Sonunda kendi evime taşındım :)

Mutfak kulpları değişirse evet avangarda uygun farklı bir hava oluşabilir.

Ev antepteymiş yeni fark ettim. O yüzden iç dizaynı değişik geldi bana normalden çok daha büyük ve farklı planlanmış.

Ev ferah duruyor açık renk ve büyük oluşundan dolayı. Güle güle oturmak nasip olsun.

Teşekkür ederim sizinde eviniz çok güzel ağız tadıyla sağlıkla oturun inşallah

Herkes istediği yorumu yapmakta özgür. Zevkler birbirinden farklıdır sen beğenirsin ben beğenmem bu çok normal.

Ev için birşey söyleyen olmadı en azından ben görmedim. Yorumlar eşyalar üzerine ve evde boğucu bir hava kesinlikle yok ev çok ferah sadece bazı aksesuarlar bazı yerlerde yanlış kullanılmış.

Sanırsın değil zannersin bu arada.

Kastedilen siz değilsiniz :)

Hadi yaa gercekten mi bak seeenn

Verdiğiniz eşsiz bilgiler içinde ayrica tesekkurler

Hadi yaa gercekten mi bak seeenn

Verdiğiniz eşsiz bilgiler içinde ayrica tesekkurler
Hanımlar
Çaya beklerim
Gezmeye görmeye gelmek isterseniz burda da bı eviniz var

Cok sagol canim valla bi çayını içmiş kadar oldum
valla bak gel bı Antep turu yap antepde ne var diye gelenler tekrar tekrar geliyor burayı böyle bilmiyorduk diye
Rum kalede tekneyle gezelim
Bağ evinde çeşit çeşit yiyip içelim
Atatürk'ün burdaki evini göstereyim oyuncak müzesini falan :) bakırcılar çarşısına girdik mi cikamayiz zaten
Kardeşin esin dostunla gel :)

Canim benim yaa bu anlattiklarin muazzam,okuyunca bile nasil heveslendiriyo insani.cok naziksin gercekten.eger bir gün yolum düşerse insallah.nasip kısmet.harikasin cok tesekkur ederim

Çok beğendim evinizi, hayırlı olsun oncelikle^^
Salonunuzun bır duvarına hali ve koltuklarla uyumlu- cicekli-canli bir duvar kağıdı yaptırsaniz nasıl olur?
Şunun gibi mesela:

Bizim ev de klasik-acik renkli bir aile evi. Annem geçen yıllarda gerçekten marjinal bir duvar kağıdı aldi-tek duvar için. Başlarda biraz yadirgadik ama sonra çok sevdik. Her türlü aile fotoğrafı o duvarın önündeki koltukta çekilir oldu. Ablamın söz fotoğraflarında da aynı şekilde çekilmiş resimler, sonradan bakınca sanki stüdyo ortamı gibi durmuş :) yani bizim evimize renk katti- canlılık verdi. Bence siz de böyle bir karar alabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun inşallah :) oneriniz içinde çok teşekkür ederim
Ben yatak odasının yatak başlığı olan kısma duvar kağıdı düşünüyorum aslında :)

masllah...ıcım acıldı...huzurla agız tadıyla oturun ınş...

Güle güle otur Nis Rabbim sağlık huzur mutluluk eksik etmesin yuvanızdan
Ben taşındığımda ilk 1 ay kadar sanki bir yabancının eviymiş gibi gelmişti , sonra sonra alıştım , şimdi de yıllardır bu evdeymişim gibi geliyor
1 ay içinde ev mevlüdü okutmayı düşünüyorum ya nasip ya kısmet :)
N nscckts

Canım amin sağolasın cümlemizin
Nasip olsun inşallah
Daha iyileri de sizlerin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…