ıcerı gırınce yatak odası ve soyunma odası harıc evın tum odalarına gırılebılen alan cıkıyor sadece yatak odası ıcın sola donus yapmak gerekıyor
yanı evde hol yok :) kocaman gırıste yok sanırım yanlıs resımlere baktınız emın olamadım
avıze gıbı aksesuarlar tarzında otesınde bıraz ıhtıyac gıbı;oncekı evımde mutfak avızem ferforjeydı mesela daha genc konuklarım olurdu sımdı hem ev hem ıs degısıklıgı gelen mısafırler bulundugumuz muhıt geregı bazı seyler sekıllenıyor oncekı evımde mutfak country tarzdaydı sımdı daha avargarta donustu oyle icap ettı cunku
sımdı evde durum su dıs kapıdan eve gırıyoruz sol kolumuz yonundekı duvar komple gomme dolap, sagda ılk kapı kiler, yanında mutfak, yanında salon, yanında cocuk odası. kucuk bır sola dönus ıle banyo tuvalet yatak odası ve soyunma odası var.
yatakoadasının ıcınde ebevyn banyosu var.
taktır edersınız kı muteahhıt ınsaatı yaparken mudahale edemıyoruz :)
Kapı girişinde sol taraf komple vestiyer gömme dolapNormalde girişte vestiyer olur gömme dolap vs. Odalar da koridorda olur.
Sizinkisi direkt giriş kocaman bir antre 3-4 tane kapı muhtemelen mutfak salon tuvalet vs. Direkt girişte başlıyor. Koridorda sadece yatak odaları var. Bu da eski tip evleri çağrıştırıyor.
Evet sizinle alakalı değil müteahit firmanın yaptığı birşey ama hoş durmuyor.
Pimapen kapının değişmesi iyi olmuş eminim daha güzel olmuştur.
Mutfaktaki avize cidden olmamış dolaplar spor birde ne kadar avangart olabilirki mutfak bu sonuçta birtek camdaki tül ve önündeki bench avangart duruyor. Sırf yorum yapmış olmak için yapmıyorum gözüme takılanları söylemek istedim sadece.
Amin çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun inşallah :)Evin huzur verici. Renkler de iç acici. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Sormayın valla. Bende kendi evime taşındım. L koltuğum ve bir de TV var odada. TV ünitesi, sehpa, ayna vs almak istiyorum ama burada mobilyacıların pek bilmiyorum. Eşimin de vakti yok. Yaza doğru kısmetse. Benim evim minnak. İyi düşünüp almalıyım.Amin çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun inşallah :)
N11 Evidea evmanya Ikea gibi sitelerde kurtarıcı eşyalar var yerden tasarruf ve çok amaçlı TV duvara monte ise yanına mobilyanizi destekleyici yönde raflar ve kitaplık daha çok işinizi görebilirSormayın valla. Bende kendi evime taşındım. L koltuğum ve bir de TV var odada. TV ünitesi, sehpa, ayna vs almak istiyorum ama burada mobilyacıların pek bilmiyorum. Eşimin de vakti yok. Yaza doğru kısmetse. Benim evim minnak. İyi düşünüp almalıyım.
çok teşekkür ederimEv ev degil saray yavrusu mubarek.zaten cok begendigimi ilk sayfaya yazmışım birdaha yazayim bari.boyle bi evim olsun binlerce borcum olsun :)) bazi arkadaşların yorumlarına da ne güldüm ne güldüm haa sanırsın moda evinden firlamislar.şöyle boğmuş böyle kötü durmuş şöyle goz yoruyor flaan
Güle güle oturun insallah
Teşekkür ederim :) hayalinizdekinden daha da iyisi sizin olsunValla ben de çok beğendim. Atmosferi sıcacık geldi. Sadece ben daha karanlık seviyorum. Evin konumunu ve duvarları falan.
Amin çok teşekkür ederim herkes hayalindeki en iyi şartlara evlere kavussun inşallahçok güzel evin canım saglık huzur mutlulukla oturun içinde inşallahh
Canım çok teşekkür ederim :)Güle güle oturun
Canım çok güzel ferah
Insallah canim cok sagolçok teşekkür ederim
Bikac yorumdan acaba ? Mı dedim ama şimdi içim rahatladı açıkçası
Daha guzellerine sahip olun inşallah