• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda kendi evime taşındım :)

Niye ki? :)
Kışın ev ısıtması olmuyor ondan mi acaba?

Yani ben karasal iklimde büyüdüm. Ev sobaliydi çocukluğumda. O zaman heryer haliydi. Şimdi evler yalıtımlı gerek kalmıyor pek diye düşünüyorum ama. :)
Sen taşınmamış miydin?
Bizim bu bölge yazın ne kadar sicaksa kışın bı okadar da soğuk :) ayazı çok sert oyuzden domino gibi halılar sıralanır

Burda Ekim sonu Kasım başı demek halı açmak demektir :)

Bizim bu bölge yazın ne kadar sicaksa kışın bı okadar da soğuk :) ayazı çok sert oyuzden domino gibi halılar sıralanır

Burda Ekim sonu Kasım başı demek halı açmak demektir :)
Aynen yazın çok sıcak ev serin yalıtım vs var ama kışın illa o halılar açılacak,güneşi kadar don olaylarıda oluyor bulunduğum yerde meyveyi sebzeyi etkiliyor,kent merkezine kar yağmaz ama köylere yağdığı için onun soğukluğu iniyor :) şimdi kaç gündür günlük güneşlik hava var sanki yaz güneş enerjileri suları kaynamış resmen yaz havası gibi.

Aynen yazın çok sıcak ev serin yalıtım vs var ama kışın illa o halılar açılacak,güneşi kadar don olaylarıda oluyor bulunduğum yerde meyveyi sebzeyi etkiliyor,kent merkezine kar yağmaz ama köylere yağdığı için onun soğukluğu iniyor :) şimdi kaç gündür günlük güneşlik hava var sanki yaz güneş enerjileri suları kaynamış resmen yaz havası gibi.
Sansimdan hava güzel valla :)
Hep bu ayda kar yağardı napicam ben çok soğuk olcak diye düşünürken hava cook iyi gidiyor hatta 2/3 gün öğlen dışarı çıkmam gerekti yaktı güneş

Bunun arkasından acayip kar yağacak ama

Yalnız dikkat ettim kisimiz ne kadar kış gibi dolu dolu yağışlı geçerse yazın okadar rahat oluyor . Bu geciken kış kavurucu sıcağında habercisi bu yaz kacariz Mersin'e :)

Evinizin herşeyini çok ama çok beğendim rabbim ağız tadıyla huzur mutlu şekilde oturmayi nasip etsin

En buyuk hayalim rabbim inşallah bana da sizin eviniz gibi genis balkonlu gunes goren ev nasıp etsin :KK200:

Evinizin herşeyini çok ama çok beğendim rabbim ağız tadıyla huzur mutlu şekilde oturmayi nasip etsin

En buyuk hayalim rabbim inşallah bana da sizin eviniz gibi genis balkonlu gunes goren ev nasıp etsin :KK200:
Çok teşekkür ederim inşallah daha güzeli nasip olur :KK68:
Allah hepimize herkese çok çok versin hayırlı bir şekilde

Çok zevklisiniz, tam benim tarzım eşyalarınız. Krem tonlarını çok severim göz yormuyor oldukça şık olmuş güle güle oturun :KK200: Balkonunuzu kıskandım :KK12:

Çok zevklisiniz, tam benim tarzım eşyalarınız. Krem tonlarını çok severim göz yormuyor oldukça şık olmuş güle güle oturun :KK200: Balkonunuzu kıskandım :KK12:
Çok teşekkür ederim begenmenize çok sevindim :KK68:
Dilerim hayatınızda hayallerinizden daha da güzeline sahip olursunuz :KK200:

İlk gelmesi gereken ben en sonunda gelebildim :KK12:
Hayırlı olsun sistam
Kahkaha huzur sağlık dolu günleriniz olsun inşallah
Herşey çok güzel olmuş
Sadece kuzunun odası aşırı pembe geldi bana :KK53:
Öperim çok

İlk gelmesi gereken ben en sonunda gelebildim :KK12:
Hayırlı olsun sistam
Kahkaha huzur sağlık dolu günleriniz olsun inşallah
Herşey çok güzel olmuş
Sadece kuzunun odası aşırı pembe geldi bana :KK53:
Öperim çok
Canım :KK200::KK36:cok teşekkür ederim hep birlikte huzur dolu günler yaşayalım inşallah

Çok haklısın bence de çok pembe :) yaklaşık 8 aydır herseyini kızım kendisi seçiyor mor tokalar pembe oyuncaklar bu konuda ısrarlı sanırım bana çekmiş :)

Çarşamba günü kızımın oda takımı geliyor krem tonlarda country tarz o biraz yumuşatır diye düşünüyorum son halini guncellerim birde o haline bakalım gerekirse yine elden geçiririz :)

Allah'a emanet olun :KK200:

çok geniş ve ferah bir eviniz var,eşyalarınız da çok yakışmış evinize.. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :KK16:

Gule gule oturun.. tüm evde aynı tarz hakim bence böyle olunca en güzeli oluyor..

Rabbim agiz tadiyla oturmayi nasip etsin. Olmayanlarada en kisa zamanda nasip etsin

Back