• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda kendi evime taşındım :)

Huzurla, mutlulukla, sağlıkla oturun inşallah. Ne güzel geniş geniş, içim açıldı bakarken her köşesinde özen var :) :nazar:

Mobilyalarimiz ayni :)
O kocaman alti kapili gardrop hicbir yere sigmadi demi Biz de kendi evimize gecince bir gün, en cok o dolap nereye sigacak onu merak ediyorum

Maşallah ...
Sağlıkla , huzurla , keyifle evinizin tadını çıkarın . Hayırlı olsun yeni eviniz uğur getirsin hayatınıza .

Huzurla, mutlulukla, sağlıkla oturun inşallah. Ne güzel geniş geniş, içim açıldı bakarken her köşesinde özen var :) :nazar:
tesekkur ederım cok mutlu oldum :KK68: hayal ettıklerınızden de guzelı sızın olsun

Mobilyalarimiz ayni :)
O kocaman alti kapili gardrop hicbir yere sigmadi demi Biz de kendi evimize gecince bir gün, en cok o dolap nereye sigacak onu merak ediyorum

kullanıslı rahat mobılyalarımız var dimi :)
aslında antebın evlerı buyuk her odaya da sıgıyor bende kı alıskanlık yattıgım odada dolap sevmıyorum karsımda gorunce ustume ustume gelıyor sankı 2 + 1 de de otursam gardrobu yıne baska odaya koyardım kesın :KK70:

6 kapılı gardrop aldıgıma söyle pısman oldum; hayat felsefem geregı evde gıyınmedıgım kullanmadıgım tek bır parca yok halıyle o 6.kapagın ıcı hıc dolmadı hep bos :) bosuna yer kaplamıs oluyor hanı ıcını kullanıyor olsam neyse ... dedıler kı sız buyudukce esyanız cogalır ne kadar dolap olursa o kadar ıyı guya buyuklerımı dınledım
fakat aksıne ben buyudukce esyayı azalttıgımı fark ettım :KK70: 4 kapılı gardroba bıle sıgabılecekken gıttım 6 kapılıyı aldım burdan alacaklara seslenıyorum hıc geregı yok :)

Cok guzel gule gule iyi gunlerde oturun insaAllah
Esyalariniz da cok guzel goze batan bisey yok kalabalik ivir zivir yok harika :)
Tek cocuk odasi cok karisik geldi bana o da normal oyuncak oldugu icin :)

Cok guzel gule gule iyi gunlerde oturun insaAllah
Esyalariniz da cok guzel goze batan bisey yok kalabalik ivir zivir yok harika :)
Tek cocuk odasi cok karisik geldi bana o da normal oyuncak oldugu icin :)
tesekkur ederım daha guzelı sızın olsun ınsallah
o oyuncak gorunenın 10 da 1 i desem :)
yatagı yavrulayan yatak
o yavrulayanın ıcı komple dolu
carsamba gunu oda takımı gelıyor yenı takım aldık kucuk hanıma calısma masalı kıtaplıklı daha tertıplı olacak son halıyle guncelleyecegım ozaman tekrar bır gozden gecırelım ısterım
bırtek kızımın odasını sade tutamadım :temizlik:

tesekkur ederım daha guzelı sızın olsun ınsallah
o oyuncak gorunenın 10 da 1 i desem :)
yatagı yavrulayan yatak
o yavrulayanın ıcı komple dolu
carsamba gunu oda takımı gelıyor yenı takım aldık kucuk hanıma calısma masalı kıtaplıklı daha tertıplı olacak son halıyle guncelleyecegım ozaman tekrar bır gozden gecırelım ısterım
bırtek kızımın odasını sade tutamadım :temizlik:
Cok normal ama oynasin tabi diledigince odasinda rahat etsin dagitsin cocuk onlar
Tsk ederim iyi dileklerin icin
Yeni guncellemeni takip etcem ;)

Kızimin oda takımı geldi hanımlar :KK68:
IMG-20180210-WA0007.jpg
IMG-20180210-WA0005.jpg
IMG-20180210-WA0008.jpg
IMG-20180210-WA0006.jpg
IMG_20180210_124133.jpg

Mutfaktaki avize çok fazla abartılı duruyor. Salon avizesini mutfağa yakıştırmadım. Çok taşlı ve kollu avize mutfak için uygun değil.

Evin içindeki pimapen tuvalet banyo kapısı her zaman bana itici geliyor.

Girişteki eski tip hol havası kocaman girişte sıralı kapılar beğenmedim.

Fakat balkona diyecek sözüm yok, çok iyi.

Back